Reisource
Image default
Business / Financial Services

Een mantelzorgwoning

De beste manier om mantelzorg te geven aan zorgvragende ouders is met een mantelzorgwoning. Hiermee wordt het mogelijk om uw ouders dichtbij te hebben, waardoor u niet langer op en neer hoeft te reizen om zorg voor ze te kunnen dragen. Het grote voordeel is dat zij hun privacy nog steeds kunnen behouden, terwijl u ten alle tijden in de buurt kunt zijn om ze te helpen wanneer nodig. Maar hoe komt u aan een mantelzorgwoning? Wernsen Chaletbouw is hier uw partner in, wij gaan aan de slag met een zorgchalet op maat nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt. Wanneer het af is, plaatsen we de chalet op locatie en regelen al het papierwerk eromheen.

Een mantelzorgwoning op maat

Een mantelzorgwoning op maat is mogelijk met Wernsen Chaletbouw. Wij zijn uw betrokken partner, die alle organisatie voor handen neemt. We houden van korte lijntjes, daarom houden we u iedere stap van de weg op de hoogte van de vorderingen in het bouwen van de mantelzorgwoning. Het proces is vrij eenvoudig, zodra u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt gaan we aan de slag met het bouwen van de zorgchalet op maat. Zodra de mantelzorgwoning klaar is, plaatsen we deze op locatie. Wanneer u in een gemeente woont waar vergunningen nodig zijn, dan regelen wij deze voor u. Wernsen Chaletbouw regelt de gehele papierwinkel die komt kijken bij het bouwen en plaatsen van een zorgchalet. Uw zorg, zeggen we altijd, is de mantelzorg!

Factoren die mantelzorgwoning prijzen beïnvloeden

Er zijn een aantal factoren die de mantelzorgwoning prijzen beïnvloeden, en het is handig om van deze factoren op de hoogte te zijn voordat u de offerte aanvraagt. Een ervan is of de mantelzorgwoning op maat gemaakt wordt, of als standaard zorgchalet opgeleverd wordt. Een mantelzorgwoning op maat laten maken zal natuurlijk voor hogere prijzen zorgen, maar dan heeft u ook wat. Daarnaast is het ook mogelijk om uit heel veel verschillende opties te kiezen, die de prijzen van de mantelzorgwoning ook verhogen of verlagen. De bouwstijl heeft meerdere mogelijkheden, net als de vorm en extra opties zoals een jacuzzi of sauna. Ga naar mantelzorgwoning-wernsen.nl voor meer informatie.