Advies op maat met een onafhankelijk pensioenadviseur

Weinig mensen denken eraan om hun pensioen te regelen met de hulp van een onafhankelijk pensioenadviseur. Dit is jammer, want bij uw pensioen komt veel kijken. Iedereen die werkt gaat uiteindelijk een keer met pensioen (gaan we vanuit). Dit gaat bij iedereen op een andere manier. U krijgt bijvoorbeeld AOW of misschien accepteert u de pensioenregeling van uw werk niet. Pensioenen kunnen namelijk ook voor conflicten zorgen. Hierbij kan een onafhankelijk pensioenadviseur u bijstaan en advies op maat bieden. Een onafhankelijk pensioenadviseur staat alleen voor uw belangen. Onze Dirk-Jan Plate helpt u graag om het beste, bij u passende pensioenplan te verwezenlijken.

Specialistische onafhankelijk pensioenadviseur: Dirk-Jan Plate

Met onze Dirk-Jan Plate heeft u werkelijk een uitstekend onafhankelijk pensioenadviseur Pensioenlogica. Hij heeft ervaring met het helpen van het opstellen van pensioenplannen bij HR-professionals, werkgevers, arbeidsrecht advocaten en ondernemingsraden. Het is dan ook geen verrassing dat hij gespecialiseerd is in Pensioenlogica en officieel onderdeel van de Vereniging van Pensioenjuristen. Voorbeelden van vraagstukken waar Dirk-Jan aan gewerkt heeft zijn het vergelijken van verzekeraars met pensioenfondsen en premiepensioeninstellingen, pensioenoplossingen bij ontslag en het regelen van wijzigingen van het pensioentraject. Ook heeft hij verscheidene boeken gepubliceerd die wij u zeker aanraden om eens door te bladeren.

Wat is een onafhankelijk pensioenadviseur eigenlijk?

Behalve het helpen van werkgevers en HR-professionals kunt u ook terecht bij een onafhankelijk pensioenadviseur als werknemer. Heeft u vragen over bijvoorbeeld individuele of collectieve pensioenregelingen? Raadpleeg ons en wij zullen antwoorden op uw vragen bieden. Pensioenen kunnen nou eenmaal ingewikkeld zijn. Daarom is het ook handig dat een onafhankelijk pensioenadviseur juridische kennis heeft en hiermee tot de beste oplossing en advies kan komen bij uw persoonlijke situatie. Ruime kennis en ervaring zijn de ideale combinatie om tot deze verwezenlijking te kunnen komen. Juist omdat de pensioenadviseur in dit geval onafhankelijk is, zal er geen sprake zijn van belangenverstrengelingen en kan er echt gekeken worden naar enkel uw belangen. Een onafhankelijk pensioenadviseur bemiddelt niet in producten. Wij raden iedereen dus een onafhankelijk pensioenadviseur aan, want u wilt uw pensioen uiteraard goed geregeld hebben. 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met Dirk-Jan Plate plannen? U kunt ons bereiken via de contactgegevens op onze site of een contactformulier invullen: https://www.pensioenlogica.nl/. 

Onafhankelijk pensioenadviseur staat u bij in goede én slechte tijden!

In het leven is het zeker dat we na het werk, wanneer we er klaar voor zijn, stoppen met werken, maar veel mensen denken vaak niet aan een onafhankelijk pensioenadviseur. Bij het ‘in de fut gaan’ komen wel enkele zaken bij kijken. Zo kunt u denken aan AOW en wanneer u bijvoorbeeld niet akkoord gaat met de pensioenregeling van uw werkgever. Het kan dan tot een lastig conflict leiden, maar gelukkig bestaat de onafhankelijke pensioenadviseur die u bijstaat en u advies op maat geeft. Onze onafhankelijk pensioenadviseur Dirk-Jan Plate zal zich introduceren en staat garant voor een op maat gesneden pensioenplan.

Onafhankelijk pensioenadviseur als specialist (fiscaal) recht

Als onafhankelijk pensioenadviseur help Dirk-Jan Plate werkgevers, ondernemingsraden, arbeidsrecht advocaten en HR-professionals bij het pensioenplan. Hij is gespecialiseerd in Pensioenlogica en is lid van de Vereniging van Pensioenjuristen. De onafhankelijke pensioenadviseur  Pensioenlogica kan u helpen bij verschillende lastige vraagstukken. Zo helpt hij u bij wijzigingsregeling van het pensioen traject, pensioenoplossingen bij ontslag en de kwalitatieve vergelijking van verzekeraars met premiepensioeninstellingen en pensioenfondsen. Bent u desondanks (nog) niet overtuigd van de expertise van Dirk-Jan Plate? Dan kunt u er ook nog voor kiezen om een van zijn gepubliceerde boeken te lezen. Hij deelt zijn kennis over Pensioenlogica als onafhankelijk pensioenadviseur graag met u.

Wat doet een onafhankelijk pensioenadviseur precies?

Zoals eerder al genoemd helpt de onafhankelijke pensioenadviseur onder andere werkgevers en HR-professionals. Echter kunt u hem ook bereiken als werknemer zijnde. Een onafhankelijk pensioenadviseur beantwoordt uw lastige vragen over de individuele en collecte pensioenregeling. Daarnaast beschikt de onafhankelijke pensioenadviseur over de benodigde juridische kennis en communiceert met u over de mogelijke opties tot een goede oplossing van uw probleem. Zijn kennis en ervaring combineert hij om zo juist mogelijk te handelen in de praktijk. Er zal nooit sprake zijn van belangenverstrengeling vanwege de onafhankelijke positie van de adviseur. Een onafhankelijk pensioenadviseur bemiddelt daarom ook niet in producten. 

Wilt u meer informatie over Dirk-Jan Plate als onafhankelijk pensioenadviseur of wilt u contact met ons opnemen voor een afspraak? Bezoek dan gerust onze website www.pensioenlogica.nl en vul het contactformulier in of bereik ons via de gegevens op de website. 

Begeleiding en advies bij uw interieurprojecten

Bij GRIP interieurprojecten helpen wij u bij de balans in uw interieur en geven wij advies bij het kiezen, plannen en organiseren.  De interieurprojecten van GRIP zijn vooral bedoeld voor kantoren, cafés, kantines en andere openbare werkruimtes. Door een balans te vinden tussen kwaliteit, rust, coördinatie en openheid zorgen we dat de werkplek een plek is waar u zich thuis voelt. De interieurprojecten van GRIP staan garant voor creativiteit en kwaliteit. Voor meer inzicht in de interieurprojecten van GRIP kunt u alvast het magazine doorbladeren en bekijken of het iets voor uw bedrijf kan zijn. Bekijk deze interieurprojecten.

De aanpak bij interieurprojecten

Om tot een ontwerp te komen dat past binnen uw wensen is het belangrijk om duidelijke kaders te stellen. GRIP helpt uw interieurprojecten door een realistische begroting en een haalbare planning te maken. Dit zorgt voor rust en biedt u de mogelijkheid om tussendoor nog kleine aanpassingen te maken. Om iedereen op de hoogte krijgen van het vernieuwende interieurproject, is het handig om een coördinator te hebben. GRIP is in dit geval de coördinator en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast is GRIP beschikbaar als aanspreekpunt voor vragen of advies bij het interieurproject. Bij het creëren van een interieurproject zorgt GRIP ervoor dat geen enkele werkplek hetzelfde is. Het interieurproject wordt aangepast aan de idealen van uw bedrijf, om zodoende een werkplek te maken die onafhankelijk is en perfect voor uw personeel.  

Reeds gerealiseerde projecten van GRIP interieurprojecten

Op de website van GRIP www.gripinterieurprojecten.nl kunt u de reeds gerealiseerde interieurprojecten bekijken. Deze projecten bevinden zich in het hele land, dus we zijn bereid overal in Nederland te komen. Ook is er een blog beschikbaar op de website waarin nieuwe technieken en visies op binnenhuisarchitectuur worden gegeven. Deze blogs zijn geschreven door onze eigen specialisten en bieden u een inkijkje in onze visie. Om meer informatie te krijgen over ons team, onze visie, onze interieurprojecten kunt u het beste een bezoek nemen aan onze website. Hebben wij u desondanks niet overtuigd of wilt u simpelweg meer informatie over onze interieurprojecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina op de website.

Uw makelaar in Veenendaal

Zonnenberg kan ook uw makelaardij in Veenendaal zijn. Wij regelen de verkoop van uw woning van start tot eind. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en verkoopadvies op maat.

Een makelaar in Veenendaal om uw huis te verkopen

Bij Zonnenberg, uw makelaar in Veenendaal, kunnen wij u goed begeleiden bij het verkoopproces van uw huis. Bij de verkoop van uw woning komen er veel vragen bij u op, daarom begeleiden wij u van A tot Z bij de verkoop van uw woning, zodat u met een goed gevoel de deur van uw oude woning achter u dichttrekt. Wij zorgen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Daarnaast verzorgen wij de presentatie van uw woning door middel van verkoop brochures, flyers, advertenties en website advertenties. Daarnaast leiden wij potentiële kopers uitgebreid rond en leveren wij actieve ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen. De laatste stap is het opstellen van de koopakte, de eindinspectie op de transportdatum in de woning en de begeleiding eigendomsoverdracht bij de notaris. Kiest u voor ons, dan kiest u voor een makelaar met enthousiasme en passie voor het vak! 

Onze diensten

Wij ondersteunen niet alleen bij het verkopen van uw huis, maar kunnen ook ondersteunen bij de aankoop van een nieuw huis, hypotheek advies geven, taxeren en zijn wij expert in planontwikkeling. Wij zijn werkzaam in Veenendaal en kennen als geen ander de mooie plekjes van de omgeving. Of het nu gaat om bestaande bouw of om bouwkavels en nieuwbouw, onze reikwijdte spreidt zich verder uit over Rhenen, Elst, Leersum, Amerongen, Renswoude, Ede, Achterberg, Wageningen, Lienden en Tiel. 

Over ons

In 2004 zijn wij gestart met Zonnenberg. Met een vakkundig team is het bedrijf sindsdien uitgegroeid tot een makelaarskantoor voor iedereen, waar de mens centraal staat ongeacht op je nu verkoper of koper bent. Bent u op zoek naar een betrokken makelaarskantoor om uw woning te verkopen of bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw woning. Nodig ons dan uit voor een gratis waardebepaling en een advies op maat. U kunt ook een kijkje nemen op onze website. 

Een mantelzorgwoning

De beste manier om mantelzorg te geven aan zorgvragende ouders is met een mantelzorgwoning. Hiermee wordt het mogelijk om uw ouders dichtbij te hebben, waardoor u niet langer op en neer hoeft te reizen om zorg voor ze te kunnen dragen. Het grote voordeel is dat zij hun privacy nog steeds kunnen behouden, terwijl u ten alle tijden in de buurt kunt zijn om ze te helpen wanneer nodig. Maar hoe komt u aan een mantelzorgwoning? Wernsen Chaletbouw is hier uw partner in, wij gaan aan de slag met een zorgchalet op maat nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt. Wanneer het af is, plaatsen we de chalet op locatie en regelen al het papierwerk eromheen.

Een mantelzorgwoning op maat

Een mantelzorgwoning op maat is mogelijk met Wernsen Chaletbouw. Wij zijn uw betrokken partner, die alle organisatie voor handen neemt. We houden van korte lijntjes, daarom houden we u iedere stap van de weg op de hoogte van de vorderingen in het bouwen van de mantelzorgwoning. Het proces is vrij eenvoudig, zodra u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt gaan we aan de slag met het bouwen van de zorgchalet op maat. Zodra de mantelzorgwoning klaar is, plaatsen we deze op locatie. Wanneer u in een gemeente woont waar vergunningen nodig zijn, dan regelen wij deze voor u. Wernsen Chaletbouw regelt de gehele papierwinkel die komt kijken bij het bouwen en plaatsen van een zorgchalet. Uw zorg, zeggen we altijd, is de mantelzorg!

Factoren die mantelzorgwoning prijzen beïnvloeden

Er zijn een aantal factoren die de mantelzorgwoning prijzen beïnvloeden, en het is handig om van deze factoren op de hoogte te zijn voordat u de offerte aanvraagt. Een ervan is of de mantelzorgwoning op maat gemaakt wordt, of als standaard zorgchalet opgeleverd wordt. Een mantelzorgwoning op maat laten maken zal natuurlijk voor hogere prijzen zorgen, maar dan heeft u ook wat. Daarnaast is het ook mogelijk om uit heel veel verschillende opties te kiezen, die de prijzen van de mantelzorgwoning ook verhogen of verlagen. De bouwstijl heeft meerdere mogelijkheden, net als de vorm en extra opties zoals een jacuzzi of sauna. Ga naar mantelzorgwoning-wernsen.nl voor meer informatie.

Zorgverzekering voor buitenlandse werknemers

Wanneer u als buitenlandse werknemer naar Nederland komt, dan is het belangrijk om direct een zorgverzekering af te sluiten. Iedereen die in Nederland verblijft is verplicht om in ieder geval een basisverzekering te hebben. Hiermee bent u verzekerd in het geval u noodzakelijke medische zorg nodig heeft. Om een zorgverzekering af te kunnen sluiten, dient u eerst ingeschreven te staan bij de gemeente waar u gaat wonen. Aangezien er vrij veel geregeld moet worden als u in Nederland komt wonen en werken, doet HollandZorg er alles aan om het afsluiten van een zorgverzekering erg eenvoudig te maken.

Het gemak van HollandZorg

HollandZorg is er als zorgverzekeraar speciaal voor arbeidsmigranten die al dan niet tijdelijk naar Nederland komen om te werken. We zijn van mening dat een zorgverzekering afsluiten niet ingewikkeld hoeft te zijn. HollandZorg houdt hierbij rekening met zowel werknemers als werkgevers. Werkgevers kunnen een zorgverzekering regelen voor buitenlandse werknemers en hebben inzicht in de polisadministratie. Het aan- en afmelden van werknemers is eenvoudig en ook zorgtoeslag kan zo nodig aangevraagd worden door de werkgever. Daarbij kunt u met een verzekering van HollandZorg terecht bij elke gewenste zorgverlener in Nederland.

Europese zorgpas

Wanneer u een zorgverzekering afsluit, ontvangt u in de meeste gevallen een zorgpas. Het is belangrijk om deze bij u te hebben als u naar een zorgverlener gaat. Hiermee kunt u aantonen dat u verzekerd bent. Bij HollandZorg is uw zorgpas een EHIC kaart, ofwel European Healt Insurance Card. Met deze Europese zorgpas heeft u recht op vergoeding van noodzakelijke zorg wanneer u in het buitenland bent. De pas is geldig in Europa, Zwitserland en EER-landen. Meer informatie over de Europese zorgpas vindt u op onze website. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord als u vragen heeft.

https://www.hollandzorg.com/nl

Een grofvuil container huren doet u natuurlijk via Bouwbak

U bent op dit moment op zoek naar een bedrijf waar u eenvoudig en snel een grofvuil container kunt huren. In dat geval doet het u zeker goed om eens een keer contact op te nemen met Bouwbak. Hier bent u er te allen tijde van verzekerd dat er geen verborgen kosten verbonden zijn aan de container. De getoonde prijzen op de website van dit bedrijf zijn incl. btw en het betalen van een borg is hier niet van toepassing.

Heeft u de container niet meer nodig, dan wordt deze weer opgehaald door de specialisten, zodat u direct weer profiteert van een nette en opgeruimde omgeving.

Maak gebruik van de ‘’direct laden’’ service als u kiest voor een grofvuil container  

Wist u dat Bouwbak de service ‘’direct laden’’ aanbiedt? Dit betekent dat het team na slechts 30 minuten alweer langs kan komen. Ideaal als u snel het grofvuil kwijt wilt en als u weet dat u in een halfuur klaar bent met het opruimen. Zo kan het afval meteen worden weggewerkt en is uw grofvuil container binnen no-time weer weg. En dat is wel zo fijn om te weten, toch?

Voor wat voor periode wilt u de container huren?

Een grofvuil container huren kunt u via Bouwbak regelen voor een periode van vier weken. En plaatst u een bestelling voor de grofvuil container op werkdagen voor 23:59 uur? In dat geval kunt u de container de volgende dag al op de door u doorgegeven locatie verwachten. Bezoek hier de website van Bouwbak.

 

Kartonnen dozen waar u echt iets aan hebt

Kartonnen dozen zijn er voor iedereen. Dat is dan ook de reden dat kartonnen dozen voldoende beschikbaar moeten zijn en dat het belangrijk is dat deze van goede materialen gemaakt zijn. Wij van de Dozenhal zorgen ervoor dat de kartonnen dozen die wij u aanbieden van goede materialen gemaakt zijn en dat deze er in ruime hoeveelheden zijn. Zo bent u altijd dichtbij de kartonnen doos waar u op dat moment behoefte aan hebt en zorgt u ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem ook een kijkje op onze website om te zien welke dozen wij u allemaal te bieden hebben en wat wij dus voor u kunnen betekenen!

Goed en persoonlijk advies op het gebied van kartonnen dozen

Wij komen graag in contact met u om u te voorzien van goed advies op het gebied van kartonnen dozen. Doordat kartonnen dozen al jarenlang deel uitmaken van ons specialisme, weten wij als geen ander welke doos het beste is voor iedere gelegenheid. Wij helpen u dan ook graag met het ontdekken van deze mogelijkheden en bij de Dozenhal weet u altijd zeker dat dit zal gebeuren met zeer professioneel en persoonlijk advies. 

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies op locatie

Doordat wij een zeer ruim aanbod hebben, is er altijd wel een doos die goed bij u past. Wij gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg en zijn pas tevreden als u dat ook helemaal bent. Ook komen wij graag bij u langs om u te helpen met het vinden van dozen op maat. Zo brengen wij advies op locatie uit en weet u zeker dat u hier dan ook echt iets aan zult hebben!

Graag tot ziens bij de Dozenhal

Wij komen graag in contact met u en kunnen niet wachten om ook met u aan de slag te gaan. Neem gerust contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken welke doos het beste bij u past. Graag tot ziens bij de Dozenhal; de plek om sowieso te slagen in uw zoektocht naar kartonnen dozen!

Gesubsidieerde warmtepomp kopen

Men kan het best bij ons installatiebedrijf terecht als men graag een gesubsidieerde warmtepomp kopen wil. Wij verstrekken diverse modellen en leveren advies waardoor een warmtepomp kopen heel eenvoudig wordt. Onze specialisten leggen u uit waar u allemaal aan moet denken voordat u zo’n warmtepompinstallatie aanschaft. Op die manier haalt u het maximale uit uw aankoop en komt u niet voor onvoorziene situaties te staan.

Samen met een monteur kan men een warmtepompsysteem aanleggen in uw tuin of in uw huis afhankelijk om welk type het gaat en de functie ervan. Zo kunnen er apparaten van een lucht-lucht installatie deels binnenshuis en gedeeltelijk buitenshuis worden geplaatst. De water en grond varianten vergen meer werk en hebben een boorput nodig om correct te worden geïnstalleerd. Wenst men subsidie hiervoor? Kies dan voor een warmtepomp kopen waar men de nodige reductie op de kosten bij krijgt.

Aanleggen van warmtepompinstallatie

Als men een warmtepomp wil kopen zal men tevens moeten nadenken over de aanleg ervan. Niet elk model is geschikt op dezelfde plek waardoor er goed over nagedacht dient te worden. Een adviseur uit ons installatiebedrijf kan u de nodige informatie aanbieden waardoor u in staat wordt gesteld om de juiste keuze te maken. Er zijn warmtepompboilers die een kleine ingreep vergen en daarnaast een bescheiden rendement hebben. En zo kunnen er hybride warmtepompen worden geïnstalleerd. Deze vangen een deel van de werkkracht van de centrale verwarming op. Wat men ook wil aanleggen de techniek en de middelen om een gesubsidieerde warmtepomp te kopen en te installeren is bij ons aanwezig.

Moderne techniek voor energiebesparing

Wanneer men kiest om bij ons een warmtepomp te kopen zal hulp ontvangen van een professional die gespecialiseerd is in het plaatsen van deze moderne techniek. Door dergelijke warmtepompinstallaties te laten plaatsen zal men de energiebesparing drastisch kunnen opvoeren. Ga daarom naar ons installatiebedrijf en koop daar een geschikte gesubsidieerde warmtepomp voor in uw woning om energie te besparen.

Floor Mediator

Is men op zoek naar een mediator die kan bemiddelen in een echtscheiding? Dan kunt u Floor Mediator inschakelen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het familierecht en weet als geen ander om dergelijke zaken op professionele en juridische wijze af te wikkelen. In dat geval kunnen we zorgen voor duidelijke afspraken voor beide partijen en een goede afloop voor de kinderen, de bezittingen en alle andere afspraken.

Door er een mediator bij te halen ontlast u uzelf en kunt u nadenken over hoe u de situatie met de betrokkenen kunt afhandelen terwijl u zich niet hoeft te bekommeren om de wetjes en de regeltjes waar u zich anders in had moeten verdiepen. Ga daarom naar ons en leg contact met Floor Mediator die ervoor zorgt dat alles netjes wordt afgerond in een echtscheiding.

De hulp bij echtscheiding

Een echtscheiding is nooit leuk waardoor extra spanning ongelegen komt. Met Floor Mediator kan dat stukje getackeld worden. Als professional en advocaat kunnen we alle juridische en organisatorische lasten van u wegnemen waardoor u tijd krijgt om alles emotioneel te verwerken en na te denken over de toekomst van uw kinderen, de verdeling van de eigendommen en dat soort dingen meer. Een mediator zorgt bij een scheiding dat alles soepel verloopt en dat beide partijen zich eerlijk voelen bejegend. Vanwege onderlinge spanningen of frustraties kan het handig zijn om mediation in te zetten welke voor beiden een neutraal uitgangspunt is. Heeft u dus te maken met een echtscheiding kies dan voor een professionele mediator die alles voor u regelt.

Maak contact en lees u in

Maak direct contact met Floor Mediator of lees u in op onze website. Daar leest u wat u van onze kant kunt verwachten en hoe u ontzorgd zult worden. Daarbij letten we op details zoals de hypotheek, de kinderalimentatie, de verdeling van spullen en eventueel de afspraken omtrent de opvoeding van uw kinderen. In dat geval kunt u ons als mediator het beste inzetten voor een prettige en rustige afwikkeling van zaken.

https://www.floormediation.nl/

Regenwaterput voor hergebruik water

In het geval men besloten heeft om water te hergebruiken kan men daarvoor een regenwaterput voor gebruiken. Zo’n reservoir is zeer nuttig wil men een opslag van regenwater kunnen hebben. Een regenwaterput is belangrijk om in tijden van droogte genoeg hemelwater achter de hand te hebben om te zorgen dat er voldoende water is om wc’s door te trekken om de tuin te kunnen besproeien of om de was te kunnen draaien.

Onze regenwatersystemen zijn bijzonder nuttig en kunnen in combinatie met andere onderdelen een effectieve en efficiënte wijze van water hergebruiken zijn. Zo’n vijftig procent kan ermee op het drinkwater bespaard worden. Een andere wijze waarop het een voordeel biedt is doordat het voor een vermindering van overstorting van het riool kan zorgen wanneer er sprake is van zware regenbuien. Haal daarom een handige regenwaterput in huis en maak een milieusparende plek van uw woning.

