Reisource
Image default
Business / Financial Services

Floor Mediator

Is men op zoek naar een mediator die kan bemiddelen in een echtscheiding? Dan kunt u Floor Mediator inschakelen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het familierecht en weet als geen ander om dergelijke zaken op professionele en juridische wijze af te wikkelen. In dat geval kunnen we zorgen voor duidelijke afspraken voor beide partijen en een goede afloop voor de kinderen, de bezittingen en alle andere afspraken.

Door er een mediator bij te halen ontlast u uzelf en kunt u nadenken over hoe u de situatie met de betrokkenen kunt afhandelen terwijl u zich niet hoeft te bekommeren om de wetjes en de regeltjes waar u zich anders in had moeten verdiepen. Ga daarom naar ons en leg contact met Floor Mediator die ervoor zorgt dat alles netjes wordt afgerond in een echtscheiding.

De hulp bij echtscheiding

Een echtscheiding is nooit leuk waardoor extra spanning ongelegen komt. Met Floor Mediator kan dat stukje getackeld worden. Als professional en advocaat kunnen we alle juridische en organisatorische lasten van u wegnemen waardoor u tijd krijgt om alles emotioneel te verwerken en na te denken over de toekomst van uw kinderen, de verdeling van de eigendommen en dat soort dingen meer. Een mediator zorgt bij een scheiding dat alles soepel verloopt en dat beide partijen zich eerlijk voelen bejegend. Vanwege onderlinge spanningen of frustraties kan het handig zijn om mediation in te zetten welke voor beiden een neutraal uitgangspunt is. Heeft u dus te maken met een echtscheiding kies dan voor een professionele mediator die alles voor u regelt.

Maak contact en lees u in

Maak direct contact met Floor Mediator of lees u in op onze website. Daar leest u wat u van onze kant kunt verwachten en hoe u ontzorgd zult worden. Daarbij letten we op details zoals de hypotheek, de kinderalimentatie, de verdeling van spullen en eventueel de afspraken omtrent de opvoeding van uw kinderen. In dat geval kunt u ons als mediator het beste inzetten voor een prettige en rustige afwikkeling van zaken.