Reisource
Image default
Business / Financial Services

De origineelste kraamcadeaus

Is jouw vriend, vriendin of collega onlangs ouder geworden, of wordt hij of zij dat binnenkort? Heb je een kraamfeestje op de planning staan, maar heb je geen idee wat voor een kraamcadeau je aan moet schaffen? Geen zorgen! Hieronder geven we je namelijk genoeg inspiratie voor het uitzoeken van het perfecte kraamcadeau.

Kleding

Je kunt nooit fout zitten als je kleding koopt voor de ouders van het kleintje. Nou ja, mits je je aan enkele regels houdt. Ga niet teveel overboord met gekke tierelantijntjes en koop te rare kleding, maar ga voor basiskledij. Koop de kleding tevens niet te klein, want de kids groeien hier na enkele weken al uit. Kies daarom voor een paar maatjes groter.

Hydrofiel

Met hydrofiel zit je nooit fout. Dit is een prachtige stof die niet alleen superzacht is, maar ook nog eens perfect water absorbeert. Hydrofiel is beschikbaar in alle soorten en maten. Zo kun je onder andere voor hydrofiele luiers of een washandje gaan. Dit is niet het enige, want tegenwoordig zijn er nog veel meer spullen van hydrofiel. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld ook hoeslakens en aankleedkussens van hydrofiel. Wil je meer inspiratie? Kijk dan ook eens bij de kraamcadeaus van Jut en Juul.

Voor de ouders

Op de meeste kraamfeestjes worden alleen de pasgeboren kindjes verwend. Dit is leuk, maar de ouders hebben het echte harde werk gedaan en hebben enkele zware maanden achter de rug. Het kan dan ook absoluut geen kwaad om de kersverse ouders te verrassen met een ludiek of attent cadeautje. Een flinke bos bloemen is altijd goed, maar je kunt ook wat origineler zijn. Wat te denken van bijvoorbeeld een wellness-dagje, waarbij jij aanbiedt om dat dagje op te passen. Tot slot kun je ook voor de persoonlijke twist gaan, door een fotoalbum te maken of iets handgemaakt te geven.

 

https://www.jutenjuul.nl/