Reisource
Image default
Business / Financial Services

Zakelijke gesprekken in het Nederlands, Engels, Duits en Frans

Een ondernemer heft heel veel activiteiten die op een dag moeten worden geregeld. Hierbij kun je verschillende zaken denken. Het kan al snel zo zijn dat een to-do list heel lang kan worden. Er zijn verschillende zaken die er moeten worden geregeld. Vaak kosten deze verschillende zaken bij elkaar vrij veel tijd. Dit kan er toe leiden dat bepaalde zaken niet optimaal kunnen worden uitgevoerd. Om de continuïteit van een onderneming te waarborgen is het van belang dat deze activiteiten goed worden uitgevoerd. Je kunt bij deze activiteiten aan verschillende dingen denken. Maar ook kleine maatregelen zoals het uitbesteden van een telefoonservice.

Er zijn verschillende inbound callcenters die een dergelijke dienst aanbieden. Bizziphone is hierbij een goed voorbeeld van. Zij hebben zakelijke telefonisten in dienst die ervaren zijn in het voeren van professionele gespreken. Aanmelden bij Bizziphone gaat vrij makkelijk. Je kunt je namelijk makkelijk online aanmelden waarbij je als ondernemer al vrij snel een telefoniste krijgt toegewezen. Hierbij wordt de telefoniste helemaal ingelicht over het bedrijf. Zo kun je als onderneming aangeven hoe je wilt dat de telefoon moet worden opgenomen. Daarnaast zit je met een dergelijke telefoondienst vaak nergens aan vast. En betaal je vaak per gesprek dat er door de inbound callcenter wordt gevoerd. Er zijn verschillende pakketten. Wanneer je veel telefoontjes verwacht is het aan te raden om een pakket af te sluiten waarbij het voordelig is om meer dan 250 gesprekken te voeren.

De gesprekken kunnen worden gevoerd in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zo is de antwoordservice ook geschikt voor internationale onderneming. De beller zal altijd een vaste telefoniste aan de lijn krijgen zodat het lijkt alsof de beller iemand van het bedrijf zelf aan de lijn heeft. Daarnaast kun je het makkelijk tijdens een bepaalde periode afsluiten. Het kan namelijk heel goed zijn dat je op een bepaalde periode meer bellers verwacht. Dit kun je daarom makkelijk aanpassen. Zodat je gebruik kunt maken van de antwoordservice voor de tarieven die voor jou voordelig zijn.

https://www.bizziphone.com/