Regenwater hergebruiken met handig systeem

Men kan door water te hergebruiken het meeste rendement halen uit een regenwaterput. Door al het regenwater op te vangen in een centrale opslagplaats kan men het zuiveren van het hemelwater makkelijk maken. Een professioneel regenwaterfilter draagt bij aan een schoon reservoir met water dat gebruikt kan worden voor de wasmachine, voor de wc of een tuinkraan. Doordat al het vuil eruit is gehaald voordat het de regenwaterput in ging kan men zorgen voor een regenwaterput waar het water langdurig in opgeslagen kan worden. Er wordt dan voorkomen dat het water zal gaan stinken en dergelijken. Daarnaast kan een regenwatertank uitgevoerd worden met een regenwaterpomp. Deze zal dan het water door de leidingen vervoeren. Men heeft zo een optimaal systeem met een regenwaterput.

Overige producten

Men kan een regenwaterput kopen bij ons bedrijf. Daarnaast zijn er nog andere producten die u bij ons kunt aanschaffen. Denk aan disconnectietanks, dompelpompen, afvalwaterschachten en nog veel meer. Wil men dus regenwaterputten en aanverwante zaken kopen, doe dat dan bij ons.

https://www.regenwater.com/

Rittenregistratie software

Als je voor automatische rittenregistratie software kiest wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Er zijn verschillende manieren van automatische rittenregistratie. Over het algemeen hebben de verschillende rittenregistratie software zo hun voor- en nadelen. In dit artikel lees je alles over de voor- en nadelen van rittenregistratiesoftware.

 

Voordelen rittenregistratie software

Door je rittenregistratie te automatiseren door middel van software verklein je de kans op fouten aanzienlijk. Dit komt doordat veel van de software volledig geautomatiseerd is waardoor jij nog maar een minimum aan gegevens moet invoeren. Er zijn verschillende manieren voor het gebruik van deze software. Zo kan je een black box in je auto laten plaatsen of je smartphone gebruiken. Allebei deze mogelijkheden registreren de gereden ritten door middel van GPS. Na het verzamelen van deze gegevens wordt het verstuurt naar het ritregistratie programma, welke je vaak online kan inzien. Elke rit met daarbij het aantal kilometers, plaats, datum en tijd wordt precies genoteerd en geregistreerd. Dit zorgt ervoor dat jouw administratie altijd op orde is. Daarnaast kunnen verschillende programma’s inzicht geven in het rijgedrag door middel van rapportages.

 

Nu moet je nog de keuze maken tussen een black box of het gebruiken van je smartphone. Het grote voordeel van het gebruik van je smartphone is dat je alleen de app hoeft te installeren en je bent klaar. Je kunt direct starten met de rittenregistratie. Het is wel belangrijk dat je je smartphone niet meer vergeet, als je dit wel doet dan heb je geen sluitende ritregistratie meer. Het voordeel van de black box is dat deze altijd in je auto zit. Vaak dien je wel een borgsom te betalen voor de black box.

 

Ben je van plan om gebruik te maken van automatische ritregistratie dan kan je ook nog kijken of je huidige software voor boekhouding, CRM of urenregistratie een soortgelijke functie heeft. Tegenwoordig is er boekhoud- CRM en urenregistratiesoftware die ook rittenregistratie bevat. Hierdoor kan je alles in een pakket of app hebben

 

Nadelen rittenregistratie software

Natuurlijk kleven er ook wat nadelen aan de rittenregistratie software. Zo is het natuurlijk niet gratis. De meeste software heeft een bepaalde abonnementsvorm waarbij je maandelijks een vast bedrag dient af te dragen. Wel bestaat er ook software met een eenmalige betaling maar dit is dan vaak een hoog bedrag. De investering kan zich wel snel terugverdienen. Doordat de software een kans op boetes minimaliseert en je tijd bespaart die je kan steken in je onderneming.

https://www.globaltrackmarks.nl/

Knab bank: meer dan alleen een spaar- of betaalrekening

De bank is allang niet meer alleen de plek waarop je geld kunt storten zodat het voor je wordt bewaard. Knab bank en nog veel andere banken bieden tegenwoordig een heleboel diensten aan die dan wel gerelateerd zijn aan geld, vermogen en bankzaken maar zijn het allemaal net wat andere diensten die ze aanbieden. Hier zijn wat diensten die je tegenwoordig bij haast iedere bank kunt verwachten.

Leningen
Leningen verstrekken is een dienst die banken al langer aanbieden. Het is één van de eerste nevenactiviteiten waarmee ze kwamen toen ze meer wilden doen dan alleen geld voor mensen bewaren en daarmee beleggen. Je kunt bij een bank dus vrij gemakkelijk geld lenen als je op het moment even krap zit. Ze kunnen je dan het geld in termijnen laten terugbetalen net als het geval is bij andere financiële instellingen waarbij je een lening kunt afsluiten.

Beleggen
Banken beleggen zelf al vanaf het allereerste begin. Door te beleggen met het geld dat mensen op de bank hebben staan zorgen ze juist voor de rente die je ieder jaar opnieuw krijgt. Helaas is de jaarlijkse rente allang niet meer wat hij geweest is. Beleggen kan daarom een betere optie zijn. Banken bieden dit op twee manieren aan. Je kunt via hen een gesprek aanvragen met een beleggingsadviseur om een beleggingsrekening te openen. Deze beleggingsrekening kun je dan zelf beheren door investeringen te doen, aandelen te kopen en weer te verkopen. Dit is echter alleen aan te raden als je ook daadwerkelijk verstandig hebt van beleggingen en zaken doen. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je jouw beleggingen ook laten regelen door iemand van de bank.

Hypotheken
Een speciale lening die je kunt afsluiten is de hypotheek. Dit is de grootste leningen die je ooit aan zult gaan en ook meteen de lening waarmee je jouw eigen huist kunt betalen. Er zijn maar weinig mensen die een woning kunnen kopen zonder hiervoor een hypotheek af te moeten sluiten. Banken die hypotheken aanbieden hebben een hypotheekadviseur in huis die samen met jou kan uitzoeken hoe hoog te hypotheek is die je kunt afsluiten. Aan de hand daarvan kun je kijken in welke prijsklasse je naar een woning kunt gaan zoeken. Vaak is het alsnog wel nodig om wat eigen geld mee te brengen. Zonder dat krijg je over het algemeen geen hypotheek.

Verzekeringen
Bij veel banken kun je ook terecht voor allerlei soorten verzekeringen. Inboedelverzekering, opstalverzekering en reisverzekering zijn hier waarschijnlijk wel de bekendste voorbeelden van. Toch zijn er nog veel meer verzekeringen die aangeboden worden door banken. Overlijdensrisicoverzekeringen, autoverzekeringen en nog vele andere soorten verzekeringen kunnen door je bank worden geregeld.

Het voordeel van een bank die meerdere diensten aanbiedt is dat je al je geldzaken bij elkaar hebt. Bij het afsluiten van een lening of hypotheek hoeven ze niet eerst je financiële geschiedenis helemaal na te gaan omdat die al bij hen bekend is. Ook bij een verzekering of belegging hoeven ze alleen je gegevens erbij te pakken. Ook voor jezelf is het handig als je al je geldzaken in een paar handige tabbladen bij elkaar hebt als je online een betaling wilt doen of geld wilt ove

Dubbel glas

Glas komt in vele soorten en maten, de bekendste is misschien wel dubbel glas. Dit glas is buitengewoon populair en dat komt doordat dit soort glas veel voordelen heeft ten opzichte van enkel glas. Enkel glas is dun, breekt snel en isoleert minimaal. Dubbel glas is de oplossing voor beglazing. Enkel glas vervangen door dubbel glas geeft veel voordeel. Qua isolatie gaat u er op vooruit wat de kosten van verwarmen in het pand of uw woning zal verlagen. Het glas is tevens vele malen steviger, door de dubbele laag glas ontstaat een vergrote stevigheid. Het glas is dikker en daardoor sterker. De dubbele laag glas isoleert door middel van een kleine luchtzak tussen de stukken glas, ook geluid zal door de dubbele beglazing in mindere mate haar doorgang vinden. Hierdoor ontstaat een rustiger werk of woonklimaat. Met oog op condensatie is dubbel glas ook erg fijn, de condensatie ten opzichte van enkel glas zal minimaal zijn.

Kan het beter

Veel beter kan het niet, dubbele beglazing is één van de beste glas soorten. Eigenlijk alleen overtroffen door hoogrendementsglas. Dit glas verschilt niet heel veel van dubbele beglazing. Het voornaamste verschil zit hem in de luchtzak tussen de lagen van het glas. Waar het bij dubbele beglazing daadwerkelijk om lucht gaat is de lucht in hoogrendementsglas vervangen door een andere isolatie namelijk een stukje metaal vaak in combinatie met een edelgas. Het edelgas wat vaak in het glas zit is argon. Argon ook wel Ar. is een industrieel gas, argon komt voor als 36Ar, 38Ar en 40Ar waarvan de laatste het meest voorkomt. Argon is niet brandbaar, explosief of giftig waardoor het veilig in glas toegepast kan worden. Het gas isoleert nog beter dan lucht en zo heeft glas waar dit in verwerkt zit een hoger isolerende waarde. Waar dubbel glas 2 maal zo goed als enkel glas isoleert behaalt men met hoogrendementsglas drie maal de waarde van enkel glas.

Incassobureau in Rotterdam

Incassonet is een persoonlijk incassobureau in Rotterdam, maar heeft nog meerdere vestigingen door het hele land. Niemand hoopt ooit in aanraking te hoeven komen met een incassobureau. Helaas krijgt bijna ieder bedrijf er wel een keer mee te maken. Mocht dat het geval moeten zijn, schroom dan niet op contact op te nemen met Incassonet. Dit bedrijf staat graag voor u klaar om al uw vragen rondom facturen, debiteuren en andere zaken te beantwoorden. Met Incassonet staat u er niet alleen voor.

Waarom Incassonet als Incassobureau in Rotterdam?

Incassonet staat graag als incassobureau voor u klaar in Rotterdam of omgeving. Incassonet staat klaar voor iedere ondernemer die problemen heeft met debiteuren die weigeren te betalen. Vaak wilt u uw relatie niet beschadigen en vindt u het lastig om deze debiteur daar op een nette en toegankelijke manier op zijn of haar gedrag aan te spreken. Incassonet streeft ernaar om uw geld te innen zonder dat relaties daarmee op het spel worden gezet. Het slagingspercentage bij Incassonet is 94% en daar zijn zij zeker trots op. Iedere debiteur wordt op een nette, toegankelijke manier benaderd – dit zorgt ervoor dat de debiteuren ook eerder bereid zijn om mee te werken aan een passende oplossing voor iedere betrokken partij.

Incassonet werkt met de ‘No Cure, No pay’ regeling. Deze regeling houdt in dat zolang er geen oplossing wordt gevonden voor het probleem, u niet verplicht bent om Incassonet te betalen. Sinds Incassonet er naar streeft om het zo gunstig mogelijk te laten verlopen, willen ze u geen onverwachte kosten opjagen. U kunt dan ook altijd de tarieven bekijken op hun eigen website.

Wat doet een incassobureau?

Wanneer rekeningen geweigerd worden om te betalen, worden er altijd eerst aanmaningsbrieven gestuurd naar de niet-betalende debiteur. Als dit niet helpt, grijpt een incassobureau vaak in. Zoals eerder vernoemd gaat Incassonet graag in gesprek met de niet- of slecht betalende debiteur zodat relaties niet worden beschadigd. Een incassobureau kan, indien een debiteur blijft te weigeren om te betalen, naar de rechter stappen. Vaak kan er van te voren nog een betalingsregeling getroffen worden zodat iedere partij met een gerust hart de zaak kan afsluiten.

Telefoonservice: altijd en overal bereikbaar!

Met de telefoonservice van Freevoice Antwoordservice bent u altijd en overal bereikbaar. Onze deskundige telefonistes staan altijd paraat om uw klanten te woord te staan. Heeft uw telefoniste soms zoveel lijnen tegelijkertijd dat ze niet al uw klanten direct te woord kan staan. Dan zijn wij uw redder in nood. U kunt uw telefooncentrale zo instellen dat als de telefoon een aantal keren is overgegaan deze automatische wordt doorverbonden met het doorschakelnummer. Wij staan dan uw klanten te woord, zodat zij niet te lang in de wachtrij staan. Hierdoor blijven uw klanten tevreden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid dat onze telefonistes uw agenda beheren door een inlogcode van uw agenda applicatie te sturen. Zij kunnen dan afspraken maken met uw klanten.

Telefoonservice in allerlei soorten en maten

Het doel van onze telefoonservice is om optimale telefonisch bereik te genereren. Ik zie u denken, dat is wat voor mij! Om van onze diensten gebruik te maken zijn er verschillende soorten abonnementen beschikbaar. Het is maar net wat u nodig hebt. Heeft u ons heel incidenteel nodig dan is er de Ad Hoc antwoordservice, daarnaast is er een abonnementsbasis voor een regelmatig gebruik van onze service. En wilt u tijdens uw vakantie echt even ontspannen, maar toch bereikbaar blijven voor uw klanten dan is de vakantieservice ook nog altijd een optie. Zo blijft u dag en nacht bereikbaar.

Flexibiliteit en toegankelijkheid is voor ons een must!

Klantherkenning staat voor ons op nummer één, zodat er duidelijkheid blijft voor uw klanten. Het telefoongesprek wordt opgenomen met uw eigen bedrijfsnaam. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij de klanten ook altijd weer terug naar u doorverbinden. Onze service is heel toegankelijk, niet alleen voor uw klanten, maar ook voor u. Als u gebruikt wilt maken van onze telefoonservice dan hoeft u alleen even een berichtje naar ons te sturen en wij reageren binnen 48 uur. Als u gebruik gaat maken van onze hulp dan hoeft u verder weinig aanpassingen te doen, u kunt uw eigen telefoonnummer behouden. Wij geven dagelijks een dagrapport aan u door met de ontvangen gesprekken die naar ons zijn doorverbonden, zodat u weet wie er gebeld heeft en waarvoor! Geïnteresseerd geworden in een samenwerking met ons? Bel ons of stuur ons een berichtje!

Dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi houden

Dekbedovertrekken zijn meer dan een mooie versiering voor je slaapkamer. Dit neemt niet weg dat het belangrijk is om een dekbedovertrek in jouw smaak te vinden en deze te gebruiken in je slaapkamer. Naast het uiterlijk heeft een dekbedovertrek ook een daadwerkelijke functie. Het biedt namelijk bescherming aan je dekbed. Een dekbed kan prijzig zijn bij het aanschaffen en je wil zo lang mogelijk mee doen. Hoe je jouw dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi kan houden lees je in dit artikel.

 

Dekbedovertrek wassen

Overmatig wassen op de verkeerde temperatuur zorgt ervoor dat dekbedovertrekken gaan pluizen of rafelen. Zolang je het dekbedovertrek op de juiste manier wast is er niks aan de hand. Dit weet je door op het waslabel te kijken hoe het gewassen moet worden. Om de kleuren van een dekbedovertrek zo goed mogelijk te houden kan je het beste alles binnenstebuiten wassen. Dit zorgt ervoor dat de stof aan de buitenkant zo min mogelijk tegen de wastrommel aan schuurt. Wanneer dit wel gebeurd is de kans op pluisjes en vaal wordende printjes groter.

 

Als je de tijd hebt is het beter om je overtrek uit te hangen en te laten drogen dan in de droger te doen. Als je het dekbedovertrek meteen na het wassen uithangt heb je ook minder last van kreukels.

 

Dekbedovertrek strijken

Wanneer je dekbedovertrek kreukvrij is kan je het bed heel strak opmaken. Dit zorgt ervoor dat de slaapkamer er netter uitziet. Door je overtrek te strijken krijg je hem het beste glad. Het is wel een hele opgave om het grote dekbedovertrek te strijken. De beste manier om te strijken is om het baan voor baan te doen. Je kan dan het overtrek steeds een beetje opschuiven waardoor langzaam maar zeker het einde in zicht komt. Dit kost alleen wel heel veel tijd.

 

Een andere methode is minder tijdrovend. Spuit de stof een klein beetje nat met een plantenspuit. Vouw vervolgens het dekbedovertrek twee of drie keer dubbel en strijk vervolgens alle lagen in een keer. Deze methode is veel efficiënter en is goed genoeg om je bed netjes op te maken met een strak dekbedovertrek.

https://www.koalabedding.nl/

Hoog in Google, dat gaat met on-page én off-page aspecten

U heeft al een website of probeert deze op te zetten. Dan wilt u natuurlijk dat dit u meer gaat opbrengen dan het u gaat kosten. Of dit zo gaat zijn, hangt er volledig vanaf of u hoog in Google wordt weergegeven. Gezien 80% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste 5 resultaten, is het duidelijk dat er enorm veel belang bij komt kijken om hoog in Google te komen. Vooral de plek bovenaan in Google eist de meeste klanten op. In dit artikel wordt dus behandeld hoe on-page en off-page aspecten beïnvloed kunnen worden om zo hoog in Google te komen.

On-page aspecten – techniek en content als basis

Techniek is het allereerste onderdeel van on-page aspecten, dat ervoor kan zorgen dat er de kans ontstaat hoog in Google te komen, of dat er nooit wordt omgekeken naar uw website. De website moet simpel in elkaar zitten. Het is namelijk zo dat Google alleen op uw website kan kijken als deze simpel en toegankelijk gestructureerd is. De content, wat het tweede on-page aspect is, wordt dus pas van belang als deze techniek goed in elkaar zit. Vervolgens moet deze content echter wel gericht op bepaalde zoekwoorden voor Google geschreven worden, zodat het duidelijk is op welke positie hoog in Google de website naar verwezen moet worden.

Off-page aspecten – linkbuilding voor autoriteit maakt het verschil

De off-page aspecten van zoekmachine optimalisatie hebben alles te maken met het creëren van autoriteit om zo bovenaan in Google te kunnen komen. Linkbuilding is wat er voornamelijk gedaan wordt om deze autoriteit een boost te geven om zo hoger in Google geplaatst te worden. Dit houdt in dat er naar websites die al vertrouwd worden en een hoge autoriteit hebben wordt gezocht, om zo mee te liften op dat vertrouwen en uiteindelijk hoog in Google te komen. Een online marketingbureau als SAM Online Marketing kan u direct helpen om uw website bovenaan in Google te krijgen, dus neem direct contact op!

 

https://www.samonlinemarketing.nl/

Bouwwaterput online bestellen

Water op de bouwplaats

Het komt geregeld voor dat er een water nodig is op de bouwplaats. Bijvoorbeeld omdat er cement gemaakt moet worden of om handen te wassen. Echter, bevinden er nog geen waterleidingen op de bouwplaats. Door het plaatsen van een bouwwaterput wordt dit probleem makkelijk opgelost.

 

Handige bouwwaterput

Een bouwput wordt gewoonlijk geplaatst op maaiveldhoogte. Hierdoor heeft de vrieskou boven de grond geen effect op het water in de put. De vorstvrije deksel, voorkomt ook de bevriezing van het water. De bouwwaterput wordt geplaatst door het te laten zakken in de grond, dit door gebruik te maken van de hijsogen die zijn bevestigt aan de bovenkant van de put. Het gebruik van duurzaam vuurverzinkt plaatstaal bij de productie, zorgt dat de putten gemaakt zijn om langere tijd in de grond te zitten, zonder kans op beschadiging of aan te richten aan het milieu.

Zodra het bouwen op de bouwplaats klaar is, kan de bouwwaterput weer meegenomen worden naar de volgende bouwplaats. De gleuven in de onderkant van de put maken het makkelijk om met een pompwagen of een heftruck de bouwwaterput te transporteren.

 

Bouwwaterput accessoires

Om de waterput op de bouwplaats van alle gemakken te voorzien, levert AIC verschillende accessoires. Denk hierbij aan water slangen, koppelingen en kranen. Hierdoor wordt het gebruiksgemak van de bouwwaterput geoptimaliseerd en kan het werk op de bouwplaats worden verricht met een watervoorziening.

 

Voor bouwwaterputten en accessoires bent u bij AIC.nl op het juiste adres. Zij voorzien u van het juiste advies en kwalitatieve bouwplaatstinrichtigers. 

De voordelen van voip bellen

Als je nog niet zo heel erg goed weet wat voip bellen is of dat je graag wil weten wat de voordelen allemaal precies zijn dan is het mijn advies om deze blog te lezen. Hierin schrijf ik over voip bellen en de Nederlandse Provider. Dit is namelijk een organisatie die weet wat het is en jou kan helpen met de installatie ervan, het positieve gevolg is dat het allemaal wat sneller gaat en wat veiliger is. Het beste kun je voip bellen, want iedereen gaat op een gegeven moment toch over op het bellen via internet. In deze blog zal ik jou het een en ander vertellen over mijn ervaring met de Nederlandse Provider en waarom ze mij goed geholpen hebben en jou mogelijk ook helpen.

Mijn ervaring met voip bellen via de Nederlandse Provider

Als je naar de Nederlandse Provider gaat dan kan je hier rekenen op de service die nodig is als je graag wil voip wil bellen. Wil je meer weten hierover dan kan je met mij praten, in ieder geval kan ik zeggen dat toen ik voor het eerst bij hen op de vestiging kwam onder de indruk was over de manier waarop ik werd ontvangen en de manier waarop ze mij hielpen. Voip bellen werd al redelijk snel besproken, want ik weet dat de manier hoe het nu gaat bij ons niet helemaal optimaal is. We hebben hulp nodig en daarom waren we bij Nederlandse Provider. Als we twijfelden dan is het wel beter om te zorgen voor verschillende verbeteringen en hierom hadden we de kennis en expertise over voip bellen van de Nederlandse Provider nodig.

Meer weten?

Wil je graag wat meer weten over wat er allemaal mogelijk is op gebied van voip bellen. Heb je twijfels over de vragen die gesteld worden. Voip bellen heeft in ieder geval veel voordelen en het is de toekomst, je gaat op een gegeven moment toch over, laat dat duidelijk zijn. Hierom moet je voordat de vraag explosief stijgt erbij zijn en overstappen naar de Nederlandse Provider. Dit moet je doen als je kennis nodig hebt!

Repromat.nl

Wie van Repromat gehoord heeft, weet dat we enorm fan zijn van grootformaat print- en scanoplossingen. Wat je misschien niet weet, is dat we al meer dan 40 jaar expertise hebben op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen, en daarbij ook een groot voorstander zijn van persoonlijk contact met onze professionals. We zijn specialist in deze oplossingen voor CAD-, GIS-, grafische en sign & display toepassingen. Zo zie je maar, we zijn gewend aan een zeer diverse cliënteel, en weten ook hoe we ermee om moeten gaan. Door gebruik te maken van onze ervaring en kennis in het verwerken, printen of scannen van grootformaat documenten, kunnen wij jou adviseren over welke print- of scanoplossing het meest geschikt is.

Het hoofdkantoor van Repromat

Het hoofdkantoor van Repromat ligt in de Meern. In dat hoofdkantoor zit een team dat niet alleen heel hecht is, maar ook klantgericht werkt. Zij behandelen alles van de directe sales tot aftersales activiteiten, en ook de afhandeling van jouw bestellingen en vragen die via de webshop bij ons binnenkomen. Inmiddels hebben we ons na 40 jaar wel bewezen als een aanbieder die zeer betrouwbaar kan werken, en voornamelijk handelt in totaaloplossingen voor software, supplies, hardware en servicevragen.

