Reisource
Image default
Business / Financial Services

Waarom payrolling

Zit u eraan te denken om gebruik te maken van payrolling voor uw bedrijf door samen te werken met een payroll organisatie? In deze blog leggen we u uit wat de voordelen zijn van payroll. Lees dus gauw verder en ontdek het gemak.

Wat is payrolling?

Ten eerste leggen we kort even uit wat payrolling is. Bij payrolling geeft een bedrijf de verantwoordelijkheid om zijn werkgeverschap uit handen. Dit wil zeggen dat de werknemers in dienst komen van een payrollonderneming. PRO Payroll is zo’n payrollonderneming die dit graag op zich neemt. Deze payroll organisatie neemt alle administratieve rompslomp, werkgeversverplichtingen en risico’s voor u uit handen.

Wat zijn de voordelen van payroll?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van payrolling? Er zijn diverse voordelen, die we graag voor u opnoemen. Allereerst krijgt u dankzij payrolling als ondernemer meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding. Nog een voordeel is dat u de arbodienst en ziekengeldverzekering kunt opzeggen. Daarnaast heeft u twee jaar geen loondoorbetalingsverplichting meer. Als een medewerker ziek is dan is de payroll organisatie verantwoordelijk voor doorbetaling en begeleiding van de werkgever.

Meer weten?

Wilt u na het lezen van dit artikel meer weten over de voordelen van payrolling? Dan raden we u aan om contact op te nemen met PRO Payroll. Dit bedrijf geeft u graag advies op maat en weet als geen ander hoe ze uw bedrijf kunnen helpen op het gebied van payrolling. Surf dus snel naar de website van dit bedrijf en ontdek zelf het gemak.

https://www.propayroll.nl/