Reisource
Image default
Business / Financial Services

Telefoonservice: altijd en overal bereikbaar!

Met de telefoonservice van Freevoice Antwoordservice bent u altijd en overal bereikbaar. Onze deskundige telefonistes staan altijd paraat om uw klanten te woord te staan. Heeft uw telefoniste soms zoveel lijnen tegelijkertijd dat ze niet al uw klanten direct te woord kan staan. Dan zijn wij uw redder in nood. U kunt uw telefooncentrale zo instellen dat als de telefoon een aantal keren is overgegaan deze automatische wordt doorverbonden met het doorschakelnummer. Wij staan dan uw klanten te woord, zodat zij niet te lang in de wachtrij staan. Hierdoor blijven uw klanten tevreden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid dat onze telefonistes uw agenda beheren door een inlogcode van uw agenda applicatie te sturen. Zij kunnen dan afspraken maken met uw klanten.

Telefoonservice in allerlei soorten en maten

Het doel van onze telefoonservice is om optimale telefonisch bereik te genereren. Ik zie u denken, dat is wat voor mij! Om van onze diensten gebruik te maken zijn er verschillende soorten abonnementen beschikbaar. Het is maar net wat u nodig hebt. Heeft u ons heel incidenteel nodig dan is er de Ad Hoc antwoordservice, daarnaast is er een abonnementsbasis voor een regelmatig gebruik van onze service. En wilt u tijdens uw vakantie echt even ontspannen, maar toch bereikbaar blijven voor uw klanten dan is de vakantieservice ook nog altijd een optie. Zo blijft u dag en nacht bereikbaar.

Flexibiliteit en toegankelijkheid is voor ons een must!

Klantherkenning staat voor ons op nummer één, zodat er duidelijkheid blijft voor uw klanten. Het telefoongesprek wordt opgenomen met uw eigen bedrijfsnaam. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij de klanten ook altijd weer terug naar u doorverbinden. Onze service is heel toegankelijk, niet alleen voor uw klanten, maar ook voor u. Als u gebruikt wilt maken van onze telefoonservice dan hoeft u alleen even een berichtje naar ons te sturen en wij reageren binnen 48 uur. Als u gebruik gaat maken van onze hulp dan hoeft u verder weinig aanpassingen te doen, u kunt uw eigen telefoonnummer behouden. Wij geven dagelijks een dagrapport aan u door met de ontvangen gesprekken die naar ons zijn doorverbonden, zodat u weet wie er gebeld heeft en waarvoor! Geïnteresseerd geworden in een samenwerking met ons? Bel ons of stuur ons een berichtje!