Reisource
Image default
Business / Financial Services

Het huis van de toekomst

Onlangs is de woningmarkt wederom ontploft. De huizenprijzen stijgen en stijgen en het is vrijwel onmogelijk om aan een nieuwe woning te komen. Wanneer je ook maar enigszins interesse hebt in een woning, heb je namelijk te maken met een enorme concurrentie van soms wel 20 andere geïnteresseerden. Dat voert de prijs wel op, ja! Het biedt ons een mooie kans om even pas op te plaats te maken en alvast te mijmeren over hoe huizen er in de toekomst uit komen te zien. Wij gaan hier alvast op in aan de hand van 3 belangrijkste trends die momenteel in opkomst zijn.

Warmtepompen

Allereerst gaan we in op de grootste trend die momenteel aan de gang is: de opkomst van warmtepompen. Warmtepompen zijn energiezuinige vervangers van de huidige cv ketels. Ze wekken zelf stroom op en verbruiken hierbij vele malen minder energie dan hun voorgangers. Ben je benieuwd hoe een warmtepomp werkt? Warmtepomp Benelux BV vertelt je er alles over!

Duurzame daken

Behalve warmtepompen is er een andere trend aan de gang, die een achtergrond heeft in duurzaamheid. Dit zijn duurzame daken. Deze bestaan uit een aantal onderdelen, die gezamenlijk ook beter zijn voor jouw energieverbruik én voor de toekomst van de planeet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groene daken, goed geïsoleerde daken en daken die voorzien zijn van zonnepanelen. De partij die jouw dak futureproof kan maken, is Dakster Dakbedekking.

Professionele woningbeveiliging

Behalve duurzaamheid wordt ook veiligheid steeds belangrijker voor het gemiddelde gezin. Er is steeds meer mogelijk op het gebied van woningbeveiliging, zoals beveiligingscamera’s en andere camerasystemen, (biometrische) toegangscontrole, alarmsystemen, intercomsystemen en meer. De specialist in het beveiligen van woningen en bedrijfspanden is Arend Beveiliging.

 

http://dakster.nl/