Refurbished iPhone 6 of toch een nieuwe?

Het kopen van een refurbished iPhone 6 heeft een flink aantal voordelen in vergelijking met nieuw. In dit artikel bespreken we de voordelen van een iPhone 6 als refurbished en vertellen we je meer over wat een goede refurbished leverancier is.

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement

Als je een iPhone 6 wilt kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone 6 te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement.

Op 50 punten gecontroleerd en gereviseerd

Over het algemeen is een iPhone 6 64GB goud door elk refurbished aanbieder goed gecontroleerd. Een refurbished iPhone van Forza Refurbished is op meer dan 50-punten gecontroleerd. Wat ons uniek maakt is dat al onze iPhones door speciale robots worden gecontroleerd. Zo ben jij optimaal verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished Apple iPhones.

Geen negatieve BKR-registratie in Nederland

In Nederlands is sinds 1 mei 2017 de telecomwet verandert. Dit heeft ervoor gezorgd dat telecomproviders niet ‘zomaar’ meer een abonnement af mogen sluiten. Ze zijn nu verplicht om te controleren of een consument het abonnement daadwerkelijk wel kan betalen. Dit wordt getoetst aan de hand van een krediet check. Dit heb je niet bij het kopen van een los refurbished iPhone. Of zo’n soort reglement in de toekomst ook in België wordt gebruikt kan natuurlijk niet met zekerheid worden gezegd. Mocht dit wel zo zijn dan weet je nu al dat het kopen van een refurbished iPhone 6 als los toestel bij Forza Refurbished niet alleen financieel aantrekkelijk is maar ook verstandiger is.

Als laatste

Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie. Tevens vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen en dat met de allerbeste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/6