De professionals van Repromat

Net als ieder bedrijf heeft Repromat professionals die bij ons werken, maar wat onze professionals speciaal maakt is dat het merendeel al ruim 25 tot 30 jaar voor ons werkt! Zoveel ervaring is heel handig in het aanbieden van totaaloplossingen voor grootformaat print- en scanproblemen. De hoeveelheid ervaring die onze professionals hebben kan je ook merken aan hoe het persoonlijke contact verloopt tussen jou en onze klantenservice zodra je naar ons toekomt met vragen of problemen. Ze kunnen goed schakelen tussen met jou meedenken en verder kijken dan alleen het product dat je op dit moment hebt. Bij ons als klant kan je rekenen op contact dat goed is, en in korte lijnen verloopt. We willen namelijk niet dat je bij ons uren aan de lijn moet blijven voordat het probleem eindelijk een keer gefixt is, wij streven ernaar om ze zo snel mogelijk op te lossen!

De beste internetproviders vergelijken

Wens je de beste internet provider te vergelijken? Dan heb je de hulp nodig van onze internet verlijken website. Hier kan je de beste internet provider vergelijken met alle andere beschikbare bedrijven. Op die manier weet je zeker dat je de goedkoopste of de snelste verbinding hebt gevonden voordat je een contract tekent. Door handig gebruik van onze services te maken bespaar je jezelf tijd en geld.

Voor meer informatie over internet vergelijken en alle soorten aanbiedingen kan je terecht op onze website. De beste internet providers bieden ADSL verbindingen, maar ook kabel en glasvezel aan. Daarbij kunnen nog allerlei andere samenstellen mee gemaakt worden met bijvoorbeeld telefonie en televisie. Wat je dus ook zoekt, de beste internet providers vergelijk je bij ons.

Verschillende aanbieders van internet

De beste internet providers die je hier tijdens het internet vergelijken aantreft bieden verschillende soorten internetverbindingen aan. Zo kan je bij ons Caiway vergelijken die gespecialiseerd is in glasvezel, maar verder zijn er aanbieders als TELE2, T-mobile, Online.nl, XS4all, NLE en meer. Allen bieden een zekere snelheid voor het dataverkeer aan tegen een bepaalde prijs. Op die wijze kan je met het internet vergelijken de snelste uitzoeken die vooral geschikt is voor mensen die veel gebruikmaken van het web zoals gamers en downloaders. Voor de lichte gebruikers zijn voordelige aanbieders van internet zeer aantrekkelijk. Wat de beste internet provider voor jou is hangt dus af van jouw verwachte dataverbruik.

Pakketten voor thuis en op kantoor

Men kan ook de beste internet provider vergelijken aan de hangt van de overige services die erbij gegeven worden. Daarbij kan men denken aan mogelijkheden om televisie te kijken of om te telefoneren via de telefoonlijn. Als je daar veel gebruik van denkt te maken kan je dat in een abonnement meenemen. Op die manier kan je de goedkoopste en beste pakketten van internet providers voor thuis en op kantoor krijgen.

 

https://www.internetproviders-vergelijken.nl/

De groenste energieleverancier

 

Wilt u weten wie de groenste energieleverancier is dan kunt u daar meer over lezen op onze website. Uit het onderzoek van de consumentbond en verschillende milieuorganisaties blijkt dat de energiebedrijven het dit jaar het beter hebben gedaan en groenere energie produceren. Voorgaande jaren kregen ze gemiddeld een 5,8 als cijfer. Nu is dat een 6,1 wat betekent dat ze op dit moment het groenst bezig zijn.

De groenste energieleverancier is Qurrent samen met Pure Energie en OM. Het kan echter altijd nog beter. Veel energiemaatschappijen doen aan zogenaamd groenwassen en zorgen ervoor dat ze een groen label krijgen door speciale garanties van oorsprong in te kopen ondanks dat ze grijze stroom produceren. Om hierin duidelijkheid te brengen heeft de Onlineenergievergelijker.nl een overzicht gemaakt en de groenste energieleveranciers op een rij gezet.

Groene energieleveranciers op een rij

Zoals hierboven is vermeld zijn er drie de groenste energieleveranciers. Dat gaat om Pure Energie, Qurrent en OM. Deze groene energiebedrijven worden op de voet gevolgd door zes andere leveranciers die tussen een 7,7 en een 9,6 scoren. Dit worden de voorlopers genoemd. Daarna komen minder groene energiemaatschappijen die zelfs weinig tot niets produceren en gas en licht slechts door verkopen via grote handelsmarkten. Deze energieleveranciers worden de volgers genoemd en dragen nauwelijks bij aan vergroening. Deze bedrijven scoren tussen de 5,2 en de 6,1. Als laatst zijn er de minst groene energieleveranciers. Dat zijn in wezen de vervuilers die het gemiddelde omlaag halen.

Bekijk ons aanbod aan energie

Op Onlineenergievergelijker.nl vindt u de groenste energieleverancier waar u naar op zoek bent. Breng ons daarom een bezoekje en start met vergelijken van het aanbod aan energie. Er zijn tal van diverse energiecontracten te bekijken en te vergelijken. Wilt u ook de groenste energieleverancier vinden waar u zich het prettigst bij voelt? Ga dan naar onze site.

 

Competenties zijn de toekomst

Wat zijn kwaliteiten die jij van jezelf graag zou willen verbeteren er zijn genoeg opties om jezelf naar een hoger niveau te tillen. We kennen meerdere werkzaamheden die belangrijk kunnen zijn voor jou. We nemen hier als voorbeeld communicatie. Je kan natuurlijk een super goede werknemer zijn in wat jij doet. Het kan ervoor zorgen dat jij dus veel werkzaamheden binnen het bedrijf doet. Het is wel lastiger voor jou om als werknemer veel werk te verrichten. Het zou misschien beter zijn om toch die extra paar meters te rennen zodat jij kan leren hoe je goed moet communiceren op de werkvloer. Het is niet eenvoudig voor een werknemer om dit zomaar te leren. Het is wel belangrijk om jezelf beschikbaar te stellen voor kansen om dit te leren. Wij bieden jou nu deze kans. Dit doen wij doormiddel van loopbaanbegeleiding. Het is een traject waar jij samen met iemand gaat werken aan het verbeteren van jouw competenties. Dit zorgt er dan dus voor dat jij uiteindelijk wel goed gaat leren communiceren op de werkvloer. Dit is dus een goede mogelijkheid voor jou als werknemer. Wij weten dat het niet altijd even eenvoudig is om een goed gesprek aan te gaan met ween werknemer of collega van je. Het is wel zo dat dit essentieel is voor het goed functioneren op de werkvloer. Op den duur kan het er dus voor zorgen dat jij helemaal niet op dit niveau kan opereren het kan wel zo zijn dat jij aardig wat geld kan verdienen als jij ook nog is beter leert communiceren. Bied jezelf aan voor loopbaanbegeleiding en zie hoe wij dit voor jou geheel kunnen omdraaien zodat jij gewoon goed kan communiceren op de werkvloer. Kijk op de website van Carrièrepoort zodat jij ons bedrijf een beetje kan leren kennen en contact met ons kan opnemen.

https://carrierepoort.nl/

Digitale valuta introductie

Bitcoins zijn vrij geld waarover jij alle macht hebt. Bij het gebruik van Bitcoins en Bitcoin Wallets zijn er geen kosten verbonden. Dat is niet het geval met banken. Banken zadelen de klanten op met allerlei kosten. Dit is niet het geval met Bitcoins. Daarom dat banken niet het gebruik van Bitcoins stimuleren en afraden. 

Door het kopen van Bitcoins wordt je je eigen bank en de echte rechtmatige eigenaar van jouw digitaal geld. Meer en meer winkeliers accepteren Bitcoin als betaalmiddel. Meer en meer Nederlanders ontdekken en gebruiken Bitcoins om meer zelfstandigheid over de eigen financiën te krijgen. 

Vooral ook omdat je met Bitcoins ook alle andere valuta’s en edelmetalen kunt kopen via fintech bedrijven zoals Spectrocoin. Je hoeft Bitcoins niet vast te houden. Je kunt ze onmiddellijk weer omzetten in andere assets zoals platina, goud en alle mogelijke valuta’s zonder restricties, kosten en tussenkomst van de banken. 

Bitcoin kopen bij Bitvavo 

Bitvavo biedt op dit moment de mogelijkheid om meer dan 30 verschillende cryptocurrencies gemakkelijk aan te schaffen met iDEAL. Alle beschikbare munten hebben wij in het overzicht aan de rechterkant opgenomen. Het kopen van cryptocurrency kan gemakkelijk door tegoed te storten in je account. Bitcoin kopen bij Bitvavo is dus zeker de moeite waard.

 

Ook u gaat minder betalen met Energie Acties

Energie betalen we allemaal, elke maand. Met Energie Acties ontdekt u het laagst mogelijke contract. Iedere maand weer. Minder betalen aan energie, zonder hier moeite in te steken. Dit is een win-winsituatie voor iedereen. Vergelijk alle energie acties en bepaal zelf wat het beste bij u past. Vaak worden er ook speciale energie acties aangeboden waarbij u energie met een aantrekkelijk cadeau krijgt. Overstappen van energie met cadeau is voor veel mensen mooi omdat er naast het besparen op de energiekosten ook een mooie gadget cadeau kan worden gegeven. Hierbij kan u denken aan een iPad of een nieuwe wasmachine met een zuinig energielabel. Ook zijn er vaak Bol.com kortingskaarten beschikbaar. U zal ongetwijfeld benieuwd zijn. Bekijk onze energie acties en kies zelf welke actie voor u het meeste aanspreekt.

 

Lagere energierekening kan vandaag ingaan

Minder kwijt zijn voor energie, het kan ook voor u de realiteit worden. De energierekening krijgen we allemaal binnen, ervoor zorgen dat die zo laag mogelijk is heeft u helemaal zelf in de hand. Uiteraard heeft het drukken van de energiekosten ook te maken met het verminderen van het stroomverbruik in de betreffende woning, maar door te genieten van unieke energie aanbiedingen kunnen de energieprijzen en energietarieven wel een stuk lager worden. Heeft u standaard al hoge energietarieven, dan is het een uitdaging en erg lastig om met deze hoge tarieven een lage energierekening te krijgen van uw energiemaatschappij. Het drukken van de kosten voor uw verbruik heeft u helemaal zelf in de hand, start dan ook met het zoeken van interessante energie aanbiedingen. Op Energie Actie bent u daarvoor op de juiste website aangekomen. Profiteer van unieke energie acties en betaal nooit meer een euro te veel.

 

Lagere energietarieven zijn mogelijk

Met Energie Actie minder kwijtraken voor energie, ook u kan gaan profiteren.

 

https://www.energie-actie.com/

De verschillende Acrylaat en plexiglas mogelijkheden

Acrylaat heeft in de volksmond verschillende namen. Zo wordt het ook plexiglas, acryl en perspex genoemd. 

 

Acrylaat voor productpresentaties

 

Acryl is om te vormen in alle maten. Hierdoor is het flexibel in te zetten. Zo kan het bijna alle producten wel ondersteunen in de presentatie hiervan. Alles komt dan naadloos uit de voeten! U kunt verschillende opties hebben  zoals:

  • Acrylaat glas
  • Acrylaat blokjes
  • Acrylaat kappen

 

De voordelen? Het is niet te breken. Al uw waardevolle spullen zijn achter slot en grendel. Veilig. Zo heeft u de luxe uitstraling van displays, maar dan zonder enige zorgen!

 

Acrylaat ter vervanging van glas

 

Plexiglas is kristalhelder. Het is nog transparanter dan glas! Het is kleurbestendig en erg robuust. Het geeft vele displays een luxueuze uitstraling. De aandacht blijft bij uw producten en uw producten alleen. Het is zo mooi, dat het op de achtergrond treedt. 

 

Wanneer plexiglas blokjes worden gesneden, krijgt het een matte uitstraling. Dit komt door de riggeltjes aan de kanten. Om het weer glashelder te krijgen, is het nodig om het te polijsten.

 

Hoe polijst u acrylaat?

 

Mechanis polijsten wordt gedaan door middel van een polijstbank. Daarnaast is het mogelijk om te vlampolijsten. Dit wordt gedaan door een vlampolijstmachine. Handmatig polijsten is de laatste mogelijkheid voor u. Dit wordt gedaan met de hand. 

 

 

Acrylaat blokjes polijsen

 

Wanneer u acrylaat in wilt zetten als vervangend middel van glas. 

 

Ook gepolijste acrylaat blokjes? Kijk dan op Vink Acrylaat. 

 

https://www.vinkacrylaat.nl/acrylaat-blokjes/

De origineelste kraamcadeaus

Is jouw vriend, vriendin of collega onlangs ouder geworden, of wordt hij of zij dat binnenkort? Heb je een kraamfeestje op de planning staan, maar heb je geen idee wat voor een kraamcadeau je aan moet schaffen? Geen zorgen! Hieronder geven we je namelijk genoeg inspiratie voor het uitzoeken van het perfecte kraamcadeau.

Kleding

Je kunt nooit fout zitten als je kleding koopt voor de ouders van het kleintje. Nou ja, mits je je aan enkele regels houdt. Ga niet teveel overboord met gekke tierelantijntjes en koop te rare kleding, maar ga voor basiskledij. Koop de kleding tevens niet te klein, want de kids groeien hier na enkele weken al uit. Kies daarom voor een paar maatjes groter.

Hydrofiel

Met hydrofiel zit je nooit fout. Dit is een prachtige stof die niet alleen superzacht is, maar ook nog eens perfect water absorbeert. Hydrofiel is beschikbaar in alle soorten en maten. Zo kun je onder andere voor hydrofiele luiers of een washandje gaan. Dit is niet het enige, want tegenwoordig zijn er nog veel meer spullen van hydrofiel. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld ook hoeslakens en aankleedkussens van hydrofiel. Wil je meer inspiratie? Kijk dan ook eens bij de kraamcadeaus van Jut en Juul.

Voor de ouders

Op de meeste kraamfeestjes worden alleen de pasgeboren kindjes verwend. Dit is leuk, maar de ouders hebben het echte harde werk gedaan en hebben enkele zware maanden achter de rug. Het kan dan ook absoluut geen kwaad om de kersverse ouders te verrassen met een ludiek of attent cadeautje. Een flinke bos bloemen is altijd goed, maar je kunt ook wat origineler zijn. Wat te denken van bijvoorbeeld een wellness-dagje, waarbij jij aanbiedt om dat dagje op te passen. Tot slot kun je ook voor de persoonlijke twist gaan, door een fotoalbum te maken of iets handgemaakt te geven.

 

https://www.jutenjuul.nl/

Bovenaan komen in Google begint al bij het bouwen

Uw website moet in de basis goed in elkaar steken om bovenaan in Google te kunnen komen. De hele kunst van hoog in Google komen, is alles te perfectioneren. Men weet nooit 100 procent zeker waarop Google baseert dat een website bovenaan in Google komt te staan. Er is echter wel een trend te zien waarbij er on-page een goede techniek moet zijn én passende content moet worden geschreven. Zijn deze twee zaken niet geoptimaliseerd, zal een plek bovenaan in Google niet mogelijk zijn. De laatste stap valt onder het off-page gedeelte. Hierbij moet ervoor gezorgd worden dat er aan linkbuilding gedaan wordt, zodat er vertrouwen gecreëerd wordt bij de eindconsument.

On-Page: Techniek en content, maar nog niet heel hoog in Google

De techniek en content van de website, on-page dus, moeten in elk geval zo ingericht zijn dat Google hiermee overweg kan. De techniek van de website moet responsive zijn om hoog in Google te kunnen komen. Zo niet, kan Google niet eens goed op de website kijken en hem beoordelen namelijk. De content is de meest bepalende factor om de grootste stap naar de hogere posities in Google te zetten. Er wordt hiermee namelijk bepaald waar de website over gaat en door deze content goed te schrijven, zoals Google hem kan lezen, houdt dit de optie open om bovenaan in Google geplaatst te gaan worden.

Off-page: Linkbuilding om bovenaan in Google te komen

Linkbuilding is niet het belangrijkste wat er gedaan moet worden in relatie tot uw website bovenaan in Google krijgen (off-page). Er moet er hiermee voor gezorgd worden dat het vertrouwen van Google in uw website een boost krijgt. Websites die nieuw zijn en geen verwijzingen van andere webpagina’s hebben die al vertrouwen hebben, worden niet snel hoog in Google geplaatst. Door een online marketingbureau in te schakelen dat de technische optimalisatie en content on-page verzorgt én een goede dosis aan linkbuilding toevoegt, dan komt u snel genoeg bovenaan in Google te staan. Schakel dus direct SAM Online Marketing in om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

 

https://www.samonlinemarketing.nl/

Incassobureau in Amersfoort gezocht?

Heeft u een incassobureau in Amersfoort nodig? Dan kunt u goed bij Groeneveld GDW goed terecht. Misschien heeft u al eerder ervaring gehad met een incassobureau in Amersfoort, of is dit de eerste keer dat u een incassobureau in Amersfoort nodig heeft gehad. In het beide gevallen weet u misschien niet hoe het incassotraject van Groeneveld GDW werkt. Dat willen wij u graag uitleggen, zodat u inzicht krijgt in het incassotraject, en wat u de komende maanden te wachten staat, wanneer u kiest voor ons incassobureau in Amersfoort. Hierbij dus hoe het incassotraject van Groeneveld GDW werkt, incassobureau in Amersfoort.

Incassobureau in Amersfoort: het incassotraject

Het incassotraject van ons incassobureau in Amersfoort bestaat uit vier stappen. Wij zullen per stap vertellen wat er zal gebeuren, wat er van u verwacht zal worden en wat u van ons kunt verwachten.

Stap 1: Pre-incasso

De eerste stap is de pre-incasso bij ons incassobureau in Amersfoort. Hierbij voert u de vordering in via DebKey, waarna de pre-incassobrief op het briefpapier van ons incassobureau in Amersfoort wordt verzonden. De brief heeft als doel om de debiteur op de hoogte van de situatie te stellen, in veel gevallen is een verder verloop van het incassotraject aan ons incassobureau in Amersfoort niet verder nodig.

Stap 2: minnelijke incasso

Wanneer de status onveranderd op ‘wel incasso’ blijft staan, gaat ons incassobureau in Amersfoort over tot de minnelijke incasso. Voordat we dat doen, bellen we u om de voorwaarden nog eens door te nemen. Daarna namen we de debiteur op vriendelijke toon in totaal drie keer aan. Tweemaal op schriftelijke wijze, en eenmaal telefonisch. Wanneer er geen vorderingen gemaakt zijn, kunt u bij ons incassobureau in Amersfoort kiezen uit drie mogelijkheden: het dossier bij ons sluiten, alternatieve maatregelen treffen of het gerechtelijke traject starten.

Stap 3: gerechtelijke incasso

U heeft voor het gerechtelijke traject starten gekozen bij ons incassobureau in Amersfoort, en dit moet uiteindelijk leiden tot resultaten. U krijgt na afloop van deze stap waar u recht op heeft in de vierde stap: de executie. In de derde stap bij ons incassobureau in Amersfoort wacht u eerst op de rechterlijke uitspraak.

 

Bekijk nu de website voor meer informatie.

Vacatures schadebehandelaar

Vacatures voor schadebehandelaars bij Rochewood

Van de verschillende functies in de verzekeringsbranche is die van schadebehandelaar misschien wel het interessantst. Net zoals elke vingerafdruk uniek is, zijn ook alle schadegevallen anders. Daardoor is elke schadeafhandeling uniek. In sommige gevallen is de afhandeling simpel, terwijl in andere gevallen de afhandeling van de schade een zeer complex proces is. Variabelen zijn onder meer de aard van de schade, het aantal betrokkenen, de aanwezige jurisprudentie en de positie van de tegenpartij. Dat maakt het vak van schadebehandelaar ook zo boeiend en gevarieerd. Rochewood heeft regelmatig vacatures voor schadebehandelaars om te detacheren bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers. Ben jij schadebehandelaar, heb je plezier in je werk, wil je het beste uit jezelf halen en wil je van waarde zijn voor onze opdrachtgevers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures voor schadebehandelaars bij diverse opdrachtgevers

Rochewood in Harderwijk plaatst professionals, zoals schadebehandelaars, bij verzekeringsbedrijven en banken. Het gaat daarbij meestal om detachering, al plaatst Rochewood ook geregeld interimmers, trainees en freelancers. Een belangrijke verklaring voor het succes van Rochewood is dat we niet enkel goed luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en daarnaar handelen, maar dat we ook goed luisteren naar wat de voorkeuren en ambities zijn van onze mensen. Bij dit alles richten we ons niet op kortetermijnsucces, maar op langdurige relaties, zowel met onze opdrachtgevers als met onze eigen mensen. Deze benadering heeft geleid tot een sterke groei de afgelopen jaren, waardoor we nu diverse vacatures voor schadebehandelaars hebben.

Interessante vacatures voor schadebehandelaar: wat houdt je nog tegen?

Ben je schadebehandelaar, vind je het leuk werk en denk je erover om een volgende stap te zetten in je carrière? Dan is Rochewood een prima keus. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en vertel ons wat je wilt bereiken. Op onze website vind je onze uitdagende vacatures voor schadebehandelaars en lees je op welke manieren je contact met ons kunt opnemen voor een intakegesprek. In dat gesprek vertellen wij hoe we je kunnen helpen om je ambities te realiseren door je te plaatsen bij verschillende opdrachtgevers die je zullen uitdagen om te groeien, hoe we je zullen coachen, hoe we je stimuleren om aanvullende opleidingen op te pakken en hoe we je in contact zullen brengen met collega’s in een vergelijkbare carrièrefase waaraan je je kunt optrekken. Uiteraard zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden prima. Dus wat houd je nog tegen?

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/

Een bedrijf zonder alarmsysteem, een kwestie van tijd

Het is een kwestie van tijd dat er een inbraak plaatsvindt in een bedrijfspand zonder alarmsysteem. De inbraken in bedrijfspanden nemen de laatste jaren alleen maar toe, ondanks de verbeterde beveiliging. Helaas hebben veel bedrijven ingezet op het vastleggen van dieven met bewakingscamera’s. Dit is echter pas nuttig wanneer er iets gebeurd is. Een alarmsysteem tackelt het probleem op het moment dat het gebeurt. Steeds meer bedrijfspanden staan er dus voor open om over te stappen op een alarmsysteem ter ondersteuning van hun camerasysteem, maar voor velen is het ook too little too late. Zorg dat u niet te dupe bent van deze steeds brutaler wordende criminelen en schaf het beste alarm beveiligingssysteem aan van het moment; Jablotron 100.

Inbraken in bedrijfspanden aan de orde van de dag

Elke dag zijn er meerdere bedrijfspanden in Nederland die slachtoffer worden van inbraken door criminelen, omdat zij geen alarmsysteem hebben geïnstalleerd. Een bedrijf dat denkt gebakken te zitten met een mooi camerasysteem dat alles prachtig vastlegt, zal van een koude kermis thuiskomen. Hedendaagse criminelen weten deze doorgaans zeer goed te ontwijken, en anders komen ze alsnog weg zonder dat ze direct gepakt worden. In dat geval is het bedrijf alsnog de spullen of het geld kwijt. Een alarmsysteem als Jablotron 100 pakt het probleem bij de strot. Door direct alarm te slaan, heeft de dief geen mogelijkheid verder te gaan met de inbraak.

Alarmsysteem Jablotron 100, uw oplossing

Alarmsystemen zijn zeker niet allemaal hetzelfde. Er zijn verschillende soorten en maten, maar in dit artikel gaan we het beste alarmsysteem eruit lichten – Jablotron 100. In de eerste plaats is Jablotron 100 de opvolger van de gelijknamige Oasis. Dit is een van de meest succesvolle alarmsystemen uit zijn generatie geweest en geloof het of niet, er zijn met de Jablotron 100 nog meer stappen vooruit gezet. Door in eerste instantie de veiligheid te garanderen en dit met veel succes te doen, is er nu ook meer aandacht besteed aan gebruiksgemak. Het besturingssysteem kan op 4 manieren aangestuurd worden: direct met een code of kaartlezer, met een afstandsbediening, per SMS of zelfs via het internet. Ga direct naar de website van Arend Beveiliging voor meer informatie met betrekking tot dit alarmsysteem, of voor persoonlijk advies!

