Reisource
Image default
Business / Financial Services

Vacatures schadebehandelaar

Vacatures voor schadebehandelaars bij Rochewood

Van de verschillende functies in de verzekeringsbranche is die van schadebehandelaar misschien wel het interessantst. Net zoals elke vingerafdruk uniek is, zijn ook alle schadegevallen anders. Daardoor is elke schadeafhandeling uniek. In sommige gevallen is de afhandeling simpel, terwijl in andere gevallen de afhandeling van de schade een zeer complex proces is. Variabelen zijn onder meer de aard van de schade, het aantal betrokkenen, de aanwezige jurisprudentie en de positie van de tegenpartij. Dat maakt het vak van schadebehandelaar ook zo boeiend en gevarieerd. Rochewood heeft regelmatig vacatures voor schadebehandelaars om te detacheren bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers. Ben jij schadebehandelaar, heb je plezier in je werk, wil je het beste uit jezelf halen en wil je van waarde zijn voor onze opdrachtgevers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures voor schadebehandelaars bij diverse opdrachtgevers

Rochewood in Harderwijk plaatst professionals, zoals schadebehandelaars, bij verzekeringsbedrijven en banken. Het gaat daarbij meestal om detachering, al plaatst Rochewood ook geregeld interimmers, trainees en freelancers. Een belangrijke verklaring voor het succes van Rochewood is dat we niet enkel goed luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en daarnaar handelen, maar dat we ook goed luisteren naar wat de voorkeuren en ambities zijn van onze mensen. Bij dit alles richten we ons niet op kortetermijnsucces, maar op langdurige relaties, zowel met onze opdrachtgevers als met onze eigen mensen. Deze benadering heeft geleid tot een sterke groei de afgelopen jaren, waardoor we nu diverse vacatures voor schadebehandelaars hebben.

Interessante vacatures voor schadebehandelaar: wat houdt je nog tegen?

Ben je schadebehandelaar, vind je het leuk werk en denk je erover om een volgende stap te zetten in je carrière? Dan is Rochewood een prima keus. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en vertel ons wat je wilt bereiken. Op onze website vind je onze uitdagende vacatures voor schadebehandelaars en lees je op welke manieren je contact met ons kunt opnemen voor een intakegesprek. In dat gesprek vertellen wij hoe we je kunnen helpen om je ambities te realiseren door je te plaatsen bij verschillende opdrachtgevers die je zullen uitdagen om te groeien, hoe we je zullen coachen, hoe we je stimuleren om aanvullende opleidingen op te pakken en hoe we je in contact zullen brengen met collega’s in een vergelijkbare carrièrefase waaraan je je kunt optrekken. Uiteraard zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden prima. Dus wat houd je nog tegen?

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/