Reisource
Image default
Business / Financial Services

Hoog in Google, dat gaat met on-page én off-page aspecten

 

U heeft al een website of probeert deze op te zetten. Dan wilt u natuurlijk dat dit u meer gaat opbrengen dan het u gaat kosten. Of dit zo gaat zijn, hangt er volledig vanaf of u hoog in Google wordt weergegeven. Gezien 80% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste 5 resultaten, is het duidelijk dat er enorm veel belang bij komt kijken om hoog in Google te komen. Vooral de plek bovenaan in Google eist de meeste klanten op. In dit artikel wordt dus behandeld hoe on-page en off-page aspecten beïnvloed kunnen worden om zo hoog in Google te komen.

On-page aspecten – techniek en content als basis

Techniek is het allereerste onderdeel van on-page aspecten, dat ervoor kan zorgen dat er de kans ontstaat hoog in Google te komen, of dat er nooit wordt omgekeken naar uw website. De website moet simpel in elkaar zitten. Het is namelijk zo dat Google alleen op uw website kan kijken als deze simpel en toegankelijk gestructureerd is. De content, wat het tweede on-page aspect is, wordt dus pas van belang als deze techniek goed in elkaar zit. Vervolgens moet deze content echter wel gericht op bepaalde zoekwoorden voor Google geschreven worden, zodat het duidelijk is op welke positie hoog in Google de website naar verwezen moet worden.

Off-page aspecten – linkbuilding voor autoriteit maakt het verschil

De off-page aspecten van zoekmachine optimalisatie hebben alles te maken met het creëren van autoriteit om zo bovenaan in Google te kunnen komen. Linkbuilding is wat er voornamelijk gedaan wordt om deze autoriteit een boost te geven om zo hoger in Google geplaatst te worden. Dit houdt in dat er naar websites die al vertrouwd worden en een hoge autoriteit hebben wordt gezocht, om zo mee te liften op dat vertrouwen en uiteindelijk hoog in Google te komen. Een online marketingbureau als SAM Online Marketing kan u direct helpen om uw website bovenaan in Google te krijgen, dus neem direct contact op!