Reisource
Image default
Business / Financial Services

De verschillende Acrylaat en plexiglas mogelijkheden

Acrylaat heeft in de volksmond verschillende namen. Zo wordt het ook plexiglas, acryl en perspex genoemd. 

 

Acrylaat voor productpresentaties

 

Acryl is om te vormen in alle maten. Hierdoor is het flexibel in te zetten. Zo kan het bijna alle producten wel ondersteunen in de presentatie hiervan. Alles komt dan naadloos uit de voeten! U kunt verschillende opties hebben  zoals:

  • Acrylaat glas
  • Acrylaat blokjes
  • Acrylaat kappen

 

De voordelen? Het is niet te breken. Al uw waardevolle spullen zijn achter slot en grendel. Veilig. Zo heeft u de luxe uitstraling van displays, maar dan zonder enige zorgen!

 

Acrylaat ter vervanging van glas

 

Plexiglas is kristalhelder. Het is nog transparanter dan glas! Het is kleurbestendig en erg robuust. Het geeft vele displays een luxueuze uitstraling. De aandacht blijft bij uw producten en uw producten alleen. Het is zo mooi, dat het op de achtergrond treedt. 

 

Wanneer plexiglas blokjes worden gesneden, krijgt het een matte uitstraling. Dit komt door de riggeltjes aan de kanten. Om het weer glashelder te krijgen, is het nodig om het te polijsten.

 

Hoe polijst u acrylaat?

 

Mechanis polijsten wordt gedaan door middel van een polijstbank. Daarnaast is het mogelijk om te vlampolijsten. Dit wordt gedaan door een vlampolijstmachine. Handmatig polijsten is de laatste mogelijkheid voor u. Dit wordt gedaan met de hand. 

 

 

Acrylaat blokjes polijsen

 

Wanneer u acrylaat in wilt zetten als vervangend middel van glas. 

 

Ook gepolijste acrylaat blokjes? Kijk dan op Vink Acrylaat. 

 

https://www.vinkacrylaat.nl/acrylaat-blokjes/

Related Posts

Sanitair Noordwijkerhout

Bewindvoering Ede

Producten laten coderen