Reisource
Image default
Offers

Sport en bewegen met de sporttoestellen van Yalp

Het is de laatste jaren echt een belangrijk item geworden van verschillende uitzendingen op het journaal of op de radio: sporten. Het is algemeen bekend dat we teveel zitten en te weinig bewegen. Maar juist sporten en bewegen dragen bij aan de gezondheid van mensen. Je ontwikkelt een betere conditie, meer spierkracht, een gezondere levensstijl en je zorgt voor een goede nachtrust. De sporttoestellen van Yalp proberen jou hierin te ondersteunen. Ben je benieuwd hoe ze dat doen? Lees dan snel dit blog!

Sportvelden

Wanneer je in een stad woont waar iedereen dicht op elkaar zit gepropt krijg je regelmatig van de gemeente te horen dat er geen ruimte is voor de aanleg van een sportveld. Gelukkig heeft Yalp daar een oplossing voor bedacht! De sportvelden van Yalp zijn zo ontwikkeld dat ze in staat zijn om een veld op maat te ontwerpen waarbij er rekening wordt gehouden met de beschikbare ruimte in zowel landschappelijk als financieel opzicht. 

Fitness

Door het vele thuiswerken van de afgelopen twee jaar hebben veel mensen ervoor gekozen om juist buiten te gaan sporten. De fitness toestellen van Yalp zijn bij uitstek de perfecte mogelijkheid om lekker buiten te gaan sporten. Met een combinatie van lichaamsgewicht en krachttraining wordt jou training naar een heel nieuw level gebracht! Deze fitness toestellen zijn geschikt voor elke gebruiker, ongeacht het sportniveau. Wil je graag ondersteund worden in je training? Scan dan de QR-code op een van de toestellen en je hebt zo toegang tot één van de vele online training video’s!

Skatebanen

Van oudsher is skaten een populaire sport en dat is anno 2022 niet anders. Daarom kan een urban sportplek natuurlijk niet uitblijven. In samenwerking met de bekende pro-skater Manuel Thiry (“Slick”) heeft Yalp een urban sportplek ontwikkeld waar kwaliteit en duurzaamheid van de skateparken voorop staan. 

Yalp

Bij Yalp denken ze altijd nét een beetje anders en gaan ze op zoek naar de oplossing die het beste past bij jouw vraagstuk. Met een ontwerp op maat, advies over inrichting en de verzorging van montage, onderhoud en inspecties van de toestellen probeert Yalp alle hordes weg te nemen voor de perfecte sportomgeving bij jou in de buurt!

https://www.yalp.nl/