Reisource
Image default
Business / Financial Services

Repromat.nl

Wie van Repromat gehoord heeft, weet dat we enorm fan zijn van grootformaat print- en scanoplossingen. Wat je misschien niet weet, is dat we al meer dan 40 jaar expertise hebben op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen, en daarbij ook een groot voorstander zijn van persoonlijk contact met onze professionals. We zijn specialist in deze oplossingen voor CAD-, GIS-, grafische en sign & display toepassingen. Zo zie je maar, we zijn gewend aan een zeer diverse cliënteel, en weten ook hoe we ermee om moeten gaan. Door gebruik te maken van onze ervaring en kennis in het verwerken, printen of scannen van grootformaat documenten, kunnen wij jou adviseren over welke print- of scanoplossing het meest geschikt is.

Het hoofdkantoor van Repromat

Het hoofdkantoor van Repromat ligt in de Meern. In dat hoofdkantoor zit een team dat niet alleen heel hecht is, maar ook klantgericht werkt. Zij behandelen alles van de directe sales tot aftersales activiteiten, en ook de afhandeling van jouw bestellingen en vragen die via de webshop bij ons binnenkomen. Inmiddels hebben we ons na 40 jaar wel bewezen als een aanbieder die zeer betrouwbaar kan werken, en voornamelijk handelt in totaaloplossingen voor software, supplies, hardware en servicevragen.

De professionals van Repromat

Net als ieder bedrijf heeft Repromat professionals die bij ons werken, maar wat onze professionals speciaal maakt is dat het merendeel al ruim 25 tot 30 jaar voor ons werkt! Zoveel ervaring is heel handig in het aanbieden van totaaloplossingen voor grootformaat print- en scanproblemen. De hoeveelheid ervaring die onze professionals hebben kan je ook merken aan hoe het persoonlijke contact verloopt tussen jou en onze klantenservice zodra je naar ons toekomt met vragen of problemen. Ze kunnen goed schakelen tussen met jou meedenken en verder kijken dan alleen het product dat je op dit moment hebt. Bij ons als klant kan je rekenen op contact dat goed is, en in korte lijnen verloopt. We willen namelijk niet dat je bij ons uren aan de lijn moet blijven voordat het probleem eindelijk een keer gefixt is, wij streven ernaar om ze zo snel mogelijk op te lossen!