 

https://arendbeveiliging.nl/

Snel slotenmakersbedrijf Voorburg

Mocht u snel de hulp van een slotenmakersbedrijf in Voorburg nodig hebben dan is het zaak dat u direct contact opneemt met een slotenspecialist die u verder kan helpen. We verlenen 24/7 tal van slotenservices waarmee u de inbraakpreventie in uw pand aanzienlijk kunt verhogen. Heeft u dus een professionele slotenmaker uit ons slotenbedrijf in Voorburg nodig bel ons dan op.

Verspil geen tijd en zorg ervoor dat u snel geholpen wordt mocht u gelijk spoedservice nodig hebben. Onze goedkope 24 uur slotenmakers geven u dan direct slotenservice in Voorburg indien er haast bij geboden is. Er zal een vakkundige naar u toesnellen waarna deze met meegenomen gereedschap reparatie- of herstelwerkzaamheden verricht aan beschadigde sloten en sluitmechanismen.

24/7 slotenservices goedkoop

Indien u behoefte hebt aan een 24/7 slotenservice die ook nog eens goedkoop is dan bent u bij ons slotenmakerbedrijf in Voorburg aan het juiste adres. Ze kunnen vlug uw sloten vervangen, ze kunnen snel uw deuren openen zonder dat hierbij schade wordt toegebracht aan het deurslot of het hangwerk. Ze kunnen in een oogopslag zien of uw huis een betere beveiliging kan gebruiken om uzelf te beschermen tegen inbrekers. Middels onze inbraakpreventie is het mogelijk om ieder ongewenst individu buiten de deur te houden. Als er dus sprake is geweest van een misdrijf is het zaak dat er snel een slotenmakersbedrijf uit Voorburg ingezet moet worden om direct 24 uur spoedservice voor te verlenen.

Meer weten over ons slotenbedrijf?

Als u nog meer wilt weten over ons slotenbedrijf uit Voorburg dan kunt u op onze website meer lezen over welke diensten wij u kunnen aanbieden. U kunt onze 24/7 spoedservice bijvoorbeeld inzetten om een afgebroken sleutel te laten verwijderen, maar u kunt het ook toepassen om het beste hang- en sluitwerk in uw deuren te laten installeren. Bel daarom snel naar ons goedkope slotenmakersbedrijf te Voorburg en kom meer te weten.

https://slotenmakersindenhaag.nl/

Topslotenmaker

 

Als u een slot wilt laten vervangen of als u de inbraakbeveiliging wilt aanpassen dan kunt u hiervoor Topslotenmaker inzetten. Ons slotenmakersbedrijf kan met spoed uw sloten laten vervangen, nieuwe inbraakpreventie aanleggen en hulp bieden bij andere situaties. U kunt bijvoorbeeld slotenservices nodig hebben van een slotenmaker als u buitengesloten bent.

Onze diensten zijn zeer goedkoop en zijn bij spoed in te schakelen. U kun ons bellen voor goedkope reparaties en vervanging van uw hang- en sluitwerk. Wat u ook nodig hebt om de inbraakbeveiliging tot een acceptabel niveau te brengen. De slotenspecialisten van ons bedrijf doen leveren de service voor u in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Spreek daarom gauw met een expert van Topslotenmaker.nl.

Slotenmaker met spoed inzetten

Indien u vlug een slotenmaker met spoed wilt inzetten doe dat dan bij ons 24/7 slotenmakersbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Bij ons kunt u al uw sloten laten vervangen tegen een goede prijs. Dat kan ‘s nachts en overdag. Als er haast bij is dan kunt u Topslotenmaker met spoed inzetten. Sleutels verloren en kunt u niet meer naar binnen uw huis in, omdat u bent buitengesloten? Laat dan snel een professional naar uw huis toe komen. Deze kan u uit die benarde situatie bevrijden. Buitensluiting is erg vervelend, maar onze slotenexperts hebben de middelen om u in spoedgevallen waarbij u bent buitengesloten te helpen.

Goedkope overige diensten

Als u overige slotendiensten wilt ontvangen van een goedkope slotenmaker dan kunt u bij ons terecht. We leveren nog vele andere slotenservices. Van een slot laten vervangen tot het verbeteren van de beveiliging tegen inbraak. Dit kunt u goedkoop aanvragen. We zullen dan spoedig reageren en direct naar u toekomen wanneer er een slotenspecialist uit Topslotenmaker beschikbaar is. Deze zal u van dienst kunnen zijn met van alles en nog wat. Inbraakherstel, professionele reparaties en vervanging van sluitwerk. U kunt het allemaal inzetten bij Topslotenmaker.nl.

 

Anti-inbraakservice 24 uur

Wanneer u anti-inbraakservice zoekt in Berkel en Rodenrijs van een gerenommeerd slotenmaker dan hebben wij u precies te bieden wat u nodig hebt. Onze slotenservices zijn 24 uur in de week inzetbaar. Of het nu overdag is dat u goedkope slotendiensten nodig hebt om de woonbeveiliging weer op niveau te brengen of dat er op een ander tijdstip iets gebeurt is waardoor u accuut een spoedservice in moet schakelen ons slotenmakersbedrijf uit Berkel en Rodenrijs is 24 uur te bereiken voor anti-inbraakservice.

Verder zijn we in het weekend ook gewoon in te schakelen voor tal van slotenmakerservices. Hebt u bijvoorbeeld een nieuwe sleutel nodig, omdat de oude beschadigd is geraakt? Of simpelweg omdat u graag een reserve achter de hand houdt? Dan kunt u onze slotenspecialisten uit ons sleutelmakersbedrijf inzetten.

Advies van een slotenmaker

Wenst u een huis met up-to-date inbraakbeveiliging? Een slotenmaker uit Berkel en Rodenrijs kan u adviseren over de correcte toepassingen voor anti-inbraakmechanismen. Op dit vakgebied hebben onze slotenexperts al vele jaren ervaring mee en kunnen u terstond de beste consults geven hierover. Hebt u de indruk dat uw woning veiliger kan of dat er bepaalde plekken zijn die extra aandacht eisen? Stuur een slotenmaker op pad om het hang- en sluitwerk te inspecteren. Vervolgens krijgt u professioneel advies wat u het beste kunt laten vervangen qua sloten.

Andere services Berkel en Rodenrijs

Ons goedkope slotenmakersbedrijf in Berkel en Rodenrijs is 24/7 in te zetten voor allerlei slotenservices om het aanzienlijk veiliger te maken in uw woonomgeving. Dat kan makkelijk wanneer u er een 24 uur spoed slotenmaker voor inzet die altijd in de buurt van Berkel en Rodenrijs actief is. Zo kan een sleutel spontaan afbreken waardoor u uw voordeur niet meer doorkomt door de restanten die in het slot blijven steken. De expertise van een slotenspecialist is dan gewenst om u ter plekke de toegang tot uw woonvertrekken te herstellen. Dat kan makkelijk wanneer u onze 24 uurs spoedlijn belt.

 

http://slotenmakersinzoetermeer.nl/

24 uur slotenservice Leiderdorp

Wilt u 24 uur slotenservice ontvangen in Leiderdorp? Bij onze goedkope slotenmakers kunt u vele diensten afnemen om de veiligheid in en om uw huis te herstellen of te verbeteren. Daarnaast is ons slotenmakersbedrijf 24/7 ook inzetbaar om nieuwe sleutels te laten maken.

Met onze 24 uur slotenservice voor Leiderdorp kunnen wij u op ieder gewenst tijdstip helpen. Als u bijvoorbeeld uw woning niet meer in kunt, om welke reden dan ook, dan kunt u contact opnemen met een van onze spoed slotenmakers die direct naar u toe zal rijden om u te helpen met onze 24 uur slotenservice in Leiderdorp.

24 uur slotenmakersbedrijf

Verder is ons goedkope slotenmakersbedrijf uit Leiderdorp 24 uur voor slotenservice bereikbaar indien u graag uw sloten wilt laten vervangen of als u per direct inbraakherstel voor uw huis nodig hebt. In dergelijke gevallen staan onze spoed slotenmakers klaar om u op ieder moment te kunnen helpen met een van hun diensten.

Zo kunt u goedkope slotenservice in Leiderdorp nodig hebben wanneer als het slot van uw voordeur dusdanig beschadigd is dat deze niet goed meer sluit. Een directe vervanging en reparatie van het hang- en sluitwerk is dan niets te veel gevraagd. Een slotenmaker uit ons bedrijf kan u met spoed dergelijke 24/7 slotenservice voor Leiderdorp aanbieden.

24/7 spoed slotenmaker Leiderdorp

Gelijk een 24 uur slotenmaker uit Leiderdorp nodig die u met spoed slotenservice kan verlenen? Bel ons direct op en laat een specialist langskomen die de huisbeveiliging weer in orde brengt. Een inbraak is nooit leuk, maar het is wel zo prettig wanneer een expert u met spoed op zo’n moment kan helpen. Kies voor onze slotenservices voor Leiderdorp en laat uw sloten vervangen wanneer deze kapot zijn gemaakt door een onbekende.

Kies voor het goedkoop laten vervangen van uw cilinderslot of autoslot door een slotenmaker die u met 24/7 slotenservice in regio Leiderdorp kan helpen.

https://slotenmakersinleiden.nl/

Spoedservice Schipluiden

Op zoek naar een erkende slotenmaker die u spoedservices kan leveren in de regio van Schipluiden? Door ons 24/7 spoed slotenmakersbedrijf in te schakelen is het mogelijk om binnen 30 minuten een professional aan uw deur te hebben. U kunt ons in de gehele regio inroepen, want er is altijd wel een slotenspecialist in de omgeving die u met uw verzoek kan helpen.

Wenst u bijvoorbeeld dat u weer naar binnen kunt vanwege defect hang- en sluitwerk en hebt u daarvoor spoedservice nodig? In andere gevallen is het mogelijk om uw sloten te laten vervangen. Dat is van toepassing op het moment dat deze beschadigd zijn geraakt tijdens een inbraakpoging. Neem daarom gauw contact op met een van onze goedkope 24/7 slotenmakers uit Schipluiden en laat uzelf ontzorgen.

Ook als u informatie wilt over welke aanpak het beste is voor uw woonsituatie kunt u gerust bellen.

24/7 spoedservice Schipluiden

Het voordeel van ons slotenmakersbedrijf in Schipluiden is dat wij onze spoedservices 24/7 aanbieden, opdat u ons ten alle tijden kunt bereiken. Een ongeluk of een nachtelijke overval kunt u in de meeste gevallen niet overzien waardoor een 24 uur spoedservice op het gebied van sloten en sluitwerk cruciaal is voor de regio van Schipluiden. Als u zoiets overkomt dan zijn onze slotenexperts bereid om ‘s nachts naar uw woning te komen om de woonbeveiliging te repareren en te optimaliseren, opdat u diezelfde nacht geen zorgen hoeft te maken over kwaadwillenden die u uw bezittingen willen ontnemen.

Erkende slotenmaker Schipluiden

Als erkende slotenmaker te Schipluiden kunnen we u 24/7 spoedservices aanbieden. Daarnaast kunnen we u adviseren over welk hang- en sluitwerk veilig en erkend is. Op die wijze kunnen we ervoor zorgen dat u alles de beste beveiliging voor uw huis aanschaft waar u nog jarenlang gebruik van kunt maken. Interesse in professionele slotendiensten? Maak contact met een van onze goedkope slotenmakers en ontvang de beste spoedservices.

http://slotenmakersindelft.nl/

Slotendienst op maat in Naaldwijk

Kies voor een slotendienst op maat voor uw huis in Naaldwijk van onze slotenmakers. Wij zijn zeer goedkoop en zijn in spoedgevallen 24/7 inzetbaar. Dat is handig wanneer het even niet uitkomt en u in het weekend of na werktijd een monteur langs wilt laten komen. Een inbraak voorkomen is erg belangrijk als u graag uw gevoel van veiligheid wilt behouden. Laat een indringer niet uw gevoel aantasten en zorg ervoor dat niet alleen uw woning beveiligd wordt, maar tevens uzelf.

Onze goedkope slotenmakers uit Naaldwijk leveren hiervoor maatwerk opdat u elke dag veilig van uw woonplaats weg kunt zonder u zorgen te hoeven maken dat een vreemd persoon er met uw eigendommen vandoor gaat. Als er toch helaas een inbraak gepleegd is dan kunt u ons spoed slotenmakersbedrijf 24 uur in Naaldwijk inzetten om het nodige inbraakherstel te verrichten.

Slotenmaker in de regio Naaldwijk

Als slotenmaker zijn we in de regio Naaldwijk altijd 24/7 actief en kunnen zeer snel aanwezig zijn om de verzochte diensten te verlenen. Het laten vervangen van oude sloten met nieuwe modellen is een van onze specialiteiten waar u ons voor kunt inzetten. Het hebben van modern hang- en sluitwerk draagt in grote mate bij aan de eerste verdedigingslijn van uw spullen tegen dieven. De voor- en achterdeuren zijn de obstakels die dergelijke typen als eerst op stuiten en daarom is het belangrijk om die sterk te laten maken door een goedkope slotenmaker voor Naaldwijk die precies weet waar uw woonplek het meeste baat bij heeft.

Goede 24 uur slotenservices

Als u goede slotenservice wilt dan kunt u het beste onze 24 uur spoed slotenmakers in Naaldwijk inschakelen om u direct te helpen. Indien u zonder het te weten uw sleutel aan de binnenkant van uw deur hebt laten zitten kunt u een slotenexpert over laten komen die goede spoedservices verleent waarbij uw slot intact blijft. Zo kunt u meteen weer naar binnen en normaal gebruik maken van uw huis door de inzet van een van onze 24 uur slotenmakers in de omgevin van Naaldwijk.

 

https://slotenmakersindenhaag.nl/

Uw oud goud verkopen?

Uw oud goud inleveren bij Zuyver Juweliers

Veel mensen hebben thuis oud goud liggen. Vaak gaat het hierbij om gouden sieraden uit bijvoorbeeld een erfenis. Deze gouden ringen, armbanden en halskettingen stonden destijds prachtig bij de oorspronkelijke drager of draagster, maar passen vaak niet bij uw eigen stijl. Nu kunt u ze natuurlijk in een laatje laten leggen, maar ook kunt u ervoor kiezen om het oud goud te verkopen.

Lever daarom uw oude gouden sieraden of munten in bij Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk. Afhankelijk van uw wensen kunt u het dan laten omsmelten tot een prachtig nieuw sieraad of er direct de waarde ervan in geld laten uitkeren.

Goud: een waardevast materiaal

De reden waarom het altijd rendabel is om uw oude gouden sieraden, gouden munten of zelfs gouden tanden bij Zuyver Juweliers in te leveren, is dat goud een zeer waardevast materiaal is. Nog altijd is dit edelmetaal behoorlijk zeldzaam, waardoor de prijs ervan stabiel blijft.

Zeker in het huidige economische klimaat waarin de waarde van geld behoorlijk fluctueert is goud altijd een stabiele factor.

Kies daarom voor uw oud goud inleveren bij Zuyver Juweliers, dan krijgt u er altijd een goede prijs voor terug. Op deze manier kunt u blijven genieten van het waardevolle goud dat u ooit geschonken werd.

Een eerlijke prijs voor uw goud

Heeft u thuis één of meerdere gouden sieraden, munten of tanden liggen waar u niets meer mee doet? Laat ze dan niet verstoffen onderin een kast, maar laat hun werkelijke waarde weer naar boven komen. Kom langs bij één van de vestigingen van Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk voor uw oud goud inleveren en verkopen.

Onze experts bekijken uw meegebrachte oude goud en aan de hand van de dagwaarde van het goud stellen ze voor u een offerte op voor het inkopen van uw goud. In Nederland komen voornamelijk goud van 14 karaat, 18 karaat en 22 karaat voor. De goudprijs is onder meer afhankelijk van het aantal karaat.

http://www.zuyverjuweliers.nl/oud-goud-inleveren/

Goedkope slotendienst Zoeterwoude-Rijndijk

Zit u krap bij kas, maar wilt u wel iets doen aan de beveiliging van uw huis dan is een goedkope slotendienst van een gecertificeerd slotenmaker uit Zoeterwoude-Rijndijk wat voor u. Hebt u dus een professional nodig die betaalbaar is? Dan is ons slotenmakersbedrijf wat voor u. U kunt ons op elk ogenblik inzetten, 24 uur op een dag, voor iedere klus.

Hebt u dus kapotte sloten die vervangen moeten worden of is er verroest hang- en sluitwerk dat geolied moet worden dan zijn we op iedere dag in te zetten. U geeft ons enkel een belletje en een vakman komt naar u toe met het juiste gereedschap. Voor inbraakherstel en dergelijke diensten zijn we binnen een half uur bij u gearriveerd. We zijn daarom als goedkope en professionele slotenmaker in Zoeterwoude-Rijndijk snel ter plaatse.

De betere slotenmaker in uw regio

Als de betere slotenmaker in de regio van Zoeterwoude-Rijndijk kunnen we u hoge kwaliteit slotendiensten aanbieden. Voor een sterke afweer tegen potentiële dieven is het verstandig om de diensten en slotenservices in te zetten van ons slotenbedrijf. U kunt bijvoorbeeld een goedkope slotenspecialist langs laten komen die naar alle huidige woonbeveiliging kijkt. Aan de hand daarvan kan een analyse gemaakt worden en kan bepaald worden waar uw woning het meest door verbeterd. Dat kan zijn door bijzetsloten te installeren, maar ook door een gedateerde sluiting te vervangen met een nieuwe, betere versie. Op die manier kunnen onze goedkope slotenmakers u dus kwaliteit slotendiensten in Zoeterwoude-Rijndijk aanbieden.

Snel ter plaatse

Met al onze goedkope slotendiensten voor Zoeterwoude-Rijndijk zijn we snel ter plaatse. Onze gekwalificeerde slotenmakers kunnen namelijk 24/7 handelen. Als er een sluitmechanisme gebroken is en u niet meer naar binnen kunt of als deze een veiligheidsrisico voor uw pand veroorzaakt dan kunnen wij snel ingrijpen. In ongeveer een minuut of dertig kan een specialist bij u op de stoep staan en u goedkoop de gewenste slotenservices aanbieden waar u om verzocht.

http://slotenmakersinzoetermeer.nl/

De zoektocht naar een ooglidcorrectie

Bent u op zoek naar een ooglidcorrectie? Neem dan een kijkje op de website van Ooglift om erachter te komen hoe zij u het beste kunnen helpen. Wij zijn namelijk een van de meest ervaren aanbieders van ooglidcorrecties in Nederland en weten daardoor als geen ander hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij doen er altijd alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn zelf pas tevreden, wanneer u dat ook bent. Keer op keer gaan onze artsen uitvoerig met u in gesprek om erachter te komen wat al uw wensen en behoeften zijn. Op die manier willen wij erachter komen op welke manier wij u het beste kunnen helpen en wat er nodig is om u zo tevreden mogelijk te stellen. Via Ooglift is het namelijk mogelijk om voorgoed geholpen te worden met uw ogen en hierdoor hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken!

 

Het proces van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie kan u helpen om alles weer beter te zien. Veel mensen die een ooglidcorrectie moeten ondergaan, schamen zich in eerste instantie. Bij Ooglift is dit helemaal nergens voor nodig! Bij ons weet u zeker dat u kunt zijn wie u bent en dat wij altijd als missie hebben om u zo blij mogelijk te maken. Ook zien wij het als onze taak om u goed voor te bereiden op de ooglidcorrectie en daarom vertellen onze artsen u altijd alles over wat er allemaal gaat gebeuren. Op die manier bent u goed voorbereid en komt u tijdens het hele proces niet voor vervelende verassingen te staan. Ook bent u altijd van harte welkom om zelf vragen aan onze artsen te stellen. Deze vragen beantwoorden wij zo volledig mogelijk en uiteraard ook zo snel mogelijk.

 

Wij vertellen u graag meer

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Wij hopen u blij te mogen maken met een van onze ooglidcorrecties en nodigen u dan ook van harte uit voor een eerste afspraak. Onze artsen vertellen u dan alles wat u moet weten en zo gaat u op een fijne manier het proces in!

 

Het huis van de toekomst

Onlangs is de woningmarkt wederom ontploft. De huizenprijzen stijgen en stijgen en het is vrijwel onmogelijk om aan een nieuwe woning te komen. Wanneer je ook maar enigszins interesse hebt in een woning, heb je namelijk te maken met een enorme concurrentie van soms wel 20 andere geïnteresseerden. Dat voert de prijs wel op, ja! Het biedt ons een mooie kans om even pas op te plaats te maken en alvast te mijmeren over hoe huizen er in de toekomst uit komen te zien. Wij gaan hier alvast op in aan de hand van 3 belangrijkste trends die momenteel in opkomst zijn.

Warmtepompen

Allereerst gaan we in op de grootste trend die momenteel aan de gang is: de opkomst van warmtepompen. Warmtepompen zijn energiezuinige vervangers van de huidige cv ketels. Ze wekken zelf stroom op en verbruiken hierbij vele malen minder energie dan hun voorgangers. Ben je benieuwd hoe een warmtepomp werkt? Warmtepomp Benelux BV vertelt je er alles over!

Duurzame daken

Behalve warmtepompen is er een andere trend aan de gang, die een achtergrond heeft in duurzaamheid. Dit zijn duurzame daken. Deze bestaan uit een aantal onderdelen, die gezamenlijk ook beter zijn voor jouw energieverbruik én voor de toekomst van de planeet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groene daken, goed geïsoleerde daken en daken die voorzien zijn van zonnepanelen. De partij die jouw dak futureproof kan maken, is Dakster Dakbedekking.

Professionele woningbeveiliging

Behalve duurzaamheid wordt ook veiligheid steeds belangrijker voor het gemiddelde gezin. Er is steeds meer mogelijk op het gebied van woningbeveiliging, zoals beveiligingscamera’s en andere camerasystemen, (biometrische) toegangscontrole, alarmsystemen, intercomsystemen en meer. De specialist in het beveiligen van woningen en bedrijfspanden is Arend Beveiliging.

 

http://dakster.nl/

Trekkerstoel bestellen in de webshop van Grammer, verzekerd van veilig betalen

Een goede zithouding op een trekkerstoel loont. De MGV35 biedt het zitcomfort dat u zoekt. Dankzij de stevig gevormde zitkussens biedt de stoel goede ondersteuning aan het onderlichaam en de benen. De stoel is voorzien van een rolgordel en een switch en is dankzij de verschillende montagepunten eenvoudig te plaatsen op verschillende machines. De MGV35 voldoet aan de vibratienormen waaronder ook de  EN 13490 / IT1 & IT2. Evenals een trekkerstoel is een tractorstoel beschikbaar in diverse breedtematen zodat voor elk voertuig de juiste stoel kan worden geleverd. Het bestellen van stoelen in de webshop van Grammer is makkelijk, snel geregeld en veilig.­­­ De webshop is voorzien van­­ het Thuiswinkel Zakelijk Keurmerk. Hiermee hebben kopers extra zekerheid. Tot slot kan er een keuze worden gemaakt uit verschillende betaalmethodes waaronder iDeal, AfterPay, Visa, Mastercard en Bancontact.

