Reisource
Image default
Business / Financial Services

Incassobureau in Amersfoort gezocht?

Heeft u een incassobureau in Amersfoort nodig? Dan kunt u goed bij Groeneveld GDW goed terecht. Misschien heeft u al eerder ervaring gehad met een incassobureau in Amersfoort, of is dit de eerste keer dat u een incassobureau in Amersfoort nodig heeft gehad. In het beide gevallen weet u misschien niet hoe het incassotraject van Groeneveld GDW werkt. Dat willen wij u graag uitleggen, zodat u inzicht krijgt in het incassotraject, en wat u de komende maanden te wachten staat, wanneer u kiest voor ons incassobureau in Amersfoort. Hierbij dus hoe het incassotraject van Groeneveld GDW werkt, incassobureau in Amersfoort.

Incassobureau in Amersfoort: het incassotraject

Het incassotraject van ons incassobureau in Amersfoort bestaat uit vier stappen. Wij zullen per stap vertellen wat er zal gebeuren, wat er van u verwacht zal worden en wat u van ons kunt verwachten.

Stap 1: Pre-incasso

De eerste stap is de pre-incasso bij ons incassobureau in Amersfoort. Hierbij voert u de vordering in via DebKey, waarna de pre-incassobrief op het briefpapier van ons incassobureau in Amersfoort wordt verzonden. De brief heeft als doel om de debiteur op de hoogte van de situatie te stellen, in veel gevallen is een verder verloop van het incassotraject aan ons incassobureau in Amersfoort niet verder nodig.

Stap 2: minnelijke incasso

Wanneer de status onveranderd op ‘wel incasso’ blijft staan, gaat ons incassobureau in Amersfoort over tot de minnelijke incasso. Voordat we dat doen, bellen we u om de voorwaarden nog eens door te nemen. Daarna namen we de debiteur op vriendelijke toon in totaal drie keer aan. Tweemaal op schriftelijke wijze, en eenmaal telefonisch. Wanneer er geen vorderingen gemaakt zijn, kunt u bij ons incassobureau in Amersfoort kiezen uit drie mogelijkheden: het dossier bij ons sluiten, alternatieve maatregelen treffen of het gerechtelijke traject starten.

Stap 3: gerechtelijke incasso

U heeft voor het gerechtelijke traject starten gekozen bij ons incassobureau in Amersfoort, en dit moet uiteindelijk leiden tot resultaten. U krijgt na afloop van deze stap waar u recht op heeft in de vierde stap: de executie. In de derde stap bij ons incassobureau in Amersfoort wacht u eerst op de rechterlijke uitspraak.

 

Bekijk nu de website voor meer informatie.