Onafhankelijk pensioenadviseur staat u bij in goede én slechte tijden!

In het leven is het zeker dat we na het werk, wanneer we er klaar voor zijn, stoppen met werken, maar veel mensen denken vaak niet aan een onafhankelijk pensioenadviseur. Bij het ‘in de fut gaan’ komen wel enkele zaken bij kijken. Zo kunt u denken aan AOW en wanneer u bijvoorbeeld niet akkoord gaat met de pensioenregeling van uw werkgever. Het kan dan tot een lastig conflict leiden, maar gelukkig bestaat de onafhankelijke pensioenadviseur die u bijstaat en u advies op maat geeft. Onze onafhankelijk pensioenadviseur Dirk-Jan Plate zal zich introduceren en staat garant voor een op maat gesneden pensioenplan.

Onafhankelijk pensioenadviseur als specialist (fiscaal) recht

Als onafhankelijk pensioenadviseur help Dirk-Jan Plate werkgevers, ondernemingsraden, arbeidsrecht advocaten en HR-professionals bij het pensioenplan. Hij is gespecialiseerd in Pensioenlogica en is lid van de Vereniging van Pensioenjuristen. De onafhankelijke pensioenadviseur  Pensioenlogica kan u helpen bij verschillende lastige vraagstukken. Zo helpt hij u bij wijzigingsregeling van het pensioen traject, pensioenoplossingen bij ontslag en de kwalitatieve vergelijking van verzekeraars met premiepensioeninstellingen en pensioenfondsen. Bent u desondanks (nog) niet overtuigd van de expertise van Dirk-Jan Plate? Dan kunt u er ook nog voor kiezen om een van zijn gepubliceerde boeken te lezen. Hij deelt zijn kennis over Pensioenlogica als onafhankelijk pensioenadviseur graag met u.

Wat doet een onafhankelijk pensioenadviseur precies?

Zoals eerder al genoemd helpt de onafhankelijke pensioenadviseur onder andere werkgevers en HR-professionals. Echter kunt u hem ook bereiken als werknemer zijnde. Een onafhankelijk pensioenadviseur beantwoordt uw lastige vragen over de individuele en collecte pensioenregeling. Daarnaast beschikt de onafhankelijke pensioenadviseur over de benodigde juridische kennis en communiceert met u over de mogelijke opties tot een goede oplossing van uw probleem. Zijn kennis en ervaring combineert hij om zo juist mogelijk te handelen in de praktijk. Er zal nooit sprake zijn van belangenverstrengeling vanwege de onafhankelijke positie van de adviseur. Een onafhankelijk pensioenadviseur bemiddelt daarom ook niet in producten. 

Wilt u meer informatie over Dirk-Jan Plate als onafhankelijk pensioenadviseur of wilt u contact met ons opnemen voor een afspraak? Bezoek dan gerust onze website www.pensioenlogica.nl en vul het contactformulier in of bereik ons via de gegevens op de website.