Reisource
Image default
Business / Financial Services

Incassobureau in Rotterdam

Incassonet is een persoonlijk incassobureau in Rotterdam, maar heeft nog meerdere vestigingen door het hele land. Niemand hoopt ooit in aanraking te hoeven komen met een incassobureau. Helaas krijgt bijna ieder bedrijf er wel een keer mee te maken. Mocht dat het geval moeten zijn, schroom dan niet op contact op te nemen met Incassonet. Dit bedrijf staat graag voor u klaar om al uw vragen rondom facturen, debiteuren en andere zaken te beantwoorden. Met Incassonet staat u er niet alleen voor.

Waarom Incassonet als Incassobureau in Rotterdam?

Incassonet staat graag als incassobureau voor u klaar in Rotterdam of omgeving. Incassonet staat klaar voor iedere ondernemer die problemen heeft met debiteuren die weigeren te betalen. Vaak wilt u uw relatie niet beschadigen en vindt u het lastig om deze debiteur daar op een nette en toegankelijke manier op zijn of haar gedrag aan te spreken. Incassonet streeft ernaar om uw geld te innen zonder dat relaties daarmee op het spel worden gezet. Het slagingspercentage bij Incassonet is 94% en daar zijn zij zeker trots op. Iedere debiteur wordt op een nette, toegankelijke manier benaderd – dit zorgt ervoor dat de debiteuren ook eerder bereid zijn om mee te werken aan een passende oplossing voor iedere betrokken partij.

Incassonet werkt met de ‘No Cure, No pay’ regeling. Deze regeling houdt in dat zolang er geen oplossing wordt gevonden voor het probleem, u niet verplicht bent om Incassonet te betalen. Sinds Incassonet er naar streeft om het zo gunstig mogelijk te laten verlopen, willen ze u geen onverwachte kosten opjagen. U kunt dan ook altijd de tarieven bekijken op hun eigen website.

Wat doet een incassobureau?

Wanneer rekeningen geweigerd worden om te betalen, worden er altijd eerst aanmaningsbrieven gestuurd naar de niet-betalende debiteur. Als dit niet helpt, grijpt een incassobureau vaak in. Zoals eerder vernoemd gaat Incassonet graag in gesprek met de niet- of slecht betalende debiteur zodat relaties niet worden beschadigd. Een incassobureau kan, indien een debiteur blijft te weigeren om te betalen, naar de rechter stappen. Vaak kan er van te voren nog een betalingsregeling getroffen worden zodat iedere partij met een gerust hart de zaak kan afsluiten.