Verschillende trekkerstoelen leverbaar

De webshop voor Grammer stoelen waaronder een tractorstoel en een trekkerstoel is onderdeel van EBLO Seating. Dit bedrijf heeft voor alles wat vaart of rijdt de juiste stoel en is al meer dan 35 jaar dé specialist in het oplossen van zitproblemen. EBLO Seating heeft alle benodigdheden onder een dak om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Naast een grote opslag van 10.000 m2 heeft EBLO ook een stoffeerderij en assemblageruimte. Hier kunnen stoelen naar wens worden gestoffeerd of samengesteld. Ook heeft EBLO een aantal ervaren ergonomen in dienst die alles kunnen vertellen over de juiste zithouding. Hiermee staat of valt goed zitten. Dat gaat dus verder dan een goede ergonomische stoel alleen. Vanuit het grote magazijn zijn vrijwel alle merken leverbaar.

Tractorstoel wordt vrijwel elke dag fulltime gebruikt

Niet alleen een trekkerstoel maar ook een tractorstoel wordt vrijwel dagelijks fulltime gebruikt. Daarom is het belangrijk om niet voor de eerst de beste stoel te kiezen maar goed na te gaan welke Tractorstoel het best past bij de machine, zitwensen en toepassing. Zo is de MSG20 met name geschikt voor smalle voertuigen. Ook de Grammer B12 is een ideale stoel voor cabines met beperkte ruimte. Wilt u iets meer luxe en instelmogelijkheden? Kies dan bijvoorbeeld voor de Grammer Compacto Basic S. Deze mechanisch geveerde stoel heeft een relatief smal zitkussen en kan optioneel worden voorzien van een horizontaalvering. Ook stoelverwarming kan aan de stoel worden toegevoegd voor extra zitcomfort.

https://grammer.nl

Arbeidsdeskundig onderzoek voor uw organisatie!

Het is zo dat er een groot aantal voordelen zijn aan een arbeidsdeskundig onderzoek en dat er weinig mensen zijn die helemaal op de hoogte zijn hiervan. Dit is de reden dat ik deze blog schrijf, ik wil dat iedereen de voordelen inziet van een arbeidsdeskundig onderzoek en hierdoor een duidelijke overweging kan nagaan over of ze wel of niet dit traject ingaan. Wij hebben het met ons bedrijf laten doen bij Adxpert, dit is een organisatie die al veel ervaring heeft met arbeidsdeskundig onderzoek en ze hebben al veel verschillende soorten projecten gedaan bij bedrijven van uiteenlopende groottes en branches. In deze blog deel ik graag de ervaring met Adxpert en het arbeidsdeskundig onderzoek.

Ons arbeidsdeskundig onderzoek bij Adxpert

Het arbeidsdeskundig onderzoek wat wij hebben laten maken door Adxpert is eigenlijk heel erg goed gelukt. In een vrij korte tijd heeft een deskundige van Adxpert bij ons in de organisatie de knelpunten kunnen vinden en hebben ze een advies uitgebracht over hoe wij iedere medewerker weer maximaal kunnen benutten dat het voor beide partijen geschikt is ingericht. Dit is iets wat bij iedere organisatie van toepassing is, omdat het een bepaalde ervaring vereist om hier inzicht in te hebben en te weten op welke manier het op te lossen is. Adxpert heeft de kennis en ervaring die vereist is hiervoor en ze weten precies op welke manier ze te werk moeten gaan om het voor de klant een aangenaam project te laten worden. Dit is ook iets waar ze zich in onderscheiden ten opzichte van concurrentie.

 

Meer weten?

De exacte voordelen van een arbeidsdeskundig onderzoek kan ik je niet zo goed vertellen als een medewerker van Adxpert, zij hebben namelijk de kennis in huis om de relevantie voor jouw organisatie te vertellen. Je kunt hen benaderen en een aanvraag doen voor een persoonlijk informatiegesprek waarin gekeken wordt hoe Adxpert voor jouw organisatie toegevoegde waarde kan leveren. Als je vragen hebt kun je ze altijd benaderen en ze beantwoorden alles graag! Adxpert heeft ons stappen gegeven die we moeten ondernemen om ervoor te zorgen dat er het maximale uit alle mensen gehaald wordt.

 

De overgang naar hosted telefonie

Over het algemeen zijn er niet zoveel mensen die bekend zijn met hosted telefonie en hier de voordelen van inzien. Ditzelfde gold voor mij tot een tijdje geleden. Ik ben namelijk in contact geweest met De Nederlandse Provider, deze organisatie heeft mij erg geholpen met ervoor zorgen dat de technische infrastructuur er bij ons in het bedrijf gunstig uit kwam te zien en klaar was voor alle technologische ontwikkelingen die er in de toekomst blijven komen. Dit gaat namelijk in een steeds sneller tempo en als bedrijf kun je dan niet blijven steken op ouderwetse ISDN verbindingen, maar hosted telefonie is wel hetgeen wat de toekomst is. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met De Nederlandse Provider en ik hoop jullie tot actie over te laten gaan door ervoor te zorgen dat jullie ook naar De Nederlandse Provider gaan voor hosted telefonie of een van de andere dingen.

 

Hosted telefonie bij de Nederlandse Provider

Bij de Nederlandse Provider weet je zeker dat er een bepaald soort criteria zijn voor hun manier van werken en het product dat ze uiteindelijk gaan afleveren. Service staat bij hen hoog in het vaandel en ze vinden het van groot belang dat iedereen zich kan vinden in de manier waarop ze de klant bedienen. Hierom leveren ze zowel in de vorm van de producten als in de handelswijze maatwerk. Dit is uniek in de branche, want het is iets wat altijd ten koste gaat van de marge bij een bedrijf. Om deze reden kiezen weinig bedrijven ervoor om zo’n handelswijze te hanteren. De Nederlandse Provider onderscheidt zich dus enorm op dit vlak!

 

Benieuwd naar meer informatie?

Heb je graag wat meer informatie over wat De Nederlandse Provider allemaal te bieden heeft en op welke manier ze te werk gaan? Twijfel dan niet langer, maar neem gewoon snel contact op om ervoor te zorgen dat de vraagtekens weggenomen worden en jij aan de slag kunt met het opnieuw inrichten van de infrastructuur of de telefonische en internetverbindingen bij u in het bedrijf.

 

Een arbeidsdeskundig onderzoek om te komen tot passend werk

Een gezonde en veilige organisatie ontstaat na een arbeidsdeskundig onderzoek, uitgevoerd door de professionals van ADXpert. Een gezond bedrijf staat in nauwe verbinding met gezond en professioneel personeel. Dat houdt in: een laag ziekteverzuim, de juiste medewerkers op de juiste werkplekken. Een werkomgeving waarin iedereen zich veilig voelt. Wanneer er sprake is van een hoog ziekteverzuim begeleidt ADXpert actief de (tijdelijk) arbeidsongeschikte medewerker. Er wordt bekeken of deze medewerker ondanks bestaande en/of nieuwe beperkingen het werk in eigen functie kan hervatten. Wanneer de bestaande functie niet passend te maken is, wordt actief onderzocht naar passend werk binnen hetzelfde bedrijf of zelfs bij een ander bedrijf. Pas wanneer belastbaarheid (vastgesteld door bedrijfsarts) én werkbelasting met elkaar matchen en er rekening wordt gehouden met opleidingsniveau, – richting, bekwaam- en vaardigheden, affiniteit met het werk, concurrentiepositie op de arbeidsmarkt e.d. is er sprake van passend werk. Ziekteverzuim binnen elke organisatie kan een signaal zijn dat er sprake is van onbalans tussen de belastbaarheid van de medewerker enerzijds en de belasting in het werk anderzijds.

Een arbeidsdeskundig onderzoek zorgt voor meer inzicht

Een arbeidsdeskundig onderzoek kunt u door ADXpert laten uitvoeren wanneer u meer inzicht wilt krijgen in de re-integratie mogelijkheden van een zieke medewerker. ADXpert onderzoekt de alternatieve mogelijkheden die een zieke medewerker heeft. Een arbeidsdeskundig onderzoek is bepalend voor een eventuele schadelast van het verzuim en de arbeidsongeschiktheid. Om het belang van een arbeidsdeskundig onderzoek wat concreter en duidelijker te maken: Het te laat of verkeerd maken van de keuzes gedurende de re-integratie kan leiden tot een grote financiële kostenpost. Voor u als werkgever komt dat neer op zo’n 7 tot maar liefst 12 jaarsalarissen per arbeidsongeschikte medewerker.

Waaruit bestaat een arbeidsdeskundig onderzoek?

Een arbeidsdeskundig onderzoek door ADXpert bevat minimaal:

1. binnen 5 werkdagen een bezoek aan de werkplek;

2. een persoonlijk gesprek met de werkgever;

3. een persoonlijk gesprek met de medewerker;

4. Binnen 5 werkdagen een uitgebreid concept arbeidsdeskundig rapport dat UWV ‘proof’ is.

Bent u benieuwd naar wat ADXpert voor u kan betekenen? Neemt dan gerust contact met hen op voor een uitgebreide kennismaking.

 

Je administratie uitbesteden?

Administratie laten uitbesteden?

Als je een eigen bedrijf hebt dan weet je vast als geen ander dat het een hoop tijd kost om je administratie op orde te krijgen. Behoort dit niet tot je favoriete bezigheid? Of wil je liever deze tijd gebruiken voor andere zaken? Dan is het een goed idee om je administratie te laten uitbesteden aan een partij die hier in gespecialiseerd is. Benieuwd welk bedrijf we je aanbevelen? Lees dan gauw verder, want we leggen het je uit!

De partij voor jouw online administratie

Het bedrijf dat jou graag helpt bij jouw online administratie is De Boekhoudguru. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het doen van de online administratie voor heel veel diverse ondernemingen. Zij regelen al jouw fiscale aangiften en geven daarnaast advies op maat. Ook houden ze jouw administratie up-to-date en kunnen ze het debiteurenbeheer van je overnemen. Kortom: dit bedrijf is de geschikte partij om jouw administratie over te nemen.

Online boekhoudprogramma

Het grote voordeel van De Boekhoudguru is dat je de administratie altijd inzichtelijk hebt. Je kunt het zelfs inzien op je telefoon. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de cloud based software. Het online boekhoudprogramma is betrouwbaar en daarbij heb je zo jouw financiële situatie inzichtelijk. Het is zelfs mogelijk om bankschriften in te lezen. Nog een groot voordeel is dat de software regelmatig een back-up maakt.

Meer weten over het uitbesteden van je administratie?

Denk je dat het uitbesteden van je administratie aan De Boekhoudguru een goed idee is? En wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Dan raden we je aan om contact op te nemen met dit bedrijf. De specialisten helpen je graag verder en geven je advies op maat.

https://www.deboekhoudguru.nl/

Sanitair Noordwijkerhout

 

Sanitair is belangrijk voor uw comfort in huis. Een loodgieter uit Noordwijkerhout kan de werkzaamheden die hierbij komen kijken op zich nemen. Dit kan zijn het ontstoppen van een toilet, maar ook het aanleggen van nieuwe waterleidingen of het repareren van kapotte leidingen. Wat het ook moge zijn, een professioneel loodgietersbedrijf kan u veel werk schelen.

Sommige mensen maken de keuze om zelf te klussen. Hier is wel enige voorkennis en oefening voor nodig. Meestal blijft het bij het ontstoppen van de toilet en het aansluiten van een huishoudelijk apparaat. Lees verder over wat een monteur in Noordwijkerhout voor uw sanitair kan betekenen.

Toilet ontstoppen

Het ontstoppen van een toilet kan meestal zelf gedaan worden. Afhankelijk van de oorzaak van de verstopping is hier zonder al te veel moeite een oplossing voor. Bekende manieren zijn het gieten van heet water met afwasmiddel of een kleerhanger ombuigen zodat u de prop kunt doorduwen.

Mochten al deze manieren niet het gewenste resultaat hebben en er zwaarder geschut voor nodig is kunt u een loodgieter uit Noordwijkerhout voor uw sanitair regelen. Deze kan met professionele apparatuur en genoeg ervaring de toilet ontstoppen.

Badkamer reparatie

Met spoed een badkamer reparatie nodig? Er zijn genoeg monteurs die u kunnen helpen met het opknappen van de sanitaire ruimtes. Deze leveren vaak 24 uurs diensten aan de hand van een spoedlijn.

Na de reparatie is het tijd om duidelijk afspraken te maken voor onderhoud, zodat dit zich niet nog eens voordoet. Met simpel onderhoud wat eens in het jaar plaatsvind kunt u de meeste kwalen de wereld uit helpen voordat ze tot schade leiden. Maak met uw lokale bedrijf in Noordwijkerhout afspraken voor het regelen van het onderhouden en eventueel repareren van de badkamer en het overige sanitair.

Renovatie en andere service

Een loodgietersbedrijf te Noordwijkerhout heeft veel meer in haar mars dan alleen het ontstoppen van een toilet. Ook de service voor uw dak, renovatie van de keuken, diensten voor de riolering, het aanleggen van zonnepanelen of het installeren van een HR-ketel behoren tot de professionele diensten.

Voor degenen die niet van klussen houden of simpelweg geen tijd hebben voor de diverse taken aan het huis is er een vakkundige partij om dit aan uit te besteden. Voor renovatie en andere service aan uw badkamer of overig sanitair in Noordwijkerhout neemt u contact op met een loodgieter bij u in de buurt. Gaat u toch liever zelf aan de slag? Dan vindt u al uw loodgietersmaterialen, zoals PVC afvoermateriaal, bij Loodgietshop.nl. 

 

http://www.samloodgieterleiden.nl/

Website laten bouwen

Ga voor goud op het internet. Daarvoor is een website laten bouwen door SAM Design de ideale keuze. Al jaren maken onze professionele website bouwers kwaliteit sites om de online markt te veroveren. Daarvoor zetten onze webdesigners ieder geschut in dat voor handen is.

Zo kunnen onze webdevelopers een WordPress CMS installeren om uw bedrijfswebsite nog eenvoudiger te maken om te beheren. Daarnaast passen we webontwikkeling toe om responsive landingspagina’s te krijgen en kunt u ervoor kiezen om een website te laten bouwen die goed oogt en op maat is gebouwd.

Website met CMS

Vandaag de dag is een website laten bouwen dat gekoppeld is aan een CMS zo goed als een must geworden. Het beheren van content is steeds omvangrijker geworden waardoor webdesigners producten hebben ontwikkeld om dat proces te vergemakkelijken. Zo kan men onze website bouwers een Content Management Systeem als WordPress, maar ook Joomla!, Magento of Drupal laten integreren in het ontwerp.

Webpagina’s bijwerken is daarmee een fluitje van een cent geworden, daarvoor hoeft u zelf geen webdesigner te zijn. Maak gebruik van de ingebouwde zoekbalk, vind de betreffende pagina en werk deze bij. Bouw plug-ins en andere exeterne modules in zoals WooCommerce om productbeheer makkelijk te maken. Dit is gratis verkrijgbare software die door professionals worden gehanteerd. Ons webdesign bureau kan u helpen met de webdevelopment voor zo’n CMS indien u bij ons uw website laat bouwen.

Professionele webdesigners

Als professioneel webdesigner kunt u bij ons uw website responsive laten bouwen. Responsiveness is erg belangrijk voor veel internetgebruikers. Het voorkomt namelijk lange laadtijden en verbetert de leesbaarheid van uw teksten wanneer mensen deze lezen op een smartphone of ander apparaat met afwijkend schermformaat. Een website laten bouwen die responsive is zorgt verder voor betere vindbaarheid in zoekmachines.

Maak ook uw bedrijvensite een stukje professioneler. Laat daarom onze webdesigners uw website bouwen volgens moderne standaarden.

 

https://www.samdesign.nl/

Bewindvoering in Tiel

Prio heeft al jarenlang ervaring met bewindvoering in Tiel. Deze kennis en ervaring gaat over verzekeringswetten, de Wet werk en bijstand en financiële administraties. Jarenlang heb ik deze kennis en ervaring verzameld, tot ik de beslissing nam om mensen te gaan helpen in Tiel met bewindvoering. Zo kon ik mensen helpen in Tiel met hun financiële administratie onder bewindvoering. Om ervoor te zorgen dat de service van Prio bewindvoering in Tiel up-to-date blijft, volgen onze werknemers opleidingen die ieder jaar verplicht zijn. Zo zorgen we ervoor dat onze service van bewindvoering in Tiel van de hoogste kwaliteit blijft, en we onze klanten het beste kunnen helpen.

Het motto van Prio bewindvoering in Tiel

Prio bewindvoering in Tiel heeft een motto waar we ons heel strak aan houden. Het motto luidt als volgt: onze aanpak is betrouwbaar en betrokken. Wat houdt dat in? Wij zullen er altijd voor zorgen dat de bewindvoering die we uitvoeren in Tiel betrouwbaar zal blijven voor onze klanten, maar we zullen er ook voor zorgen dat onze klanten zich persoonlijk gesteund voelen. Onze medewerkers zijn betrokken als het gaat om bewindvoering in Tiel, en dat proberen we zo goed als het kan vol te houden. We brengen bij bewindvoering in Tiel bijvoorbeeld altijd een huisbezoek, in de vertrouwde omgeving van onze klanten, om de situatie zoals die is in kaart te brengen. Samen gaan we bij bewindvoering in Tiel op zoek naar oplossingen die structureel veranderingen teweeg gaan brengen. Wat wij ook doen bij bewindvoering in Tiel, is het schuldhulpverleningstraject voorbereiden voor onze klanten, waar we ze vervolgens ook in begeleiden.

Waarom Prio?

Waar wij vooral uniek in zijn bij bewindvoering in Tiel, is de nazorg die een succesvolle afsluiting van het schuldhulpverleningstraject en de opheffing van de bewindvoering in Tiel volgt. Wat houdt dat in? Nadat de bewindvoering in Tiel is opgeheven, begeleiden we onze klanten nog 6 maanden in het uitvoeren en opzetten van een eigen financiële administratie. Zo zorgen we ervoor dat je eerst zelf op gang kunt komen, voordat je het allemaal zelf moet gaan doen. Terugval wordt hiermee voorkomen.

 

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider

Heeft uw bedrijf het al? Hosted telefonie? De nieuwe telefooncentrale van deze tijd? nee? Dan kan de Nederlandse Provider u goed helpen! Hosted telefonie is bellen met een nieuwe telefooncentrale die via de cloud gaat. U hoeft dus geen nieuwe telefooncentrale aan te schraven. Met de service van de Nederlandse Provider regelen zij het onderhoud voor u. Zij houden ook de telefooncentrale via de cloud up-to-date. Hosted telefonie? Klik hier!

Voordelen van Hosted telefonie

Waarom zou u als bedrijf voor hostel telefonie moeten kiezen? Daar zijn simpele antwoorden te beantwoorden. Bijvoorbeeld dat het geen contracten meer hoeft af te sluiten voor de onderhoud. Omdat deze telefooncentrale volledig met de cloud wordt geregeld, wordt het onderhoud van de telefooncentrale beter geregeld. Bovendien met hosted telefonie krijgt u allemaal nieuwe functies die u kunt gebruiken. Zoals vast-mobiel integratie. En met deze nieuwe manier van telefonie bespaart u op abonnementen en gesprekskosten. Want de kosten voor hosted telefonie is lekker goedkoop. Per maand betaald per hosted telefonie gebruiker maar € 5,-! Als dat niet goedkoop is!

Waarom zou u moeten kiezen voor De Nederlandse Provider?

Als u kiest voor de service van de Nederlandse Provider, kiest u alleen maar voor voordelen. Maakt u zich zorgen over het installeren van het nieuwe systeem? Geen probleem, medewerkers van de Nederlandse Provider komen deze bij u op locatie installeren, zodat u problemen voorkomt. Bovendien behoudt u alle telefoonnummers bij de overstap. Hiermee willen wij voorkomen dat u nieuwe hoeft aan te maken. Ook is het overstappen naar de nieuwe provider zo geregeld en wordt ervoor gezorgt dat de overstap geruisloos gaat.

Probeer 1 maand gratis!

Bent u benieuwd naar wat de Nederlandse Provider voor u kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van de Nederlandse Provider voor meer informatie over hosted telefonie of voor meerdere diensten. U kunt ook een gratis proefabonnement nemen op de service van de Nederlandse Provider.  Die informatie kunt u vinden op de website. Of u kunt een offerte aanvragen van hun. U krijgt dan binnen 24 uur de offerte binnen met alle kosten en producten waar u naar wenst.Hopelijk kan de Nederlandse Provider iets voor u bedrijf betekenen.

Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, industriele eettafels

Welkom bij Taffe industriele tafels, E is veel keuze tussen veschillende tafelmodellen bijde online webshop. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een gietijzeren onderstel met Wagon planken tafelblad. Maar ook verschillende soorten gelaste tafelondestellen.  voor de Wagon planken zijn er verschillende bewerkingsmogelijkheden, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor geschaafde wagonplanken en geborstelde wagonplanken. In beide gevallen worden de planken geheelgeschuurd en behandelen tegen vocht. Bij de geschaafde wagonplanken worden de planken voor de industriele tafel  planken over een vlakbank gehaald. Hierbij wordt de bovenste laag van de plank afgehaald.  waardoor het onderliggende hout naar voren komt,  Wat een mooi effect geeft voor  het karakter van de industriele tafel.

Taffe tafel

Alle industriele tafels van taffe worden met de hand op ambachtelijke wijze in eigen werkplaats gemaakt. In de werkplaats in Heemstede wordt het had gewerkt aan de industriele tafel, industiele eettafels om een mooi product naar wens te maken. Omdat alle tafel, tafels  een eigen werkplaats worden gemaakt kan er snel een tafel worden geleverd naar wens en hout keuze naar soort. In sommige gevallen binnen 10dagen.  Zo kan er bijvoorbeeld voor sommige modellen al binnen een week een tafel geleverd worden, Geheel op maat met onderstel, tafelpoten een tafelblad naar keuze. Kortom er is veel aanbod van verschillende soorten tafelpoten, machine onderstellen en gietijzeren tafelpoten.

De industriële grenen tafel,  tafels,  kunnen in verschillende bewerkingsmogelijkheden behandeld worden.  Zo kan er gekozen worden voor onbehandelde planken maar er kan ook gekozen worden voor donker gekleurde planken of zwarte kleur de plank.   bij  een eiken industriele tafel kan er gekozen worden  voor een vergrijsd eiken industriele tafel,  gerookt Eiken  industriele tafel, zwart eiken industriele tafel.  naast dit aanbod kan ook gekozen worden voor verschillende soorten Wagondelen, wagonplanken tafel. Industiele tafel.  

Wagondelen 

Bij de Wagon delen industriele tafel kan er gekozen worden om  de planken  onbehandeld en geborsteld geleverd krijgen, of geschaafd.  bij  de geschaafde  balkon planken worden begon planken ovenschaal bank gehaald Waardoor een lichtere delen naar voren komen.  Wat een mooi Contrast geeft bij de donkere delen in het  hout. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen viade website. www.taffe.nl

Industriele tafel

Naast de verschillende soorten tafelbladen  kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten metalen onderstellen.  alle onderstellen kunnen geheel op maat gemaakt worden naar de wensen zodat uw  industriele eettafel wilt.  bij taffe worden  wij geïnspireerd door de industrialisatie van oude machines en gietijzeren delen.  dit ziet u terug in onze ontwerpen,  Wij proberen de zware industriële  look over te brengen in onze industriele tafels.


