Reisource
Image default
Business / Financial Services

NuCall: de provider voor de zakelijke markt

NuCall Vast Mobiel Internet houdt de nieuwst ontwikkelingen in de gaten op het gebied van bereikbaarheid. Zo kunnen onze klanten er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd up-to-date is. Ze hoeven zich dus nooit zorgen te maken over slecht bereik. NuCall zorgt ervoor dat dit goed en veilig geregeld wordt. Elk bedrijf heeft namelijk goede communicatie nodig om zo het contact met klanten op een optimaal niveau te houden. 

NuVoIP van NuCall

Onder NuCall valt NuVoIP. Onder NuVoIP vallen 3 soorten onderdelen. Namelijk NuVoIP complete, NuVoIP professional en NuVoIP corporate. NuVoIP complete is voor u als u een ondernemer bent en zeker wilt zijn van een toekomst vaste telefooncentrale. Dit onderdeel is geschikt als u 1 tot 25 werknemers heeft. Deze centrale wordt beheerd door NuCall en wordt goed beveiligd. U krijgt ook toegang tot keuzemenu’s, wachtrijen. Integratie met Outlook en gratis apps. NuVoIP professional is voor 5-250 werknemers. Alle denkbare functies zijn beschikbaar in dit pakket. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere vestigingen gekoppeld worden. En dit in het binnenland, maar ook in het buitenland! Dit kan allemaal op 1 telecom omgeving. Het laatste onderdeel is NuVoIP corporate. Dit pakket is geschikt voor 100 tot meer dan 2500 werknemers. Dit is een communicatieomgeving voor de grote zakelijke markt. Hierbij koppelen we de centrale internetverbinding met meerdere verbindingen als back-up. Uitval van de bedrijfstelecommunicatie is onmogelijk. Wij garanderen de veiligheid door spraakverbinding te scheiden met de dataverbindingen. Ook wordt zo de kwaliteit beter. 

3CX

Met Nu3CX zet NuCall bedrijfstelecommunicatie op de markt. Deze communicatie is ondersteund met de software van 3CX. Deze technologie is gebaseerd op het aantal gelijktijdige externe gesprekken en niet op het aantal gebruikers of werkplekken. Daarom is 3CX het snelst groeiende telecomsysteem in de wereld. De mogelijkheden met 3CX zijn eindeloos. U kunt keuzemenu’s doorverbinden, in de wacht zetten, doorschakelen en gesprekken opnemen. Aangezien NuCall de eerste aanbieder van 3CX in Nederland was, zijn wij nu de platinum dealer in 3CX. Daarom beschikken wij over de hoogste 3CX status. Daarom kunnen onze klanten optimaal profiteren van onze kennis en ervaring die wij in deze lange tijd hebben opgedaan.