Reisource
Image default
Business / Financial Services

Bovenaan komen in Google begint al bij het bouwen

 

Uw website moet in de basis goed in elkaar steken om bovenaan in Google te kunnen komen. De hele kunst van hoog in Google komen, is alles te perfectioneren. Men weet nooit 100 procent zeker waarop Google baseert dat een website bovenaan in Google komt te staan. Er is echter wel een trend te zien waarbij er on-page een goede techniek moet zijn én passende content moet worden geschreven. Zijn deze twee zaken niet geoptimaliseerd, zal een plek bovenaan in Google niet mogelijk zijn. De laatste stap valt onder het off-page gedeelte. Hierbij moet ervoor gezorgd worden dat er aan linkbuilding gedaan wordt, zodat er vertrouwen gecreëerd wordt bij de eindconsument.

On-Page: Techniek en content, maar nog niet heel hoog in Google

De techniek en content van de website, on-page dus, moeten in elk geval zo ingericht zijn dat Google hiermee overweg kan. De techniek van de website moet responsive zijn om hoog in Google te kunnen komen. Zo niet, kan Google niet eens goed op de website kijken en hem beoordelen namelijk. De content is de meest bepalende factor om de grootste stap naar de hogere posities in Google te zetten. Er wordt hiermee namelijk bepaald waar de website over gaat en door deze content goed te schrijven, zoals Google hem kan lezen, houdt dit de optie open om bovenaan in Google geplaatst te gaan worden.

Off-page: Linkbuilding om bovenaan in Google te komen

Linkbuilding is niet het belangrijkste wat er gedaan moet worden in relatie tot uw website bovenaan in Google krijgen (off-page). Er moet er hiermee voor gezorgd worden dat het vertrouwen van Google in uw website een boost krijgt. Websites die nieuw zijn en geen verwijzingen van andere webpagina’s hebben die al vertrouwen hebben, worden niet snel hoog in Google geplaatst. Door een online marketingbureau in te schakelen dat de technische optimalisatie en content on-page verzorgt én een goede dosis aan linkbuilding toevoegt, dan komt u snel genoeg bovenaan in Google te staan. Schakel dus direct SAM Online Marketing in om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn.