Reisource
Image default
Business / Financial Services

Digitale valuta introductie

Bitcoins zijn vrij geld waarover jij alle macht hebt. Bij het gebruik van Bitcoins en Bitcoin Wallets zijn er geen kosten verbonden. Dat is niet het geval met banken. Banken zadelen de klanten op met allerlei kosten. Dit is niet het geval met Bitcoins. Daarom dat banken niet het gebruik van Bitcoins stimuleren en afraden. 

Door het kopen van Bitcoins wordt je je eigen bank en de echte rechtmatige eigenaar van jouw digitaal geld. Meer en meer winkeliers accepteren Bitcoin als betaalmiddel. Meer en meer Nederlanders ontdekken en gebruiken Bitcoins om meer zelfstandigheid over de eigen financiën te krijgen. 

Vooral ook omdat je met Bitcoins ook alle andere valuta’s en edelmetalen kunt kopen via fintech bedrijven zoals Spectrocoin. Je hoeft Bitcoins niet vast te houden. Je kunt ze onmiddellijk weer omzetten in andere assets zoals platina, goud en alle mogelijke valuta’s zonder restricties, kosten en tussenkomst van de banken. 

Bitcoin kopen bij Bitvavo 

Bitvavo biedt op dit moment de mogelijkheid om meer dan 30 verschillende cryptocurrencies gemakkelijk aan te schaffen met iDEAL. Alle beschikbare munten hebben wij in het overzicht aan de rechterkant opgenomen. Het kopen van cryptocurrency kan gemakkelijk door tegoed te storten in je account. Bitcoin kopen bij Bitvavo is dus zeker de moeite waard.

 

Related Posts

Waar koop ik een diamanten ring

De origineelste kraamcadeaus

Waarom salarisverwerking uitbesteden?