Reisource
Image default
Business / Financial Services

Een bedrijf zonder alarmsysteem, een kwestie van tijd

Het is een kwestie van tijd dat er een inbraak plaatsvindt in een bedrijfspand zonder alarmsysteem. De inbraken in bedrijfspanden nemen de laatste jaren alleen maar toe, ondanks de verbeterde beveiliging. Helaas hebben veel bedrijven ingezet op het vastleggen van dieven met bewakingscamera’s. Dit is echter pas nuttig wanneer er iets gebeurd is. Een alarmsysteem tackelt het probleem op het moment dat het gebeurt. Steeds meer bedrijfspanden staan er dus voor open om over te stappen op een alarmsysteem ter ondersteuning van hun camerasysteem, maar voor velen is het ook too little too late. Zorg dat u niet te dupe bent van deze steeds brutaler wordende criminelen en schaf het beste alarm beveiligingssysteem aan van het moment; Jablotron 100.

Inbraken in bedrijfspanden aan de orde van de dag

Elke dag zijn er meerdere bedrijfspanden in Nederland die slachtoffer worden van inbraken door criminelen, omdat zij geen alarmsysteem hebben geïnstalleerd. Een bedrijf dat denkt gebakken te zitten met een mooi camerasysteem dat alles prachtig vastlegt, zal van een koude kermis thuiskomen. Hedendaagse criminelen weten deze doorgaans zeer goed te ontwijken, en anders komen ze alsnog weg zonder dat ze direct gepakt worden. In dat geval is het bedrijf alsnog de spullen of het geld kwijt. Een alarmsysteem als Jablotron 100 pakt het probleem bij de strot. Door direct alarm te slaan, heeft de dief geen mogelijkheid verder te gaan met de inbraak.

Alarmsysteem Jablotron 100, uw oplossing

Alarmsystemen zijn zeker niet allemaal hetzelfde. Er zijn verschillende soorten en maten, maar in dit artikel gaan we het beste alarmsysteem eruit lichten – Jablotron 100. In de eerste plaats is Jablotron 100 de opvolger van de gelijknamige Oasis. Dit is een van de meest succesvolle alarmsystemen uit zijn generatie geweest en geloof het of niet, er zijn met de Jablotron 100 nog meer stappen vooruit gezet. Door in eerste instantie de veiligheid te garanderen en dit met veel succes te doen, is er nu ook meer aandacht besteed aan gebruiksgemak. Het besturingssysteem kan op 4 manieren aangestuurd worden: direct met een code of kaartlezer, met een afstandsbediening, per SMS of zelfs via het internet. Ga direct naar de website van Arend Beveiliging voor meer informatie met betrekking tot dit alarmsysteem, of voor persoonlijk advies!

 

https://arendbeveiliging.nl/