Reisource
Image default
Business / Financial Services

Prepaid Creditcards – de Nieuwe Hype?

Als u op zoek bent naar een Debitcard waarmee u uw eigen Prepaid Creditcard heeft waar u zoveel kunt opzetten als uw wilt dan is de Mastercard zeker weten geschikt. Het grote en belangrijkste voordeel van een debitcard t.o.v. een credit card of een mastercard is dat je bij deze debit kaart zelf kan bepelen welk bedrag u op uw account wilt zetten. U hoeft dus nooit bang te zijn om te veel uit te geven aangezien je alleen het bedrag kan uitgeven wat je op je account saldo hebt staan. Daarnaast kan je bij een creditcard in de min gaan en wanneer je in de min gaat moet je vervolgens extra betalen. Bij een debit card kan u dit nooit overkomen. U kunt dus geen schulden opbouwen en als u per ongeluk een betaling probeert te doen met de debit card terwijl er niet nog genoeg geld op staat dan gaat er niks van uw saldo af en hoeft u verder niks te betalen. De betaling word namelijk dan geannuleerd.

Gunstig voor de belasting

Naast het feit dat u dus nooit teveel kunt uitgeven is het ook voor de belasting gezien gunstig om in het bezit te zijn van zo’n pasje. Er vind namelijk geen BKR toetsing plaats over uw kaart. Er worden verder ook geen vragen gesteld over uw inkomen en uitgaven. Het laten maken van zo’n kaartje kost wel geld maar is dus zo goed als anoniem.

Waar kun je gebruik maken van je debit card?

Van de debitcard kunt u gebruik maken in de winkels bij uw in de buurt. Bij alle winkels waar Mastercard word geaccepteerd kunt u gewoon het pasje er in steken, je unieke pincode invoeren en vervolgens kunt u betalen. Maar de pas is voornamelijk geschikt om op internet te gebruiken. Zo kunt u van alles online bestellen variërend van online elektronica producten tot aan het boeken van vakanties. Verder word deze kaart vaak gebruikt in combinatie met een paypal account. Door middel van het bevestigen van je paypal account kunt u deze kaart gebruiken in combinatie met het paypal saldo.

Nog meer voordelen

Een ander belangrijk voordeel van deze pas is dat je maar 1x een bijdrage betaalt en dat je niet jaarlijks een bepaald bedrag hoeft te betalen. Verder gaat het opladen van het saldo erg eenvoudig. Bij de Credit Card gaat dat veel lastiger, maar bij deze prepaid creditcard gaat dit dus veel eenvoudiger. Er zit namelijk een e-money account bij waarmee je erg eenvoudig het saldo kunt opwaarderen. Via het e-money account met online banking kun je de kaart opwaarderen. Daarnaast kun je ook de uitgaven bekijken en uw saldo informatie ten alle tijden opvragen en bekijken.

http://www.mastercard-debitcard.nl