Manpadslaan  Heemstede,  Nederland.  WhatsApp of telefoonnummer   0641045902

http://www.taffe.nl

Refurbished iPhone 6 of toch een nieuwe?

Het kopen van een refurbished iPhone 6 heeft een flink aantal voordelen in vergelijking met nieuw. In dit artikel bespreken we de voordelen van een iPhone 6 als refurbished en vertellen we je meer over wat een goede refurbished leverancier is.

Financieel aantrekkelijker dan een abonnement

Als je een iPhone 6 wilt kopen, maar hier niet teveel geld aan uit wilt geven, dan doe je er verstandig aan door voor een refurbished iPhone 6 te kiezen. Het kopen van een refurbished iPhone bij Forza Refurbished is een verstandige en betrouwbare keuze. Wanneer je een iPhone combineert met een sim-only kaart, dan ben je helemaal goedkoop uit. Hierdoor zit je namelijk ook niet vast aan een veel te duur tweejarig abonnement.

Op 50 punten gecontroleerd en gereviseerd

Over het algemeen is een iPhone 6 64GB goud door elk refurbished aanbieder goed gecontroleerd. Een refurbished iPhone van Forza Refurbished is op meer dan 50-punten gecontroleerd. Wat ons uniek maakt is dat al onze iPhones door speciale robots worden gecontroleerd. Zo ben jij optimaal verzekerd van de hoogste kwaliteit refurbished Apple iPhones.

Geen negatieve BKR-registratie in Nederland

In Nederlands is sinds 1 mei 2017 de telecomwet verandert. Dit heeft ervoor gezorgd dat telecomproviders niet ‘zomaar’ meer een abonnement af mogen sluiten. Ze zijn nu verplicht om te controleren of een consument het abonnement daadwerkelijk wel kan betalen. Dit wordt getoetst aan de hand van een krediet check. Dit heb je niet bij het kopen van een los refurbished iPhone. Of zo’n soort reglement in de toekomst ook in België wordt gebruikt kan natuurlijk niet met zekerheid worden gezegd. Mocht dit wel zo zijn dan weet je nu al dat het kopen van een refurbished iPhone 6 als los toestel bij Forza Refurbished niet alleen financieel aantrekkelijk is maar ook verstandiger is.

Als laatste

Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPhone? Kies dan voor een refurbished iPhone 6 van Forza Refurbished. Bij ons ontvang je standaard 24 maanden garantie. Tevens vind je bij ons ook nog eens de scherpste prijzen en dat met de allerbeste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/6

Büroangebot in Muchen

Bei SKEPP finden Sie stets aktuelle Mietangebote für Büroflächen in Muenchen. Wir vermieten hochattraktive Büroflächen zu günstigen Preisen. Bei SKEPP können Sie zu 100% sicher sein, dass Sie eine passende Bürofläche in Muchen finden werden. Ob Bürogebäude, Büroräume oder Workspaces, wir haben alles für Sie parat. Unser kostenloser Service garantiert, dass Sie in kürzester Zeit eine Bürofläche finden, die Ihren Bedürfnissen entspricht. SKEPP hat in zahlreichen Bezirken von Muchen entsprechende Büroflächen im Angebot. Während des gesamten Prozesses können Sie sich auf unsere Beratung und Unterstützung verlassen.

Unser Büroangebot in Muchen

Bei SKEPP können Sie zunächst wählen, ob Sie einen offenen Raum, einen geschlossenen Büroraum oder eine ganzen Etage mieten möchten. Unser gesamtes Angebot kann auf unserer Webseite ganz leicht verglichen werden. Eine Bürofläche an einem A-Standort oder einfach nur ein attraktives Gebäude? SKEPP arrangiert es für Sie. Sie finden bei uns Büroeinheiten in Muchen, Muchen, Muchen und Muchen, und viele davon sind sehr zentral gelegen. Suchen Sie ein Arbeitsumfeld für 5 oder mehr als 15 Personen? Solche Fragen spielen eine wichtige Rolle im Auswahlprozess, aber keine Sorge – wir stehen Ihnen immer beratend zur Seite. Sobald wir ein klares Bild davon haben, was Sie suchen, werden wir mit der Arbeit beginnen.

Sie können auf unsere Erfahrung und Expertise zählen

Unsere erfahrenen und bestens ausgebildeten Immobilienberater kennen den Büromarkt in Muchen genau und wissen, worauf sie achten müssen. So können Sie sich sicher sein, dass wir den idealen Bürostandort für Sie finden. Bei uns sind Sie an der richtigen Adresse für die verschiedensten Arten von Büroräumen, wie z.B. Workspaces, Büroräume, große Büroflächen nach Maß oder Konferenzräume. Anhand Ihrer Suchanfrage wählen wir für Sie die Standorte aus, die Ihren Präferenzen entsprechen. Wir senden Ihnen dann aktuelle Informationen über die Räumlichkeiten zu und laden Sie zu einer Tasse Kaffee sowie einer Führung ein. Durch die enge Zusammenarbeit mit unseren Auftraggebern machen wir jede Suche zum Erfolg.

h3>

Am Anfang steht die Auswahl der richtigen Bürotypen. Von Workspaces für Selbstständige bis hin zu mehr als 450 Quadratmeter großen Büroflächen für multinationale Konzerne – SKEPP hat alles im Angebot. Um Ihren Wünschen zu entsprechen, klären wir auch, welche Ausstattung für Sie wichtig ist und welchen optischen Charakter das Objekt haben soll. Wir besprechen alle relevanten Aspekte mit Ihnen und erzielen auf diese Weise das optimale Ergebnis für Ihre spezifische Situation. Unser Service ist völlig kostenlos für Sie, da wir Provisionsabsprachen mit den Vermietern haben. Werden Sie unser nächster glücklicher Mieter in Muchen!

https://skepp.com/de/buero-finden/muenchen

Op de valreep nog geld besparen dankzij deze fiscale tips

Over vier weken is het jaar 2017 al weer voorbij. 4-VISION geeft graag een aantal fiscale tips om nog net op de valreep wat geld te besparen. Hoe dit u dit? Door slim te schuiven met uw geld. Denk hierbij aan schenken, schulden aflossen, giften bundelen, extra investeren of de zorgpremie en hypotheekrente vooruit te betalen.

Investeer extra

Een erg interessante aftrekpost? Investeringen in bedrijfsmiddelen! De meest bekende is de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Deze is er voor ondernemers die afgelopen jaar tussen de 2.301 en 312.176 euro hebben geïnvesteerd in hun eigen bedrijf. Indien u nog net onder deze drempel zit is het raadzaam om te kijken of er een aantal investeringen naar voren gehaald kunnen worden. Alleen bedrijfsmiddelen waarvan de kosten hoger zijn dan 450 euro komen hiervoor in aanmerking.

Btw besparen

U bent als ondernemer geheel of gedeeltelijk vrijgesteld van omzetbelasting? Of bent u in de loop van dit jaar gestart met een eigen bedrijf? Houd goed in de gaten hoeveel btw u moet betalen. Heft u op jaarbasis minder dan 1.345 aan btw, dan mag u dit bedrag houden. Indien u hier boven zit, maar onder de 1.883 euro, dan mag u een gedeelte ervan houden.

Vermogen drukken door te schuiven

Op 1 januari een vermogen meer dan € 30.000? U dient hierover belasting in box 3 te betalen. Ondanks dat de tarieven voor vermogensbelasting aankomend jaar iets omlaag gaan, is het wellicht slim om te proberen om het vermogen in box 3 te drukken. Ondernemingsvermogen is vrijgesteld van vermogensbelasting. Indien u een eigen bedrijf heeft dan kan het aantrekkelijk zijn om uw vermogen in uw onderneming te verhogen om het vermogen in box 3 te laten slinken.

Wilt u meer weten hoe u geld kunt besparen en hoe u het beste belastingvoordeel kunt behalen? Neem geheel vrijblijvend contact op met 4-VISION of bezoek de website.

https://www.4-vision.nl/

Waarom payrolling

Zit u eraan te denken om gebruik te maken van payrolling voor uw bedrijf door samen te werken met een payroll organisatie? In deze blog leggen we u uit wat de voordelen zijn van payroll. Lees dus gauw verder en ontdek het gemak.

Wat is payrolling?

Ten eerste leggen we kort even uit wat payrolling is. Bij payrolling geeft een bedrijf de verantwoordelijkheid om zijn werkgeverschap uit handen. Dit wil zeggen dat de werknemers in dienst komen van een payrollonderneming. PRO Payroll is zo’n payrollonderneming die dit graag op zich neemt. Deze payroll organisatie neemt alle administratieve rompslomp, werkgeversverplichtingen en risico’s voor u uit handen.

Wat zijn de voordelen van payroll?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van payrolling? Er zijn diverse voordelen, die we graag voor u opnoemen. Allereerst krijgt u dankzij payrolling als ondernemer meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding. Nog een voordeel is dat u de arbodienst en ziekengeldverzekering kunt opzeggen. Daarnaast heeft u twee jaar geen loondoorbetalingsverplichting meer. Als een medewerker ziek is dan is de payroll organisatie verantwoordelijk voor doorbetaling en begeleiding van de werkgever.

Meer weten?

Wilt u na het lezen van dit artikel meer weten over de voordelen van payrolling? Dan raden we u aan om contact op te nemen met PRO Payroll. Dit bedrijf geeft u graag advies op maat en weet als geen ander hoe ze uw bedrijf kunnen helpen op het gebied van payrolling. Surf dus snel naar de website van dit bedrijf en ontdek zelf het gemak.

https://www.propayroll.nl/

Kostenbesparende infrastructuur voor de veehouder

Voor een veehouder is de infrastructuur van de stallen heel belangrijk om zijn job kwaliteitsvol te kunnen uitvoeren. Daarbij is ook de inrichting heel belangrijk voor een efficiënte werkwijze, veel werkgemak en een goede omgeving voor de dieren. Bovendien word er tegenwoordig ook steeds meer aandacht besteed aan hoe de stal inrichting zo kostenbesparend en ecologisch mogelijk kan zijn. Want een stal kan prima in orde zijn, maar toch zouden er door aanpassingen in bijvoorbeeld het gebruik van materiaal of betere technieken enorm veel kosten bespaard kunnen worden. Dat is vaak zonder dat de veehouder dat zelf beseft. Om te weten of ook u uw stal meer kostenbesparend kan inrichten, kan je een agrarisch advies bureau contacteren. Zij doen een grondige analyse van de inrichting van de stal(len) en geven advies over water er geoptimaliseerd kan worden. Dat doen ze met het oog op het impliceren van kostenbesparende en ecologische technieken en het welzijn van het vee. 

Een nieuwe techniek die de efficiëntie verbeterd, kostenbesparend is en ecologischer is, is de RVS buizenkoeler. Dat is een voorkoeler die het mogelijk maakt om het drinkwater voor het rundvee te gebruiken als koelwater voor het koelen van de melk terwijl die onderweg is naar de koeltank. De voorkoeler zorgt dat het koude water en de warme melk een groot uitwisselingsoppervlak hebben. De lage temperatuur die het drinkwater heeft, wordt dan gebruikt om de warme melk te koelen. Dat zorgt ervoor dat bacteriën in de melk minder kunnen groeien en er slechts de helft zoveel energie nodig is om de melk te koelen. Bovendien is het licht gewarmde drinkwater veel lekkerder voor het vee.

De RVS buizenkoeler heeft geen onderhoud nodig en heeft een lange levensduur door zijn bestandheid tegen slijtage. De investering is het dus zeker waard en is snel terug te verdienen. Hij is geschikt voor zowel grote als kleine melkhoeveelheden.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/

Payrolling en ziekte: hoe is dat geregeld?

Stel: een werknemer is langdurig ziek. Heel vervelend natuurlijk, want u mist zo extra kracht. Normaal gesproken moet u zelf de werknemer doorbetalen, maar hoe zit dit als u samenwerkt met een payrollonderneming? Moet u dan de werknemer zelf doorbetalen of zorgt de payrollonderneming hiervoor? PRO Payroll legt het graag voor u uit.

Payrolling betekenis

Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het handig om eerst even krot te kijken naar de betekenis van payrolling. Bij payrolling geeft een bedrijf de verantwoordelijkheid om zijn werkgeverschap uit handen, de werknemers komen in dienst van een payrollonderneming. PRO Payroll is zo’n payrollonderneming die dit graag op zich neemt. Dankzij payrolling krijgt u als ondernemer meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding.

Ziekte: wat nu?

Zoals we hierboven kunnen lezen neemt een payrollonderneming de verantwoordelijkheid over het werkgeverschap over van een opdrachtgever. Als u een samenwerking aangaat met PRO Payroll dan nemen wij alle administratieve rompslomp, werkgeversverplichtingen en risico’s bij u uit handen. Als een werknemer van u langdurig ziek is dan hoeft u hem of haar dan ook niet door te betalen. Dit nemen wij van u over. Voor vragen kunnen uw werknemers altijd contact opnemen met onze helpdesk. Ons ervaren team helpt hem of haar graag verder.

Nog meer voordelen?

Als u kiest voor payrolling dan kunt u de arbodienst en ziekengeldverzekering opzeggen. Uw premie wordt meestal berekend over uw loonkosten; bij payoll zijn deze 0. Daarnaast heeft u twee jaar geen loondoorbetalingsverplichting meer. De payroll onderneming is immers door het juridisch werkgever verantwoordelijk geworden voor de doorbetaling en begeleiding van uw medewerker tijdens ziekte. Kortom: er zijn alleen maar voordelen. Werkt u al met ons samen? Neem gauw contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden en voordelen met u.

https://www.propayroll.nl/

Bewindvoering Ede

Heb je iemand nodig voor bewindvoering in Ede? Ben je niet meer in staat om zelf je financiën te regelen? Dan kun je eenvoudig bij Irenebudget bewindvoering Ede zorgen dat je financiën voor je geregeld worden. Bewindvoering is in sommige gevallen best een grote stap, maar is soms de beste oplossing als je niet zelf meer jouw eigen financiën kunt regelen.

Wat is bewindvoering Ede?

Je vraagt je misschien wel af wat bewindvoering Ede nu eigenlijk precies inhoudt.
Bewindvoering houdt in dat er gekozen wordt om tijdelijk of misschien zelfs wel blijvend jouw financiën door iemand anders te laten beheren. Dit kan verschillende redenen hebben.
Het kan voorkomen dat je in de schuldhulpverlening terecht komt, omdat je jouw schulden niet meer kunt betalen of niet meer overweg kunt met het geld wat je maandelijks binnenkrijgt. Je kunt dan op eigen initiatief bewindvoering bij mij aanvragen. Het is ook mogelijk dat als je in een zorginstelling woont, deze instelling voor jou de bewindvoering aanvraagt. De rechter legt de uiteindelijke bewindvoering op. Of het nu op eigen initiatief gebeurt of op een andere manier, de rechter legt de bewindvoering op.

Persoonlijk contact

Ik vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Ik bezoek je dan ook regelmatig. Zo kan ik je beter leren kennen. We maken samen afspraken over hoe we het allemaal aan gaan pakken. Zo kan ik het beste voor jouw belangen opkomen.

Hoe werkt bewindvoering Ede?

Als je op eigen initiatief bewindvoering in zou willen stellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Mocht je dit willen, dan kun je jezelf hiervoor altijd telefonisch aanmelden, via e-mail of het contactformulier wat je op de website kunt vinden. Als je je hebt aangemeld, dan kunnen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan ik je meer informatie geven over mijn manier van werken en je vertellen wat je moet weten over bewindvoering.
Heeft u vragen over bewindvoering Ede, neem dan snel contact op met Irene Budget Coaching en Advies. Ik kan dan eenvoudig uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Zo bent u eenvoudig en snel geholpen met het beheer van uw financiën.

Geld besparen? Vergelijk de Kredietkaarten van 2017

Kredietkaarten vergelijken

Wil je graag kredietkaarten vergelijken? Dan is het belangrijk dat je weet wat een kredietkaart is en welke soorten er allemaal zijn. Bij een kredietkaart gaat het over een betaalkaart waarmee je je uitgaven door de tijd heen kunt spreiden. Je hebt veel verschillende soorten kredietkaarten en daarbij horen allemaal weer verschillende voorwaarden. Daarom is het van belang dat je de kredietkaarten ook allemaal met elkaar gaat vergelijken. Let hierbij goed op want de betalingen die je met de kaart doet, worden niet direct van je rekening afgeschreven, dat wordt op een later tijdstip in de maand gedaan. Goed om dat in de gaten te houden, zodat je weet dat er later in de maand nog een bedrag van de rekening afgehaald moet worden.

 

Vergelijken doen of niet?

Het vergelijken van kredietkaarten is een goede keuze. Bijna alle consumenten beschikken wel over een kredietkaart. Visa en Mastercard zijn daarin erg bekend, maar ook American Express is in het bezit van veel mensen en ze worden aangeboden na het ondertekenen van een kredietkaartovereenkomst. In deze overeenkomst staan de algemene voorwaarden van de kaart en aan welke afspraken je je dient te houden. Er kan bijvoorbeeld tot een maximaal bedrag worden opgenomen. Dat bedrag kun je vaak zelf aanpassen, zo heb je zelf in de hand tot hoever je mag gaan. Er wordt dan gesproken over een limiet per maand. Dat bedrag wordt dan samen afgesproken tussen de kaarthouder en de kaartuitgever. Meestal variëren ede bedragen tussen de 1250 euro en de 1750 euro. Je beslist zelf tot hoever je maximaal wil gaan, dit bedrag laat je dan vastzetten en daar kun je dan niet overheen (maar dit kun je wel iedere keer aan laten passen). Hierdoor houd je het toch zelf in de hand, maar kun je er ook voor zorgen dat je er zelf niet te ver overheen kunt gaan. Zorg dat je het vergelijken van de kredietkaarten zeker gaat doen en hier ook de tijd voor neemt. Vergelijken wordt namelijk zeker beloond, je ziet namelijk snel wat de voordelen zijn per maatschappij.

 

Kredietkaarten vergelijken doe je zo

Het kredietkaarten vergelijken gaat uiteraard niet vanzelf, maar het is wel van belang dat je daar de tijd voor gaat nemen. Hierbij zijn de vaste jaarlijkse kosten, Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) en gedekte extra’s, van groot belang. Bij de vaste jaarlijkse kosten gaat het over de kosten die de kredietverstrekker hanteert voor het ter beschikking stellen van de kredietkaart. De kosten betaal je jaarlijks of dat je de kaart nu wel of niet vaak gebruikt. Dan heb je het JKP en dat is het tarief dat de kredietverstrekker op jaarbasis hanteert, dit voor het ter beschikking stellen van geld. Dan heb je als laatste nog de gedekte extra’s, zoals bijvoorbeeld een annuleringsverzekering.

 

Kredietkaart aanvragen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom dat een kredietkaart aanvragen voor jou interessant kan zijn. Zo kun je met deze kaart bijvoorbeeld eenvoudig betalen in het buitenland, maar je kunt ook betalen via het internet. Allemaal voordelen waar dat je zonder kredietkaart geen gebruik van kunt maken. Je kunt betalen en geld afhalen, maar het geeft je ook betalingsgemak. Je hoeft met de kaart niet te piekeren, het geld wordt later in de maand van de rekening afgeschreven (alleen daar dien je dus rekening mee te houden). Je kunt ook veilig betalen en dat is wel van groot belang. Het is namelijk jouw kaart en daar kun jij alleen je betalingen mee regelen. Het is niet zo dat anderen de kaart gemakkelijk kunnen gebruiken. Bij het aanvragen van en kredietkaart gaat het er ook om wat jij wil, hoeveel wil jij maximaal per maand uit kunnen geven en houd je daar ook aan. Laat het limiet vaststellen zodat je er niet overheen zal gaan.

Kredietkaarten vergelijken, online

Het voordeel van online, is dat er kredietkaarten vergelijken kunnen worden. Je hebt daarbij als voordeel dat je veel geld kunt besparen alleen al op de kosten. Je betaalt namelijk de aanbieders ook voor een kredietkaart. Wanneer je deze kaart aan gaat vragen, dien je je daar ook bewust van te zijn. Zorg dat je alle kosten op een rijtje zet, laat je wensen er naast staan en zo zie je bij welke kredietverstrekker je het beste een kaart aan kunt vragen.

– Hoeveel wil je per maand kunnen lenen?

– Hoeveel kost een kredietkaart je per maand of per jaar?

– Wat zijn jouw voordelen als je een kredietkaart hebt afgesloten?

– Wanneer wordt het bedrag wat je hebt gebruikt met de kredietkaart van de rekening afgehaald?

Allemaal vragen waar je naar dient te kijken voordat je een kredietkaart aan gaat vragen. Geniet van dat moment, ben goed voorbereid en ervaar de voordelen van een kredietkaart.

Waar koop ik een diamanten ring

De ring, een sieraad dat men al eeuwenlang om de vingers draagt, met name de ringvinger. Bij een verloving of huwelijk heeft een ring een sterke symbolische betekenis, maar een ring is natuurlijk ook een prachtige aanvulling op uw outfit. Vooral met een diamanten ring zult u zeker de show stelen. Het nadeel van diamanten ringen echter is dat er veel nepproducten op de markt zijn te vinden. Koop bijvoorbeeld nooit een zogenaamde diamanten ring op een markt of in een klein winkeltje. Ga altijd naar een erkende juwelier of toonaangevende online retailer waarvan u zeker kunt zijn dat u het echte werk in huis haalt.

Betrouwbare Diamanten retailer

Een zo’n retailer is DiamantenDeals. Een retailer die door de jaren heen een goede reputatie heeft opgebouwd. Hier wordt u goed geholpen om de beste kwaliteit tegen de meest aantrekkelijke prijs te vinden. Ook kunt u bij er bij DiamantenDeals vanuit gaan dat u een echte diamant in huis haalt. Alle sieraden hier, en dus ook diamanten ringen, zijn voorzien met een certificaat van echtheid. Hierop staan alle belangrijke gegevens vermeld over de diamant die is gebruikt. Zoals bijvoorbeeld het gewicht van de diamant. Bij diamanten werkt men niet met gram of kilogram maar met karaat. Zo staat 1.00 ct. (karaat) gelijk aan een gewicht van 0.2 gram. Hoe groter de diamant, des te waardevoller. Dus een grote diamant van 2.00 karaat is meer waard dan vier kleinere diamanten van 0.50 karaat samen.

 

Er zijn nog een paar redenen waarom u voor DiamantenDeals kunt kiezen als uw retailer voor diamanten sieraden. Zo krijgt u altijd ondersteuning en deskundige begeleiding. Hoe meer informatie u over de producten krijgt, des te beter kunt u een goede keuze maken. Ook is er sprake van levenslange garantie. De producten zijn immers gemaakt om levenslang mee te gaan en de garantie van DiamantenDeals ondersteunt dit.

Hulp bij de re-integratie 2e spoor

Re-integratie van het tweede spoor is soms voor een andere werknemer nodig. Dit kan voor een aantal redenen zo zijn, op een bepaald moment besluit de werknemer of werkgever dat re-integratie op de oude werkplek niet langer mogelijk is. Een reden kan zijn dat een terugkeer niet succesvol zal verlopen, of omdat het soort werk wat de werknemer kan doen niet meer bij de oude werknemer bestaat. Hiervoor is een re-integratiebureau zoals AdXpert nodig om te helpen bij de re-integratie van het tweede spoor. Ga naar de website www.adxpert.nl voor meer informatie over re-integratie van het tweede spoor.

Wat maakt AdXpert geschikt bij re-integratie 2e spoor?

