Reisource
Image default
Business / Financial Services

De overgang naar hosted telefonie

Over het algemeen zijn er niet zoveel mensen die bekend zijn met hosted telefonie en hier de voordelen van inzien. Ditzelfde gold voor mij tot een tijdje geleden. Ik ben namelijk in contact geweest met De Nederlandse Provider, deze organisatie heeft mij erg geholpen met ervoor zorgen dat de technische infrastructuur er bij ons in het bedrijf gunstig uit kwam te zien en klaar was voor alle technologische ontwikkelingen die er in de toekomst blijven komen. Dit gaat namelijk in een steeds sneller tempo en als bedrijf kun je dan niet blijven steken op ouderwetse ISDN verbindingen, maar hosted telefonie is wel hetgeen wat de toekomst is. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met De Nederlandse Provider en ik hoop jullie tot actie over te laten gaan door ervoor te zorgen dat jullie ook naar De Nederlandse Provider gaan voor hosted telefonie of een van de andere dingen.

 

Hosted telefonie bij de Nederlandse Provider

Bij de Nederlandse Provider weet je zeker dat er een bepaald soort criteria zijn voor hun manier van werken en het product dat ze uiteindelijk gaan afleveren. Service staat bij hen hoog in het vaandel en ze vinden het van groot belang dat iedereen zich kan vinden in de manier waarop ze de klant bedienen. Hierom leveren ze zowel in de vorm van de producten als in de handelswijze maatwerk. Dit is uniek in de branche, want het is iets wat altijd ten koste gaat van de marge bij een bedrijf. Om deze reden kiezen weinig bedrijven ervoor om zo’n handelswijze te hanteren. De Nederlandse Provider onderscheidt zich dus enorm op dit vlak!

 

Benieuwd naar meer informatie?

Heb je graag wat meer informatie over wat De Nederlandse Provider allemaal te bieden heeft en op welke manier ze te werk gaan? Twijfel dan niet langer, maar neem gewoon snel contact op om ervoor te zorgen dat de vraagtekens weggenomen worden en jij aan de slag kunt met het opnieuw inrichten van de infrastructuur of de telefonische en internetverbindingen bij u in het bedrijf.