Reisource
Image default
Business / Financial Services

Kartonnen opbergdozen in grote aantallen bestellen

Ik had de opdracht gekregen om kartonnen opbergdozen te regelen voor het bedrijf. We hebben veel spullen in onze fabriek die wij maken. Maar soms zijn er producten die niet goed gaan en mislukken. Elke keer doen we ze in een plastic bak en gooien dat weg. Nu willen we meer gaan opletten met plastic, dus gaan we voor kartonnen dozen. Echter die zijn moeilijk te vinden voor een goede prijs online. Daarom had ik deze opdracht van mijn baas gekregen.

Een voorraad aan kartonnen opbergdozen kopen

Het bedrijf wilde snel af van hun plastic dozen, dus ik moest snel nieuwe kartonnen opbergdozen regelen die wij konden gebruiken voor mislukten producten. Ik dacht dat dit beste makkelijk zou zijn, maar dat was helaas niet zo. Ik heb meerdere bedrijven benaderd en elke keer kreeg ik te zien wat voor belachelijke prijzen ze vroegen voor een paar simpele kartonnen dozen. Op een gegeven moment had ik aan mijn baas voorgesteld of hij niet beter een paar verhuisdozen kon kopen ervoor. Maar dat wilde hij niet. Na een tijdje zoeken kwam ik eindelijk een website tegen die aanbod wat ik zocht.

Dozenhal had precies wat ik zocht

Op de website van Dozenhal zag ik dat ze meer dan 2.500 formaten dozen hadden waar ik uit kon kiezen. Dit leek de beste aanbieder voor onze dozen. Ik heb bij Dozenhal een offerte aangevraagd en kreeg die snel binnen. na een akkoord van mijn baas, kon ik de bestelling plaatsen bij het bedrijf. Binnen een paar dagen hadden we al de dozen op locatie gekregen. Ze waren van goede kwaliteit en precies het goede formaat. Een goede dienst van het bedrijf en we gaan zeker vaker dozen bij hen bestellen voor een goede prijs.

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd wat Dozenhal aan u kan bieden qua dozen of verpakkingsmateriaal?Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die u heeft met de dozen? Op de website van Dozenhal vindt u alle kartonnen dozen en het aanbod voor het aanvragen van een offerte en om het gehele assortiment van Dozenhal te zien.