Mocht u gebruik willen maken van re-integratie 2e spoor zijn er een aantal redenen waarom AdXpert juist hiervoor geschikt is. Ons bedrijf heeft bij re-integratie 2e spoor een aanpak die doelgericht, maar ook voorla pragmatisch is. Deze benadering is oplossingsgericht. Ook biedt AdXpert voor re-integratie 2e spoor arbeidsmarkt versterkende interventies zoals een cv-check, netwerkversterking, Linkedin instructie en sollicitatietraining. Ook zijn wij bij re-integratie 2e spoor gefocust op het vinden van ander werk en een werkervaringsplek. Onze multidisciplinaire ondersteuning bij re-integratie 2e spoor wordt tijdens het hele traject verzorgd door een psycholoog, coach en arbeidsdeskundige. We zorgen voor korte en duidelijke communicatie tussen de werkgever en de coach met behulp van maandelijkse rapportage. We bieden ondersteuning die arbeidsdeskundig van aard is bij de WIA-procedure en mogelijke beroeps- en bezwaarzaken.

Ons basisprogramma voor re-integratie 2e spoor

Ons basisprogramma voor re-integratie 2e spoor omvat drie basismodules. De eerste basismodule duurt vier weken, hier houden we een intakegesprek met de medewerker die re-integratie 2e spoor gaat volgen en nemen we loopbaantesten af. We stellen een trajectplan voor re-integratie 2e spoor op, bespreken de loopbaantesten en gaan verder met de loopbaanoriёntatie. Als laatste volgt een adviesgesprek met de werkgever. De tweede module duurt drie maanden. We starten meteen met solliciteren, houden intensief contact met de loopbaancoach en doen diverse trainingen zoals sollicitatietraining en computertraining voor de re-integratie 2e spoor. Als laatste module verzorgen we de WIA-aanvraag, gaan naar een verzekeringsarts en een arbeidsdeskundige met de medewerker en sluiten af met arbeidsdeskundige ondersteuning bij mogelijke loonsanctie. Informeer bij ons naar een traject voor re-integratie 2e spoor op maat, wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Airco onderhoud Utrecht

Airco onderhoud Utrecht

Airco onderhoud in Utrecht is goedkoper dan reparatie. Bovendien zorgt u ervoor dat de airconditioning optimaal fungeert. Zo krijgt u het maximale effect gedurende de levensloop van de airconditioner. Een monteur van een gecertificeerd airco bedrijf in Utrecht verhoogt de kwaliteit van de klimaatbeheersing. Daarnaast spaart u een hoop overbodige kosten uit die nodig zouden zijn voor een reparatie.

Ook bij airco’s geldt: voorkomen is beter dan genezen. Voor volledig airco onderhoud in Utrecht koopt u bij Airconditioning Prijs. Wij zorgen voor een schema zodat u nooit te lang wacht met controleren. De filters zijn zo nagekeken en u geniet direct weer van een goed klimaat. Indien u de airco heeft gekocht bij een ander bedrijf kunt u de service uitbesteden aan ons professionele installatiebedrijf. Wij kunnen het onderhoud overnemen en zo hoeft u nooit meer om te kijken naar uw airconditioner. Voor advies over airco onderhoud in Utrecht neemt u contact op met ons bedrijf.

Airco onderhoud in Utrecht door een erkend bedrijf

Airco onderhoud in Utrecht verricht door een erkend bedrijf is altijd aan te raden. De aard van storingen of het slecht presteren van een airconditioner kan te maken hebben het met niet professioneel aansluiten van de airconditioning. Wilt u volledig en onbezorgd gebruik maken van uw apparaat zorgt u dat het regelmatig gecontroleerd wordt door een erkend bedrijf in de regio van Utrecht voor airco onderhoud.

De hoofdredenen waarom men een airco aanschaft zijn het behouden van een constante temperatuur en het circuleren van schone, verse lucht. Het vervangen van filters en het onderhouden van uw airconditioning dragen bij aan de levensduur van uw airconditioner. Zo kunt u dus langer gebruik maken en de service is goedkoop. Voorkom onnodige ingrepen in uw klimaatbeheersing en laat uw airco onderhoud plegen door een erkend bedrijf in Utrecht.

Direct hulp van een installatiebedrijf

De procedure van onderhoud aan uw airco in Utrecht duurt niet lang. Daarom kan vandaag nog ons airco installatiebedrijf u direct hulp bieden. Bij het kopen van een airco bij Airconditioning Prijs hebben wij altijd een professionele monteur klaar staan voor de installatie. Als STEK-gecertificeerd installatiebedrijf zorgen wij ervoor dat uw airconditioner op de correct manier wordt aangesloten. Hierdoor voorkomt u al veel problemen.

Het plannen van onderhoud aan uw airco in Utrecht kan altijd in overleg. Wij kunnen u adviseren over hoe lang het maximaal zou mogen duren tussen controles en hoe lang deze controles duren. Op de bewuste dag krijgt u direct hulp van ons installatiebedrijf. Op deze manier bespaart u kosten en geniet u altijd van een aangenaam klimaat. Voor advies over het onderhouden van de klimaatbeheersing kunt u terecht bij ons airco bedrijf in Utrecht. Schakel direct de hulp in van installatiebedrijf inzake onderhoud.

 

https://www.airconditioning-prijs.nl/

Need of fiscal representative in Switzerland

Need of fiscal representative in Switzerland

 

People look for fiscal representative switzerland in Google. Why having a fiscal representative in Switzerland becomes important is because Switzerland like every other country has complex tax laws and the official languages in use which are German, French, Italian and Romansh might be new to many entrepreneurs. The language barrier becomes a reason to hire a fiscal representative even before we start. Even if we keep that aside the services of a fiscal representative still begin right at the start when it is time to register the company for VAT and then the representatives start the work of clarifying and calculating the tax liability of the company. Another major reason to hire a fiscal representative could be because the laws in Switzerland are not the same as the laws in EU although there is not much difference and things could be really simple once the fiscal representative educates you about these differences.

 

Let us now study the roles of a fiscal representative in detail. The first pertinent reason is that you will be easily able to get an EORI number. An EORI number is extremely important identification number that comes of use in completion of all custom formalities in Europe. It is extremely important because the entrepreneurs cannot undertake custom operations without an EORI number. The fiscal representative unlike you would know the application procedure for getting an EORI. The procedure process is different for companies that have a VAT registration and companies that don’t. The fiscal representative will also know details such as how long it takes to get the EORI number once you have applied so that the whole process doesn’t leave you clueless. Common sense suggests that the next important reason why you should hire a fiscal representative is because the communication with the tax authorities becomes the responsibility of the representative and now you do not have to get anxious about the communication.  The third major reason where a fiscal representative can be useful is when Cross Border VAT rules are being talked about. The thing is that cross border VAT is complex enough without there being amendments and there have been many of those. The laws have evolved a lot over the last quarter of a century but that does not mean that they haven’t become simpler. The  role of fiscal representative therefore is to help simplify these laws.

 

The fiscal representatives in Switzerland deal with each client differently and they make you see the choice that exists between different methods and kinds of VAT declarations. In order for you to avoid penalties the fiscal representative makes sure that VAT is correctly declared. The representative also helps you complete verification of the documents 

 

I would like to conclude with telling you who all could and should hire a fiscal representative. Any person who’s liable to pay VAT in Switzerland and anyone who performs commercial activities within Switzerland might need a fiscal representative. Last of all companies which are domiciled abroad but have operational activities within  Switzerland can need a fiscal representation as well.

 

https://www.vacue.us/fiscal-representative-switzerland

Een rieten dak als alternatief

Als je wat geld over hebt en wilt dat graag aan iets uitbesteden, wat houdt je dan tegen om je huis wat mooier te maken. De meeste huizen hebben een pannendak, terwijl een rietenkap veel mooier is. Een rietenkap kleurt mee met het weer. Bij regen wordt het dak donker en bij zon wordt het dak lichter. Riet lijkt zo te leven. 

Als je wat geld over hebt en dit graag wilt besteden is een rieten kap een mooie optie om mee te nemen in je overwegingen. Een rietenkap is ongeveer twee keer zo duur dan een dak met dakpannen. Het is een investering, maar brengt wel sfeer met zich mee. Het is heel mooi om in een huis te wonen dat mee kleurt met het weer. Ook isoleert een rieten dak beter dan een dak met dakpannen. De rietenkap zal dus ook een besparing van brandstof opleveren en is daarmee milieuvriendelijk. 

Het aanleggen van een rietenkap moet gebeuren door een rietdekkersbedrijf. Iemand van het rietdekkersbedrijf komt dan langs om een inschatting te maken van de tijd en het geld dat het kost om het rieten dak te leggen. Het dak zelf kan in een dag gelegd worden. Maar er moet ook aanvoer van riet mogelijk zijn. Als alles met de hand moet worden verplaatst kan het ook wel een week duren, voordat er riet op het dak ligt. 

Als je een pannendak hebt moeten er nog dingen worden aangepast om er riet op kwijt te kunnen. Alles bij elkaar is het wel fijn om van te voren te weten welke tijd en moeite alles kost. Aan het eind van het verhaal kan je genieten van je nieuwe rieten dak. Er moet alleen nog wel wat onderhoud plaatsvinden. Ongeveer elke vijf jaar is het nodig om het dak een onderhoudsbeurt te geven, waardoor het langer intact blijft. 

http://www.rietwerk.nl/

Goud Inkoop, hoe werkt het?

Goud inkoop

Het inkopen van uw goud kan snel gerealiseerd worden als je je goud wil verkopen. Bij bedrijven zoals GoudNL ben je dan aan het juiste adres. Het is echter belangrijk dat je er eerst weet wat jouw goud waard is. Goud heeft een hoge waarde en misschien heb je nog gouden kettingen of gouden armbandjes liggen die je niet meer draagt, Zonde! Je kunt deze dan verkopen voor een leuke prijs en dan kun je met dat geld weer wat leuks doen. Misschien wil je wel een ander sieraad kopen en dat kan dan met het geld wat je voor je oude sieraden hebt gekregen.

 

Goud inkoop online regelen,

Online kun je snel informatie vinden over de goudprijzen en de inkoop van goud. Wij vinden het namelijk belangrijk dat consumenten van tevoren weten wat ze kunnen verwachten en waar dat ze aan toe zijn als ze hun goud gaan verkopen. Op deze site is veel informatie over goud, goudprijzen en het verkopen van goud weergegeven. Hierdoor kunnen alle klanten zich inlezen en komen ze niet voor een verassing te staan. De goudprijzen zijn namelijk van belang als je je goud wil verkopen, omdat je dan precies weet wat je ervoor krijgt.

 

Mogelijkheden goud inkoop

Als je meer wil weten over de mogelijkheden van de goud inkoop kijk dan op goudnl.nl. Je kan ook contact opnemen met GoudNL om ervoor te zorgen dat al uw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. Daarnaast kun je bij GoudNL geheel vrijblijvend je gouden sieraden of muntstukken laten taxeren. Zij staan voor je klaar en helpen je graag verder als je je goud wil verkopen of wanneer je wil weten wat het goud nu waard is. Laat het ze snel weten wanneer je vragen hebt, zodat u goed geinformeerd uw goud kan verkopen.

Fiscal representative netherlands? VACUE

The Best Fiscal Representation for the Foreign Companies

 

Fiscal representative Netherlands? A fiscal representative or in other words, we can say a financial representative is a person with a general warrant who acts on behalf of a foreign company with respect to all its necessities of belongings and facilities, for which Dutch VAT is outstanding, import of goods and intra-community purchases of goods. The fiscal representative will usually be equally and separately accountable for the VAT payable by the company.

 

Need of fiscal representative

 

For companies providing goods or facilities in far-off European countries, there may be requisite to VAT register as a non-resident VAT dealer. With this, under firm situations, the tax authorities will want the company to hire a fiscal representative in the target country. This tax listed corporation will be the local representative of the company, dealing with requests and filing responsibilities of the company for dealing with the tax system. They also may be accountable for the VAT liability of the company.

 

History of fiscal representation in the Netherlands

 

In December 2013, a national diktat regarding fiscal representation in the Netherlands was ordered by the State Secretary of Finance. However, the topic of this modernized verdict did not bring any considerable changes, according to the minister. Since January 1993, a foreign tycoon may assign a VAT representative in case he makes VAT related transactions. Taking into account the various changes in VAT and customs policies, a Fiscal representative Netherlands will be able to make things simpler for you, while making sure that no fallings-out occur with the system. In the Netherlands, VAT representation can be differentiated into two forms, such as by means of general license or partial license. In brief, the changes appear when it comes to duties and accountabilities of the fiscal representative.

 

Roles of the fiscal representative

 

The fiscal representative, before applying for a license needs to be accredited by the foreign capitalist first. A Fiscal representative Netherlands is a necessity if your firm carries out bringing in or distributing tasks in the Netherlands. The representative will handle all the communication with the Dutch excise and customs powers. In certain instances, when the VAT limit is exceeded, it will be the fiscal representative who will step into settling it all on your behalf. The representative in the Netherlands is the one who will handle all the issues and course of action for your business involving cross-border operations. All the filings, any administrational activities will also be taken care of by them. He or she will also instruct you on any variations in rules and regulations which could affect you.

 

The Fiscal representative Netherlands are highly skilled and acquainted with the latest rules and regulations of VAT and customs in the Netherlands, as well as those existing in other countries. The companies that are centered outside the European Union but want to do business in the European Union member states can face a lot of worries so the fiscal representative will help you to find significant cost-saving opportunities.

 

Benefits of the Dutch financial representation

 

Many companies in Asia, Europe and the United States of America have chosen the Netherlands as a centre for their foreign actions because there are many benefits of having it. Firstly, the Dutch tax authorities are highly flexible in the analysis and operation of tax requirements which proves beneficial for the firms who are seeking to import and export goods throughout Europe. Secondly, the Dutch tax and customs authorities have a great deal of proficiency with logistical procedures. Thirdly, it is not necessary for the foreign companies who are working with a fiscal representative to pay the VAT on imports instantly. Instead, the VAT can be paid when you file your VAT returns resulting in zero cash loss. Lastly, the Dutch tax authorities have a practical mind-set.

 

The companies that are not VAT-registered in the European Union, for them, fiscal representation offers an attractive opportunity. The fiscal representatives can manage all your transactions related to VAT consisting of storage after import, successive trade between organizations in different Member States and distribute consignments. With abundant opportunities, the Netherlands is a great place to start your European growth. The Netherlands may not be suitable enough for every company, but there are some rock-solid benefits that should make it to the top of your list of places to consider.

 

 

https://www.vacue.us/fiscal-representative-netherlands

Het onderhouden van een pand

Wanneer u in een mooie woning woont of eigenaar bent, wilt u het liefst dat de woning zijn goede staat behoudt. Dit is uiteraard ook erg belangrijk, want u wilt het liefst achterstallig onderhoud voorkomen. Dit zou namelijk negatieve effecten kunnen hebben op de eventuele verkoopprijs van het pand in de toekomst. Een goed en tijdig onderhoud is dus een goede investering voor de toekomst. Het zorgt ervoor dat de waarde van uw woning gelijk blijkt of zelfs misschien wel verbeterd, bijvoorbeeld wanneer u de ramen vervangt van enkel glas naar dubbel glas. U wilt graag een huis waar u zich thuis voelt, veilig en tevreden kan genieten van de sfeer die er hangt. Hierbij is onderhoud een belangrijke factor. Het soort huis waar u in woont, kan tevens van belang zijn. Koopt u een prachtige, oude woning dan zal er wellicht meer werk en onderhoud nodig zijn dan bij een nieuwbouw woning. Nieuwbouw woningen hebben de eerste vijf jaar van hun bestaan niet of nauwelijks onderhoud nodig. Echter is het wel goed om eventuele problemen of schade tijdig te verhelpen. Op deze manier kan het niet verergeren en lopen de kosten niet verder op. U hoeft dus niet achteraf te schrikken van torenhoge rekeningen.

Niet iedereen is even handig om onderhoudsklussen zelf uit te voeren en voor sommige klussen zijn wel echte professionals nodig. Het kan dus verstandig zijn om een onderhoudspartij in dienst te nemen. Dit is ook een beetje afhankelijk van wat je zelf kunt en wat voor huis je dus woont. Woon je in een oud huis dan kan dit een goed idee zijn, want je weet niet altijd wat voor onaangename verrassingen je nog tegen gaat komen. Het uitbesteden van vastgoedonderhoud kan dus een goede beslissing zijn. Vaak worden hier dan ook een meerjarenplanning opgesteld. Vooraf aan een meerjarenplanning zorgt het bedrijf dat de staat van je woning goed is. Daarna wordt vaak voor vijf of tien jaar een planning opgesteld, zodat het onderhoud tijdig kan worden uitgevoerd.

http://www.laan35.nl/

Vrachtwagens

Veel kleine kinderen krijgen de vraag op de basisschool wat zij later willen worden als ze groot zijn. Voor verschillende kinderen geldt dat zij het liefste vrachtwagenchauffeur wilden worden. Het geronk van de motor met zo’n enorm voertuig geeft voor verschillende kinderen een kick, waardoor deze wens ontstaat. Toch wanneer zij ouder worden, kiezen veel kinderen een ander carrière pad. Toch blijft bij sommige onder hen die vrachtwagen toch nog iets speciaals. Gelukkig zien we er dan ook altijd verschillende, want ondanks de vele vervoersalternatieven op de markt, blijft de vrachtwagen een onmisbaar goed in de transport wereld. Vooral binnen Europa wordt nog steeds veel handelswaar vervoert per vrachtwagen. We kijken er daarom ook niet raar van op om een vrachtwagen tegen te komen. Soms spotten we weer zo’n joekel tot grote ergernis, omdat zij soms toch wel zorgen voor file vorming. Zeker op tweebaanswegen kunnen vrachtwagens de doorstroming ernstig belemmeren. Deze irritatie bereikt vaak zijn hoogtepunt wanneer vrachtwagens elkaar buiten de spits gaan inhalen. De trekker met oplegger weegt al gauw 3500 kilo en inhalen duurt daarom ook vaak erg lang, omdat het snelheidsverschil tussen vrachtwagens minimaal is. Op hetzelfde moment kan er geen auto meer langs en wordt de weg als het ware volledig geblokkeerd voor auto’s die hier graag voorbij willen. Dit is een van de redenen dat er op sommige plekken een inhaalverbod geldt voor vrachtwagen en op sommige plekken geldt dit alleen in de spits. Toch zijn er ookk andere technologische veranderingen rondom de vrachtwagen. Een aantal jaar is de veiligheid rondom de voertuigen belangrijker geworden, omdat hier toch, helaas, nog regelmatig ongelukken mee gebeurden. Een aantal jaar geleden is daarom de dode hoek spiegel verplicht geworden voor alle chauffeurs. Omdat chauffeurs tijdens het achteruitrijden nog steeds weinig zicht hebben, zijn nu ook de achteruitrijcameras in opkomst. Hierdoor neemt nu al meer dan 50% van de ongelukken bij achteruitrijden af. Vind je de installatie van een achteruitrijcamera nog aan de dure kant, overweeg dan eens een achteruitrijcamera draadloos te installeren. Hierdoor kun je hoge installatiekosten vermijden maar kun je wel verantwoord de weg op!

http://www.vanzwitserland.nl/

GU10 LED lampen sterk in opkomst

GU10 LED lampen sterk in opkomst als alternatief voor halogeen- en spaarlampen, omdat ze een lange levensduur, zelfs bij constant gebruik. Deze populaire en indrukwekkende LED’s zijn een perfecte vervanging voor energieverbruikende verlichting en zijn zeer eenvoudig te installeren, zelfs in de bestaande verlichting. Ze worden gebruikt in huizen, restaurants, winkels en hotels en zorgen voor een effectieve en praktische verlichtingsoplossing.
Waarom Vervang halogeenlampen met GU10 LED-lampen?
GU10 LED lampen zijn een type LED lamp die is ontworpen om een ​​bepaald type halogeenlamp verschaffen en het overwinnen van sommige van de nadelen van halogeenlampen. GU10 lampen bieden gericht licht en worden gebruikt in plaats van halogeen accent lichten, spots, inbouwspots, track lichten, bureaulampen, en vele soorten van decoratieve verlichting. U kunt vele voordelen te realiseren door het vervangen van halogeen GU10 LED-lampen. Een van de belangrijkste voordelen die LED-lampen hebben meer dan halogeen en andere soorten lampen, energiebesparing.
 LED-lampen verbruiken veel minder energie dan de meeste andere soorten lampen, met inbegrip van halogeenlampen. Een van de grote voordelen van het gebruik GU10 LED-lampen meer dan halogeenlampen is dat LED-lampen geen warmte produceren. Omdat LED lampen produceren geen hitte kun je ze veilig kunt gebruiken waar u extra licht dat je nodig hebt, kunt u zelfs gebruik maken van in gesloten kasten. GU10 lampen zijn bestand tegen vocht en zijn schokbestendig, omdat ze zijn bedekt met hars.

Deze functies kunt u deze lampen overal nodig te gebruiken.
Andere voordelen van GU10 LED-lampen
De constructie van LED-lampen is een inherent voordeel van het gebruik van LED-lampen in plaats van halogeenlampen. GU10 lampen worden gebouwd dat geen kwik bevatten, en ze zijn gemaakt van slagvast aluminium.
Het resultaat is een lamp die veel langer meegaat dan halogeenlampen of ander type lamp dat betreft. LED-lampen is bekend dat vijf tot tien jaar of langer ononderbroken gebruik duren. Een ander voordeel van LED’s is dat veroorzaakt vele verschillende soorten GU10 LED lamp gemaakt. Fabrikanten maken vele verschillende kleuren van GU10 lampen. U kunt deze lampen gebruiken in geel, warm wit, koel wit, neutrale tinten, zacht wit, natuurlijk licht en vele andere kleuren.
Dit betekent dat het niet uitmaakt welke toepassing u moet invullen u LED-lamp die aan uw behoeften GU10. Of u nu het aansteken van uw aanrecht, kasten, gootsteen, of gewoon met behulp van uw verlichting voor accent zul je in staat om uit te vinden een GU10 LED-lamp of overtreft al uw verwachtingen.
Grote kenmerken van GU10 LEDS
GU10 lampen zijn meestal 50 keer zuiniger in vergelijking met de andere soorten lampen, gezien het feit dat zij moeten lage hoeveelheden energie om licht te genereren. Deze lampen verbruiken slechts een fractie van de stroom die door compacte fluorescentielampen of gloeilampen. En aangezien GU10 LED lampen geen gloeidraad, ze zijn zeer duurzaam en betrouwbaar.

