Reisource
Image default
Business / Financial Services

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider

Heeft uw bedrijf het al? Hosted telefonie? De nieuwe telefooncentrale van deze tijd? nee? Dan kan de Nederlandse Provider u goed helpen! Hosted telefonie is bellen met een nieuwe telefooncentrale die via de cloud gaat. U hoeft dus geen nieuwe telefooncentrale aan te schraven. Met de service van de Nederlandse Provider regelen zij het onderhoud voor u. Zij houden ook de telefooncentrale via de cloud up-to-date. Hosted telefonie? Klik hier!

Voordelen van Hosted telefonie

Waarom zou u als bedrijf voor hostel telefonie moeten kiezen? Daar zijn simpele antwoorden te beantwoorden. Bijvoorbeeld dat het geen contracten meer hoeft af te sluiten voor de onderhoud. Omdat deze telefooncentrale volledig met de cloud wordt geregeld, wordt het onderhoud van de telefooncentrale beter geregeld. Bovendien met hosted telefonie krijgt u allemaal nieuwe functies die u kunt gebruiken. Zoals vast-mobiel integratie. En met deze nieuwe manier van telefonie bespaart u op abonnementen en gesprekskosten. Want de kosten voor hosted telefonie is lekker goedkoop. Per maand betaald per hosted telefonie gebruiker maar € 5,-! Als dat niet goedkoop is!

Waarom zou u moeten kiezen voor De Nederlandse Provider?

Als u kiest voor de service van de Nederlandse Provider, kiest u alleen maar voor voordelen. Maakt u zich zorgen over het installeren van het nieuwe systeem? Geen probleem, medewerkers van de Nederlandse Provider komen deze bij u op locatie installeren, zodat u problemen voorkomt. Bovendien behoudt u alle telefoonnummers bij de overstap. Hiermee willen wij voorkomen dat u nieuwe hoeft aan te maken. Ook is het overstappen naar de nieuwe provider zo geregeld en wordt ervoor gezorgt dat de overstap geruisloos gaat.

Probeer 1 maand gratis!

Bent u benieuwd naar wat de Nederlandse Provider voor u kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van de Nederlandse Provider voor meer informatie over hosted telefonie of voor meerdere diensten. U kunt ook een gratis proefabonnement nemen op de service van de Nederlandse Provider.  Die informatie kunt u vinden op de website. Of u kunt een offerte aanvragen van hun. U krijgt dan binnen 24 uur de offerte binnen met alle kosten en producten waar u naar wenst.Hopelijk kan de Nederlandse Provider iets voor u bedrijf betekenen.