Speel met strip led verlichting

Speel met een LED strip in je woning
Led verlichting is niet langer meer de verlichting van de toekomst, het is inmiddels de verlichting van nu! We kunnen niet meer om deze manier van verlichten heen, niet in de laatste plaats van de enorme energiebesparing die dit op levert. Maar omdat LED verlichting nog meer mogelijkheden biedt dan conventionele verlichting, kun je je huis een stuk creatiever van lampen voorzien. Led strips zijn misschien wel het meest revolutionair en op veel verschillende manieren toepasbaar.

LED verlichting biedt eindeloze mogelijkheden
Met een LED strip kun je lekker creatief aan de gang omdat deze heel flexibel is. Houd je van films en series kijken op je televisie? Overweeg dan eens een LED strip te plaatsen achter je televisiekast. Wanneer je kiest voor een LED strip die je ook nog eens van kleur kunt laten veranderen, dan pas je de kleur aan aan de serie of film die je aan het kijken bent. Een andere optie in de woonkamer is het plaatsen van een LED strip aan de achterkant van een schilderij of kunstwerk, zodat deze echt de aandacht krijgt die het verdient in de kamer.

Een LED strip in de tuin
Omdat er ook Led strips zijn die waterbestendig zijn, kun je deze ook prima buiten toepassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het toegangspas tot je woning? Plaats een lange Led strip aan beide kanten van het pad langs de tegels en wijs je bezoekers de weg. Een andere optie om LED verlichting toe te passen is via enkele spots in de tuin die de planten verlichten. Zo creëer je een hele bijzondere sfeer in je tuin met slechts een paar kleine veranderingen.

Vooral het feit dat veel LED strips niet alleen in warm wit te krijgen zijn, maar dat je ze kunt aanpassen in de kleur die je wilt, zorgt er voor dat deze manier van verlichten steeds meer terrein wint. Leef je uit en verzin nieuwe manieren om LED strips in je huis te gebruiken.

http://www.leds-depot.be/led-strips.html