Reisource
Image default
Business / Financial Services

Waar koop ik een diamanten ring

De ring, een sieraad dat men al eeuwenlang om de vingers draagt, met name de ringvinger. Bij een verloving of huwelijk heeft een ring een sterke symbolische betekenis, maar een ring is natuurlijk ook een prachtige aanvulling op uw outfit. Vooral met een diamanten ring zult u zeker de show stelen. Het nadeel van diamanten ringen echter is dat er veel nepproducten op de markt zijn te vinden. Koop bijvoorbeeld nooit een zogenaamde diamanten ring op een markt of in een klein winkeltje. Ga altijd naar een erkende juwelier of toonaangevende online retailer waarvan u zeker kunt zijn dat u het echte werk in huis haalt.

Betrouwbare Diamanten retailer

Een zo’n retailer is DiamantenDeals. Een retailer die door de jaren heen een goede reputatie heeft opgebouwd. Hier wordt u goed geholpen om de beste kwaliteit tegen de meest aantrekkelijke prijs te vinden. Ook kunt u bij er bij DiamantenDeals vanuit gaan dat u een echte diamant in huis haalt. Alle sieraden hier, en dus ook diamanten ringen, zijn voorzien met een certificaat van echtheid. Hierop staan alle belangrijke gegevens vermeld over de diamant die is gebruikt. Zoals bijvoorbeeld het gewicht van de diamant. Bij diamanten werkt men niet met gram of kilogram maar met karaat. Zo staat 1.00 ct. (karaat) gelijk aan een gewicht van 0.2 gram. Hoe groter de diamant, des te waardevoller. Dus een grote diamant van 2.00 karaat is meer waard dan vier kleinere diamanten van 0.50 karaat samen.

 

Er zijn nog een paar redenen waarom u voor DiamantenDeals kunt kiezen als uw retailer voor diamanten sieraden. Zo krijgt u altijd ondersteuning en deskundige begeleiding. Hoe meer informatie u over de producten krijgt, des te beter kunt u een goede keuze maken. Ook is er sprake van levenslange garantie. De producten zijn immers gemaakt om levenslang mee te gaan en de garantie van DiamantenDeals ondersteunt dit.