Reisource
Image default
Business / Financial Services

Bouwwaterput online bestellen

Water op de bouwplaats

Het komt geregeld voor dat er een water nodig is op de bouwplaats. Bijvoorbeeld omdat er cement gemaakt moet worden of om handen te wassen. Echter, bevinden er nog geen waterleidingen op de bouwplaats. Door het plaatsen van een bouwwaterput wordt dit probleem makkelijk opgelost.

 

Handige bouwwaterput

Een bouwput wordt gewoonlijk geplaatst op maaiveldhoogte. Hierdoor heeft de vrieskou boven de grond geen effect op het water in de put. De vorstvrije deksel, voorkomt ook de bevriezing van het water. De bouwwaterput wordt geplaatst door het te laten zakken in de grond, dit door gebruik te maken van de hijsogen die zijn bevestigt aan de bovenkant van de put. Het gebruik van duurzaam vuurverzinkt plaatstaal bij de productie, zorgt dat de putten gemaakt zijn om langere tijd in de grond te zitten, zonder kans op beschadiging of aan te richten aan het milieu.

Zodra het bouwen op de bouwplaats klaar is, kan de bouwwaterput weer meegenomen worden naar de volgende bouwplaats. De gleuven in de onderkant van de put maken het makkelijk om met een pompwagen of een heftruck de bouwwaterput te transporteren.

 

Bouwwaterput accessoires

Om de waterput op de bouwplaats van alle gemakken te voorzien, levert AIC verschillende accessoires. Denk hierbij aan water slangen, koppelingen en kranen. Hierdoor wordt het gebruiksgemak van de bouwwaterput geoptimaliseerd en kan het werk op de bouwplaats worden verricht met een watervoorziening.

 

Voor bouwwaterputten en accessoires bent u bij AIC.nl op het juiste adres. Zij voorzien u van het juiste advies en kwalitatieve bouwplaatstinrichtigers.