Reisource
Image default
Offers

Advies op maat met een onafhankelijk pensioenadviseur

Weinig mensen denken eraan om hun pensioen te regelen met de hulp van een onafhankelijk pensioenadviseur. Dit is jammer, want bij uw pensioen komt veel kijken. Iedereen die werkt gaat uiteindelijk een keer met pensioen (gaan we vanuit). Dit gaat bij iedereen op een andere manier. U krijgt bijvoorbeeld AOW of misschien accepteert u de pensioenregeling van uw werk niet. Pensioenen kunnen namelijk ook voor conflicten zorgen. Hierbij kan een onafhankelijk pensioenadviseur u bijstaan en advies op maat bieden. Een onafhankelijk pensioenadviseur staat alleen voor uw belangen. Onze Dirk-Jan Plate helpt u graag om het beste, bij u passende pensioenplan te verwezenlijken.

Specialistische onafhankelijk pensioenadviseur: Dirk-Jan Plate

Met onze Dirk-Jan Plate heeft u werkelijk een uitstekend onafhankelijk pensioenadviseur Pensioenlogica. Hij heeft ervaring met het helpen van het opstellen van pensioenplannen bij HR-professionals, werkgevers, arbeidsrecht advocaten en ondernemingsraden. Het is dan ook geen verrassing dat hij gespecialiseerd is in Pensioenlogica en officieel onderdeel van de Vereniging van Pensioenjuristen. Voorbeelden van vraagstukken waar Dirk-Jan aan gewerkt heeft zijn het vergelijken van verzekeraars met pensioenfondsen en premiepensioeninstellingen, pensioenoplossingen bij ontslag en het regelen van wijzigingen van het pensioentraject. Ook heeft hij verscheidene boeken gepubliceerd die wij u zeker aanraden om eens door te bladeren.

Wat is een onafhankelijk pensioenadviseur eigenlijk?

Behalve het helpen van werkgevers en HR-professionals kunt u ook terecht bij een onafhankelijk pensioenadviseur als werknemer. Heeft u vragen over bijvoorbeeld individuele of collectieve pensioenregelingen? Raadpleeg ons en wij zullen antwoorden op uw vragen bieden. Pensioenen kunnen nou eenmaal ingewikkeld zijn. Daarom is het ook handig dat een onafhankelijk pensioenadviseur juridische kennis heeft en hiermee tot de beste oplossing en advies kan komen bij uw persoonlijke situatie. Ruime kennis en ervaring zijn de ideale combinatie om tot deze verwezenlijking te kunnen komen. Juist omdat de pensioenadviseur in dit geval onafhankelijk is, zal er geen sprake zijn van belangenverstrengelingen en kan er echt gekeken worden naar enkel uw belangen. Een onafhankelijk pensioenadviseur bemiddelt niet in producten. Wij raden iedereen dus een onafhankelijk pensioenadviseur aan, want u wilt uw pensioen uiteraard goed geregeld hebben. 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met Dirk-Jan Plate plannen? U kunt ons bereiken via de contactgegevens op onze site of een contactformulier invullen: https://www.pensioenlogica.nl/