Reisource
Image default
Business / Financial Services

Uw oud goud verkopen?

Uw oud goud inleveren bij Zuyver Juweliers

Veel mensen hebben thuis oud goud liggen. Vaak gaat het hierbij om gouden sieraden uit bijvoorbeeld een erfenis. Deze gouden ringen, armbanden en halskettingen stonden destijds prachtig bij de oorspronkelijke drager of draagster, maar passen vaak niet bij uw eigen stijl. Nu kunt u ze natuurlijk in een laatje laten leggen, maar ook kunt u ervoor kiezen om het oud goud te verkopen.

Lever daarom uw oude gouden sieraden of munten in bij Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk. Afhankelijk van uw wensen kunt u het dan laten omsmelten tot een prachtig nieuw sieraad of er direct de waarde ervan in geld laten uitkeren.

Goud: een waardevast materiaal

De reden waarom het altijd rendabel is om uw oude gouden sieraden, gouden munten of zelfs gouden tanden bij Zuyver Juweliers in te leveren, is dat goud een zeer waardevast materiaal is. Nog altijd is dit edelmetaal behoorlijk zeldzaam, waardoor de prijs ervan stabiel blijft.

Zeker in het huidige economische klimaat waarin de waarde van geld behoorlijk fluctueert is goud altijd een stabiele factor.

Kies daarom voor uw oud goud inleveren bij Zuyver Juweliers, dan krijgt u er altijd een goede prijs voor terug. Op deze manier kunt u blijven genieten van het waardevolle goud dat u ooit geschonken werd.

Een eerlijke prijs voor uw goud

Heeft u thuis één of meerdere gouden sieraden, munten of tanden liggen waar u niets meer mee doet? Laat ze dan niet verstoffen onderin een kast, maar laat hun werkelijke waarde weer naar boven komen. Kom langs bij één van de vestigingen van Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk voor uw oud goud inleveren en verkopen.

Onze experts bekijken uw meegebrachte oude goud en aan de hand van de dagwaarde van het goud stellen ze voor u een offerte op voor het inkopen van uw goud. In Nederland komen voornamelijk goud van 14 karaat, 18 karaat en 22 karaat voor. De goudprijs is onder meer afhankelijk van het aantal karaat.

http://www.zuyverjuweliers.nl/oud-goud-inleveren/