Reisource
Image default
Business / Financial Services

Arbeidsdeskundig onderzoek voor uw organisatie!

Het is zo dat er een groot aantal voordelen zijn aan een arbeidsdeskundig onderzoek en dat er weinig mensen zijn die helemaal op de hoogte zijn hiervan. Dit is de reden dat ik deze blog schrijf, ik wil dat iedereen de voordelen inziet van een arbeidsdeskundig onderzoek en hierdoor een duidelijke overweging kan nagaan over of ze wel of niet dit traject ingaan. Wij hebben het met ons bedrijf laten doen bij Adxpert, dit is een organisatie die al veel ervaring heeft met arbeidsdeskundig onderzoek en ze hebben al veel verschillende soorten projecten gedaan bij bedrijven van uiteenlopende groottes en branches. In deze blog deel ik graag de ervaring met Adxpert en het arbeidsdeskundig onderzoek.

Ons arbeidsdeskundig onderzoek bij Adxpert

Het arbeidsdeskundig onderzoek wat wij hebben laten maken door Adxpert is eigenlijk heel erg goed gelukt. In een vrij korte tijd heeft een deskundige van Adxpert bij ons in de organisatie de knelpunten kunnen vinden en hebben ze een advies uitgebracht over hoe wij iedere medewerker weer maximaal kunnen benutten dat het voor beide partijen geschikt is ingericht. Dit is iets wat bij iedere organisatie van toepassing is, omdat het een bepaalde ervaring vereist om hier inzicht in te hebben en te weten op welke manier het op te lossen is. Adxpert heeft de kennis en ervaring die vereist is hiervoor en ze weten precies op welke manier ze te werk moeten gaan om het voor de klant een aangenaam project te laten worden. Dit is ook iets waar ze zich in onderscheiden ten opzichte van concurrentie.

 

Meer weten?

De exacte voordelen van een arbeidsdeskundig onderzoek kan ik je niet zo goed vertellen als een medewerker van Adxpert, zij hebben namelijk de kennis in huis om de relevantie voor jouw organisatie te vertellen. Je kunt hen benaderen en een aanvraag doen voor een persoonlijk informatiegesprek waarin gekeken wordt hoe Adxpert voor jouw organisatie toegevoegde waarde kan leveren. Als je vragen hebt kun je ze altijd benaderen en ze beantwoorden alles graag! Adxpert heeft ons stappen gegeven die we moeten ondernemen om ervoor te zorgen dat er het maximale uit alle mensen gehaald wordt.