Reisource
Image default
Business / Financial Services

Bewindvoering in Tiel

Prio heeft al jarenlang ervaring met bewindvoering in Tiel. Deze kennis en ervaring gaat over verzekeringswetten, de Wet werk en bijstand en financiële administraties. Jarenlang heb ik deze kennis en ervaring verzameld, tot ik de beslissing nam om mensen te gaan helpen in Tiel met bewindvoering. Zo kon ik mensen helpen in Tiel met hun financiële administratie onder bewindvoering. Om ervoor te zorgen dat de service van Prio bewindvoering in Tiel up-to-date blijft, volgen onze werknemers opleidingen die ieder jaar verplicht zijn. Zo zorgen we ervoor dat onze service van bewindvoering in Tiel van de hoogste kwaliteit blijft, en we onze klanten het beste kunnen helpen.

Het motto van Prio bewindvoering in Tiel

Prio bewindvoering in Tiel heeft een motto waar we ons heel strak aan houden. Het motto luidt als volgt: onze aanpak is betrouwbaar en betrokken. Wat houdt dat in? Wij zullen er altijd voor zorgen dat de bewindvoering die we uitvoeren in Tiel betrouwbaar zal blijven voor onze klanten, maar we zullen er ook voor zorgen dat onze klanten zich persoonlijk gesteund voelen. Onze medewerkers zijn betrokken als het gaat om bewindvoering in Tiel, en dat proberen we zo goed als het kan vol te houden. We brengen bij bewindvoering in Tiel bijvoorbeeld altijd een huisbezoek, in de vertrouwde omgeving van onze klanten, om de situatie zoals die is in kaart te brengen. Samen gaan we bij bewindvoering in Tiel op zoek naar oplossingen die structureel veranderingen teweeg gaan brengen. Wat wij ook doen bij bewindvoering in Tiel, is het schuldhulpverleningstraject voorbereiden voor onze klanten, waar we ze vervolgens ook in begeleiden.

Waarom Prio?

Waar wij vooral uniek in zijn bij bewindvoering in Tiel, is de nazorg die een succesvolle afsluiting van het schuldhulpverleningstraject en de opheffing van de bewindvoering in Tiel volgt. Wat houdt dat in? Nadat de bewindvoering in Tiel is opgeheven, begeleiden we onze klanten nog 6 maanden in het uitvoeren en opzetten van een eigen financiële administratie. Zo zorgen we ervoor dat je eerst zelf op gang kunt komen, voordat je het allemaal zelf moet gaan doen. Terugval wordt hiermee voorkomen.