Reisource
Image default
Business / Financial Services

Uw makelaar in Veenendaal

Zonnenberg kan ook uw makelaardij in Veenendaal zijn. Wij regelen de verkoop van uw woning van start tot eind. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies op maat.

Een makelaar in Veenendaal om uw huis te verkopen

Bij Zonnenberg, uw makelaar in Veenendaal, kunnen wij u goed begeleiden bij het verkoopproces van uw huis. Bij de verkoop van uw woning komen er veel vragen bij u op, daarom begeleiden wij u van A tot Z bij de verkoop van uw woning, zodat u met een goed gevoel de deur van uw oude woning achter u dichttrekt. Wij zorgen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Daarnaast verzorgen wij de presentatie van uw woning door middel van verkoop brochures, flyers, advertenties en website advertenties. Daarnaast leiden wij potentiële kopers uitgebreid rond en leveren wij actieve ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen. De laatste stap is het opstellen van de koopakte, de eindinspectie op de transportdatum in de woning en de begeleiding eigendomsoverdracht bij de notaris. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een makelaar met enthousiasme en passie voor het vak! 

Onze diensten

Wij ondersteunen niet alleen bij het verkopen van uw huis, maar kunnen ook ondersteunen bij de aankoop van een nieuw huis, hypotheek advies geven, taxeren en zijn wij expert in planontwikkeling. Wij zijn werkzaam in Veenendaal en kennen als geen ander de mooie plekjes van de omgeving. Of het nu gaat om bestaande bouw of om bouwkavels en nieuwbouw, onze reikwijdte spreidt zich verder uit over Rhenen, Elst, Leersum, Amerongen, Renswoude, Ede, Achterberg, Wageningen, Lienden en Tiel. 

Over ons

In 2004 zijn wij gestart met Zonnenberg. Met een vakkundig team is het bedrijf sindsdien uitgegroeid tot een makelaarskantoor voor iedereen, waar de mens centraal staat ongeacht op je nu verkoper of koper bent. Bent u op zoek naar een betrokken makelaarskantoor om uw woning te verkopen of bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning. Nodig ons dan uit voor een gratis waardebepaling en een advies op maat. U kunt ook een kijkje nemen op onze website.