Reisource
Image default
Business / Financial Services

SEO en SEA

Heel veel bedrijven doen al aan internet marketing. Zij hebben uitgevonden of dit voor hun relevant was. En dat was blijkbaar ook zo. Waarom hebben zij hiervoor gekozen? Het is een strategie waarbij heel veel kansen liggen. Mensen Googelen dagelijks heel veel. Van deze mensen zit er af en toe iemand bij dit dan ook daadwerkelijk wat koopt. Daarom kun je heel heel gemakkelijk gebruik van maken. Het is ook zo dat de laatste jaren de conversies alleen maar hoger worden. Dit houdt in dat steeds meer mensen iets kopen op het internet. Het kan ook zo zijn dat je hierdoor steeds meer omzet gaat draaien. Dat is natuurlijk wel wat ieder bedrijf wil. Hieronder ga ik je uitleg geven over vormen van internet marketing. SEO en SEA

SEO

Als je bijvoorbeeld iets intikt bij Google, krijg je heel veel resultaten. Daartussen wil je natuurlijk staan met jouw website. Je wilt niet dat je slecht gevonden. Wilt worden. Er wordt in de zoekresultaten onderscheid gemaakt tussen SEO en SEA. Bij SEO probeer je organisch zo hoog mogelijk te scoren. Hiermee wordt bedoeld dat je zo hoog mogelijk scoort tussen de organische resultaten, dus niet bij de advertenties. Echter klikken ook veel meer mensen op de organische resultaten in plaats van de advertenties.

SEA

Bij SEA probeer je natuurlijk te scoren tussen de advertenties. Hoe meer je betaalt, des te hoger je komt in de advertenties. Je wilt natuurlijk heel graag goed scoren hiermee zodat je dit ook echt kan zien als een ware marketingtool. Hier gaat het betalen ook wat anders, je betaalt hier namelijk voor het aantal mensen dat op jouw link klikken. Het is ook erg leuk als je ziet dat het uit kan. Heel veel bedrijven zijn je al voorgegaan dus wees er snel bij. Anders wordt de concurrentie alleen maar hoger.

http://www.siege-marketing.nl/