Reisource
Image default
Business / Financial Services

Website laten bouwen

 

Ga voor goud op het internet. Daarvoor is een website laten bouwen door SAM Design de ideale keuze. Al jaren maken onze professionele website bouwers kwaliteit sites om de online markt te veroveren. Daarvoor zetten onze webdesigners ieder geschut in dat voor handen is.

Zo kunnen onze webdevelopers een WordPress CMS installeren om uw bedrijfswebsite nog eenvoudiger te maken om te beheren. Daarnaast passen we webontwikkeling toe om responsive landingspagina’s te krijgen en kunt u ervoor kiezen om een website te laten bouwen die goed oogt en op maat is gebouwd.

Website met CMS

Vandaag de dag is een website laten bouwen dat gekoppeld is aan een CMS zo goed als een must geworden. Het beheren van content is steeds omvangrijker geworden waardoor webdesigners producten hebben ontwikkeld om dat proces te vergemakkelijken. Zo kan men onze website bouwers een Content Management Systeem als WordPress, maar ook Joomla!, Magento of Drupal laten integreren in het ontwerp.

Webpagina’s bijwerken is daarmee een fluitje van een cent geworden, daarvoor hoeft u zelf geen webdesigner te zijn. Maak gebruik van de ingebouwde zoekbalk, vind de betreffende pagina en werk deze bij. Bouw plug-ins en andere exeterne modules in zoals WooCommerce om productbeheer makkelijk te maken. Dit is gratis verkrijgbare software die door professionals worden gehanteerd. Ons webdesign bureau kan u helpen met de webdevelopment voor zo’n CMS indien u bij ons uw website laat bouwen.

Professionele webdesigners

Als professioneel webdesigner kunt u bij ons uw website responsive laten bouwen. Responsiveness is erg belangrijk voor veel internetgebruikers. Het voorkomt namelijk lange laadtijden en verbetert de leesbaarheid van uw teksten wanneer mensen deze lezen op een smartphone of ander apparaat met afwijkend schermformaat. Een website laten bouwen die responsive is zorgt verder voor betere vindbaarheid in zoekmachines.

Maak ook uw bedrijvensite een stukje professioneler. Laat daarom onze webdesigners uw website bouwen volgens moderne standaarden.