Bovendien zijn deze nieuwe lampen van kwikvrije materialen slagvast, zodat ze milieuvriendelijk en niet gemakkelijk of niet breken gebruiken. Onder na enkele maanden andere kenmerken, GU10 LED-lampen zijn veelzijdig, alomtegenwoordig en bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen, zelfs als ze volledig blijven zowel bruikbaarheid en ontwerp gebruiken.
Het belangrijkste kenmerk van GU10 LED-lampen is dat ze bestaan ​​uit een specifieke lichte hoek die het mogelijk maakt het licht om consequent te verspreiden, waardoor veel helderder verlichting op een bepaald punt. Bovendien, GU10 LED-lampen genereren geen warmte, waardoor ze zeer zuinig.
In het algemeen is de diameter van een GU10 LED is dezelfde als die van traditionele halogeenlampen, maar de lengte kan sterk variëren. Sommige hiervan kunnen lampen meten met 65 of 67 mm in lengte grondslag, de toevoeging van een LED driver die normaal is opgenomen in de basis waardoor ze iets langer maakt.
Bovendien zijn deze LED’s hebben een uitzonderlijke levensduur en kunnen tot 50.000 uur mee met de gebruikelijke dagelijkse toepassingen. Fabrikanten van GU10 LED-lampen bieden een scala aan kleuren voor deze producten, met inbegrip van een zachte witte, een koude-witte neutrale, een geel-getinte en warm wit en daglicht eenheid die een blauw-witte kleur baken produceert. De zachte witte kleur is geweldig voor de woonkamer, terwijl de lamp kan worden gebruikt in een werkplaats of kantoor. Men kan ook gebruik maken van bepaalde GU10 LED-lampen voor kleur veranderende opties zoals die ongeveer 16 uiteenlopende kleuren kan weergeven met behulp van een afstandsbediening.

https://leds-depot.nl/led-230v/gu10-led-spots.html

Functies van plastische chirurgie

Plastische chirurgie wordt vaak gezien als niet noodzakelijk. Veel mensen denken dat het alleen de functie heeft om mensen met geld er beter uit te laten zien. Dit is tot op zekere hoogte ook waar, maar het heeft ook andere functies. Plastische chirurgie is van oorsprong niet bedoeld om mensen grotere borsten te geven of om mensen een strakker gezicht te geven. Plastische chirurgie is eigenlijk bedoeld om mensen die verminkt zijn te helpen. In de begin van de 20e eeuw zijn er veel plastisch chirurgische behandelingen gedaan door de gevolgen van de eerste en de tweede wereldoorlog. door de oorlogen zijn veel mensen verminkt en moesten daarom onder het mes om er zo voor te zorgen dat mensen normaal door het leven konden gaan. Iemand die zijn been was verloren of zijn arm was verloren moet goed worden geholpen. Als dit niet goed werd gedaan dan kon dit leiden tot problemen in de toekomst. Het uiterlijk kwam hier natuurlijk toen ook wel bij kijken maar dit was niet de hoofdzaak.

Tegenwoordig fungeert plastische chirurgie nog steeds als toen alleen neemt het mooier maken van het uiterlijk zonder dat dit echt noodzakelijk is toe. Veel vrouwen ondergaan een borstvergroting omdat ze vinden dat hun borsten te klein zijn. Dit is natuurlijk ook logisch aangezien je gewoon lekker in je vel wilt zitten. Als een borstvergroting hier voor kan zorgen is het begrijpelijk dat mensen deze behandelingen ondergaan. Een andere behandeling die veel mensen ondergaan is een ooglidcorrectie. De ooglidcorrectie ervaringen zijn over het algemeen erg positief omdat dit mensen helpt weer goed te kunnen zien. Ook geven mensen die een ooglidcorrectie ondergaan een minder vermoeide en oude indruk waardoor ze weer zelfverzekerder worden en meer plezier in het leven hebben. Al met al zijn er verschillende redenen tot plastische chirurgie.

http://faceland.nl/

Prioriteiten stellen

Bedrijven krijgen met steeds meer werkzaamheden te maken als ze groeien. Dit komt omdat er meer vraag ontstaat vanuit de klanten. Het is daarom belangrijk dat de bedrijven hier vooraf rekening mee houden en hier een oplossing voor vinden om de groei van werkzaamheden op te vangen. Als dit niet goed wordt gedaan kan dit ertoe leiden dat klanten naar de concurrenten overlopen waardoor de het bedrijf veel omzet misloopt. Er zijn verschillende dingen waarop je de aantal werkzaamheden kan opvangen die ontstaan als je bedrijf groeit.

Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg mankracht is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren en de kwaliteit te kunnen behouden die je voorheen ook verschafte. Je kan er als bedrijf voor kiezen om dan extra personeel aan te nemen om zo de werkzaamheden op te vangen. Een andere manier waarop er meer mankracht kan worden gecreëerd is door prioriteiten te stellen voor de werkzaamheden die moeten worden verricht. Der werkzaamheden die minder belangrijk zijn en minder direct invloed hebben op de ontwikkeling van het bedrijf kan je bijvoorbeeld uitbesteden. Een voorbeeld van een werkzaamheid die je kan uitbesteden in de salarisadministratie. Je kan dan gebruik maken van een loonservice die alle salarisverwerking regelt voor het bedrijf. Als het drukker wordt binnen het bedrijf gebeurt het vaak dat de werkzaamheden die minder belangrijk zijn voor de ontwikkeling binnen het bedrijf minder goed worden gedaan. Dit is zonde aangezien dit problemen kan opleveren in de toekomst. Als er een conflict ontstaat tussen de werkgever en een werknemer kan dit betekenen dat het bedrijf aansprakelijk wordt gesteld doordat de administratie niet in orde is. Al met al is het belangrijk om de administratie binnen het bedrijf op orde te houden aangezien dit ander tot problemen kan zorgen. Ook is het belangrijk om de ontwikkeling van het bedrijf te blijven volgen.

http://www.cbbs.nl/

Uiterlijk, om ergens bij te horen

Er zijn in de loop der jaren verschillende groepen ontstaan die allemaal een eigen subcultuur hebben ontwikkeld. Deze mensen voegen zich bij deze groepen omdat ze zich fijner voelen en hun idealen worden beaamd. Er zijn verschillende manieren waarop de subculturen zich onderscheiden van de rest. Vaak word dit gedaan door middel van een bepaald kledingkeuze of een bepaalde muzieksmaak.

In je jaren 70 waren er bijvoorbeeld de greasers. Dit waren groepen met voornamelijk mannen die een spijkerbroek aanhadden en een lerenjack. Ook hadden ze allemaal een vetkuif wat in die tijd mode was. Het doel van het uiterlijk wat zij hadden was een rebelse indruk maken. In die tijd ontstond er een periode dat de kinderen zich meer los gingen maken van de ouders en hun eigen gang gingen. De meeste ouders waren hier in het begin helemaal niet van gediend waardoor de jeugd hier extreem op reageerde door middel van muziek te draaien die niet netjes was en kleding te dragen die niet “normaal was.

Een andere manier waarop veel mensen hun uiterlijk veranderen is door middel van cosmetische behandelingen. Mensen worden ouder waardoor de huid wat minder strak word en sommige delen van het gezicht wat gaan hangen. Mensen kiezen er daarom voor om door middel van botox of fillers dit te verdoezelen en er weer jeugdiger uit te zien. Door middel van een botox behandeling worden bijvoorbeeld de rimpels die in het gezicht zitten opgevuld waardoor er weer een jeugdiger uiterlijk wordt gecreëerd. Dit kan ook door middel van fillers worden gedaan. Mensen vinden het over het algemeen niet erg om ouder te worden, ze vinden het alleen vervelend als dit ten koste gaat van het uiterlijk. Mensen krijgen daardoor een minder zelfbeeld waardoor ze sociaal contact als een last gaan zien en niet meer als een lust. De cosmetische behandelingen zijn daarom een mooie oplossing.

http://faceland.nl/

QR-code voor marketing

Een QR-code is een aantal jaar geleden in ons land gekomen en had zijn opmars gevonden. Echter het heeft een tijdje stil gestaan maar de QR-codes worden volop gebruikt. Het is namelijk een heel gemakkelijk communicatiemiddel en vooral voor marketing. Allereerst een QR-code is een, meestal, zwart met wit vierkant oppervlak die je eigenlijk gedeeltelijk kan vergelijken met een barcode. Je kan de QR-code namelijk net zo scannen als een barcode alleen heeft het uiteindelijk een andere werking. Waar een barcode voornamelijk gebruikt wordt voor het scannen van producten bij de kassa om te registreren dat zij uit de voorraad zijn, en te laten zien hoeveel het kost en wat het is. Is de QR-code er meer voor marketing doeleinde en om informatie te verstrekken. Een QR-code kan nieuwsgierig maken omdat je niet precies weet waar het voor is. Er zal ongetwijfeld het een en ander bij staat aan informatie, maar geen hele lappen tekst.

Het is voor eenieder gemakkelijk om een QR-code te maken, echter zijn er wel een aantal dingen waarbij je rekening moet houden. Er zullen een aantal tips volgen voor het maken van je eigen QR-code. Zo is het van belang dat je de code niet te klein maakt, er zijn namelijk verschillende maten voor de QR-code en dan gaat het niet zo zeer om het formaat dat hij weergegeven wordt. Een QR-code bestaat namelijk uit een opeenvolging van vierkante blokjes voornamelijk zwart wit. Zo is de kleinste QR-code te maken van 21×21 blokjes, de grootste is daarentegen 61×61 blokjes. Maak hem dus niet te klein. Over het algemeen hoe kleiner de code, hoe minder informatie. Als tweede, hou je URL zo klein mogelijk. Dit houd in dat je een URL-shortner kan gebruiken om zo je URL in te korten. Zo zorg je ervoor dat de QR-code sneller en beter scan baar is. Een bijkomend voordeel van een verkleinde URL is dat je kan meten hoeveel mensen er via de QR-code op de website zijn gekomen. Misschien wel erg handig om te kijken of de QR-code ook voor jou bedrijf werkt. En als laatste zorg ervoor dat het contrast groot genoeg is, zoals wit en zwart. Ga geen vele verschillende kleuren kiezen die te dicht naast elkaar staan zoals geel en oker.

Om vervolgens je QR-code te kunnen gebruiken heb je een QR-code printer nodig. Deze kan in vele verschillende manieren geprint worden, namelijk door een continuous inkjet printer.

http://www.kba-metronic.com/nl/

Zakelijke gesprekken in het Nederlands, Engels, Duits en Frans

Een ondernemer heft heel veel activiteiten die op een dag moeten worden geregeld. Hierbij kun je verschillende zaken denken. Het kan al snel zo zijn dat een to-do list heel lang kan worden. Er zijn verschillende zaken die er moeten worden geregeld. Vaak kosten deze verschillende zaken bij elkaar vrij veel tijd. Dit kan er toe leiden dat bepaalde zaken niet optimaal kunnen worden uitgevoerd. Om de continuïteit van een onderneming te waarborgen is het van belang dat deze activiteiten goed worden uitgevoerd. Je kunt bij deze activiteiten aan verschillende dingen denken. Maar ook kleine maatregelen zoals het uitbesteden van een telefoonservice.

Er zijn verschillende inbound callcenters die een dergelijke dienst aanbieden. Bizziphone is hierbij een goed voorbeeld van. Zij hebben zakelijke telefonisten in dienst die ervaren zijn in het voeren van professionele gespreken. Aanmelden bij Bizziphone gaat vrij makkelijk. Je kunt je namelijk makkelijk online aanmelden waarbij je als ondernemer al vrij snel een telefoniste krijgt toegewezen. Hierbij wordt de telefoniste helemaal ingelicht over het bedrijf. Zo kun je als onderneming aangeven hoe je wilt dat de telefoon moet worden opgenomen. Daarnaast zit je met een dergelijke telefoondienst vaak nergens aan vast. En betaal je vaak per gesprek dat er door de inbound callcenter wordt gevoerd. Er zijn verschillende pakketten. Wanneer je veel telefoontjes verwacht is het aan te raden om een pakket af te sluiten waarbij het voordelig is om meer dan 250 gesprekken te voeren.

De gesprekken kunnen worden gevoerd in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zo is de antwoordservice ook geschikt voor internationale onderneming. De beller zal altijd een vaste telefoniste aan de lijn krijgen zodat het lijkt alsof de beller iemand van het bedrijf zelf aan de lijn heeft. Daarnaast kun je het makkelijk tijdens een bepaalde periode afsluiten. Het kan namelijk heel goed zijn dat je op een bepaalde periode meer bellers verwacht. Dit kun je daarom makkelijk aanpassen. Zodat je gebruik kunt maken van de antwoordservice voor de tarieven die voor jou voordelig zijn.

https://www.bizziphone.com/

Prepaid Creditcards – de Nieuwe Hype?

Als u op zoek bent naar een Debitcard waarmee u uw eigen Prepaid Creditcard heeft waar u zoveel kunt opzetten als uw wilt dan is de Mastercard zeker weten geschikt. Het grote en belangrijkste voordeel van een debitcard t.o.v. een credit card of een mastercard is dat je bij deze debit kaart zelf kan bepelen welk bedrag u op uw account wilt zetten. U hoeft dus nooit bang te zijn om te veel uit te geven aangezien je alleen het bedrag kan uitgeven wat je op je account saldo hebt staan. Daarnaast kan je bij een creditcard in de min gaan en wanneer je in de min gaat moet je vervolgens extra betalen. Bij een debit card kan u dit nooit overkomen. U kunt dus geen schulden opbouwen en als u per ongeluk een betaling probeert te doen met de debit card terwijl er niet nog genoeg geld op staat dan gaat er niks van uw saldo af en hoeft u verder niks te betalen. De betaling word namelijk dan geannuleerd.

Gunstig voor de belasting

Naast het feit dat u dus nooit teveel kunt uitgeven is het ook voor de belasting gezien gunstig om in het bezit te zijn van zo’n pasje. Er vind namelijk geen BKR toetsing plaats over uw kaart. Er worden verder ook geen vragen gesteld over uw inkomen en uitgaven. Het laten maken van zo’n kaartje kost wel geld maar is dus zo goed als anoniem.

Waar kun je gebruik maken van je debit card?

Van de debitcard kunt u gebruik maken in de winkels bij uw in de buurt. Bij alle winkels waar Mastercard word geaccepteerd kunt u gewoon het pasje er in steken, je unieke pincode invoeren en vervolgens kunt u betalen. Maar de pas is voornamelijk geschikt om op internet te gebruiken. Zo kunt u van alles online bestellen variërend van online elektronica producten tot aan het boeken van vakanties. Verder word deze kaart vaak gebruikt in combinatie met een paypal account. Door middel van het bevestigen van je paypal account kunt u deze kaart gebruiken in combinatie met het paypal saldo.

Nog meer voordelen

Een ander belangrijk voordeel van deze pas is dat je maar 1x een bijdrage betaalt en dat je niet jaarlijks een bepaald bedrag hoeft te betalen. Verder gaat het opladen van het saldo erg eenvoudig. Bij de Credit Card gaat dat veel lastiger, maar bij deze prepaid creditcard gaat dit dus veel eenvoudiger. Er zit namelijk een e-money account bij waarmee je erg eenvoudig het saldo kunt opwaarderen. Via het e-money account met online banking kun je de kaart opwaarderen. Daarnaast kun je ook de uitgaven bekijken en uw saldo informatie ten alle tijden opvragen en bekijken.

http://www.mastercard-debitcard.nl

Brexit? RM Boulanger UK can help

Publications about fiscal representation are more and more written by critical specialists. They see lots of problems when it comes to the Brexit. What will happen with the VAT handling abroad? Will the local administration frustrate the English companies? These and more issues can be solved by cooperating with a fiscal representative abroad. Don’t wait till the Brexit is a fact but contact now RM BOULANGER UK. This company can help you will al the paperwork in al the 28 different countries even with contracting you employees throughout Europe. Not only in the 27 Member States after the Brexit, but also in Norway and Switzerland.

RMB has always been a privately owned and fully independent VAT experts in Europe. Fiscal representation, EU VAT registration, VAT compliance are not secondary services nor part of other accounting, legal or customs services – these are our reason for being and receive 100% of our focus. RMB prides itself on independence and service – our clients need timely decisions and a personalised service. They expect RMB to provide detailed and engaging responses to each request in a timely manner. The plethora of international and national legal regulations that all companies face today can create uncertainty. Businesses need clear and direct answers to their problems, especially concerning complicated and risky matters such as VAT and taxes. RMB is big enough to make a difference and small enough to care – our structure means that we do not suffer from bureaucratic processes and never ending legal analyses. Each question receives our utmost attention and is addressed by an expert in the field allowing a rapid and direct personalised response. RMB’s terms and conditions are clear. RMB understands the importance that each decision can have and fully assumes its responsibilities. All of this is made possible because RM Boulanger is independent and has a long history of serving its clients with integrity and focus.

 

More information you find at: www.rmboulanger.co.uk

Ref. 16

To be or not to Brexit

Publications about fiscal representation are more and more written by critical specialists. They see lots of problems when it comes to the Brexit. What will happen with the VAT handling abroad? Will the local administration frustrate the English companies? These and more issues can be solved by cooperating with a fiscal representative abroad. Don’t wait till the Brexit is a fact but contact now RM BOULANGER UK. This company can help you will al the paperwork in al the 28 different countries even with contracting you employees throughout Europe. Not only in the 27 Member States after the Brexit, but also in Norway and Switzerland.

RMB has always been a privately owned and fully independent VAT experts in Europe. Fiscal representation, EU VAT registration, VAT compliance are not secondary services nor part of other accounting, legal or customs services – these are our reason for being and receive 100% of our focus. RMB prides itself on independence and service – our clients need timely decisions and a personalised service. They expect RMB to provide detailed and engaging responses to each request in a timely manner. The plethora of international and national legal regulations that all companies face today can create uncertainty. Businesses need clear and direct answers to their problems, especially concerning complicated and risky matters such as VAT and taxes. RMB is big enough to make a difference and small enough to care – our structure means that we do not suffer from bureaucratic processes and never ending legal analyses. Each question receives our utmost attention and is addressed by an expert in the field allowing a rapid and direct personalised response. RMB’s terms and conditions are clear. RMB understands the importance that each decision can have and fully assumes its responsibilities. All of this is made possible because RM Boulanger is independent and has a long history of serving its clients with integrity and focus.

 

More information you find at: www.rmboulanger.co.uk

Ref. 14

Leren beleggen

Geld, het is waar de wereld omdraait. Veel mensen zetten hun geld op de bank, in de hoop dat ze er ooit nog eens wat geld op verdienen in de vorm van spaarrente. In de tegenwoordige praktijk komt daar niet bijzonder veel meer van terecht. Een betere, maar ook riskantere manier om geld te verdienen is door je geld beleggen

Wat beleggen precies is en hoe je kunt leren beleggen? Eigenlijk is het ook niet zo moeilijk om uit te leggen wat beleggen is. Met beleggen bedoelen we eigenlijk altijd het aankopen van producten, om dat ze later weer door te verkopen en er dan hopelijk winst op te maken. Het is natuurlijk echter niet zeker of je die winst wel daadwerkelijk gaat maken, het kan ook zomaar voorkomen dat je je aandelen in iets minder waard worden en je er verlies op draait wanneer je ze doorverkoopt.

Alsnog komt er zeker wel wat techniek kijken bij beleggen en is het zeker wel meer dan alleen maar hopen wat het goed gaat doen. Sowieso kun je natuurlijk iemand in dienst nemen die jou hierbij helpt en je aandelen voor je in beheer neemt maar er zijn ook beleggingen die wat meer winst zeker zijn dan anderen.

Zo is een investering in grondstoffen altijd een goede optie. Grondstoffen zoals goud verliezen eigenlijk nooit veel waarde en zijn bij tijden zelfs nog veel meer waard dan de prijs waar jij ze voor gekocht hebt. Je kunt ook aandelen in bedrijven kopen, een optie waar ook veel mensen voor gaan. Dit is vaak ook een goede investering maar bedrijven kunnen natuurlijk ook failliet gaan, kijk bijvoorbeeld maar eens naar het Nederlandse Vroom en Dreesman.

Beleggen is dus risicovoller dan je geld op de bank laten staan maar levert ook meer winst op als je gelukt hebt.

http://leerbeleggen.com/

Belgische klanten geven vaak de voorkeur aan Bancontact

In Nederland willen de meeste mensen doorgaans het liefst betalen met iDEAL. Om die reden zorgen veel aanbieders ervoor dat ze in ieder geval deze betaalmethode kunnen voorschotelen. Dit is uiteraard verstandig, maar indien er ook een buitenlandse klantenkring is, kan dit wel voor problemen zorgen. Zij zijn immers niet bekend met iDEAL en daarnaast is die betaalmethode ook simpelweg toegespitst op internetbankieren via de Nederlandse banken. Het is dus zaak om meer diversiteit aan te brengen in je betaalmethodes, als je ook betalingen uit het buitenland wilt laten binnenkomen. Welke betaalmethode(s) je gaat leveren, hangt er dan ook vanaf waar je een (uitgebreide) clientèle hebt. Als dat in België is, wat vanwege de ligging natuurlijk het meest logisch is, is Bancontact een echte aanrader. Bancontact is voor Belgen immers wat iDEAL voor ons is. De overeenkomst tussen de twee zit hem daarbij natuurlijk in de populariteit, want in België wordt deze betaalmethode namelijk ontzettend veel gebruikt.

 

Het behouden of binnenslepen van Belgische klanten

Deze populariteit, die sinds het ontstaan ervan in 2006 alleen maar gegroeid is in België, heeft Bancontact te danken aan verschillende redenen. De voornaamste daarvan is dat het voor consumenten erg vertrouwd is allemaal. Na de keuze voor Bancontact op de betaalpagina, wordt er namelijk een verbinding gelegd met de bank van de klant. Daarna kan er doodgewoon via internetbankieren betaald worden en dat is natuurlijk fijn voor de koper. Maar belangrijker dan de oorzaken van de populariteit onder de consumenten, zijn de redenen waarom ook aanbieders profiteren wanneer zij Bancontact als betaaloptie aan de klant geven. Dit staat echter wel in rechtstreeks verband met de kwaliteiten van Bancontact voor de consument. Omdat Belgische Bancontact als betrouwbaar beschouwen, het gemakkelijk in het gebruik vinden en het dus graag gebruiken, krijg je als aanbieder een voordeel: al deze mensen zullen eerder bij jou een bepaald product kopen dan bij een concurrent die deze service niet levert. Door Bancontact als betaalwijze aan te bieden zorg je er als verkoper kortom voor dat je Belgische klanten binnensleept, klanten die anders wellicht voorgoed verloren zouden zijn. Een interessante partner in het leveren van bancontact en andere betaalmethoden is Buckaroo, welke is gevestigd in Nederland.

 

Wat Bancontact verder interessant maakt

Het vergroten van je klantenkring is natuurlijk het belangrijkste doel dat via Bancontact bereikt kan worden. Echter zitten er ook andere voordelen aan. Je wilt bijvoorbeeld wel dat het geld dat mensen overmaken ook daadwerkelijk binnenkomt, dat ze het niet plots weer terug kunnen trekken. Bij Bancontact is dit prima geregeld. Het is namelijk zo dat je als aanbieder gegarandeerd je geld krijgt. En dat voelt uiteraard wel zo veilig en vertrouwd. Los van het geldelijk gewin, is Bancontact ook gewoon erg aangenaam in het gebruik. Ook voor de aanbieder. Deze krijgt in een centraal systeem namelijk een overzichtelijk beeld van zowel de verrichte betalingen als een real-time inzicht in de debiteuren. Zodoende weet je als verkoper precies wie al betaald heeft, én wie nog niet. Dit gemak wordt nog een verder bevorderd door het feit dat er geen los Bancontact-contract hoeft afgesloten te worden met de afzonderlijke banken en de integratie eenvoudig verloopt, dankzij de gratis plug-ins.

https://www.buckaroo.nl/zakelijk/producten/betaalmethoden/bancontact/

E27 led plaatsen

Voor de meeste fittingen zijn er nu vervangers op de markt. De E27 is de meest voorkomende fitting voor lampen, dus is het geen wonder dat je daarvoor de Led E27 kunt gebruiken. Behalve een goed passende fitting heb je voor een goed werkende lamp ook led lampen en led verlichting nodig die goed op de te vervangen lampen lijkt. Daarom willen we hieronder eens bekijken wat hiervoor de mogelijkheden zijn op gebied van led lampen en led verlichting.

Mogelijkheden met de Led E27

De meest voorkomende lampen die door de Led E27 vervangen kunnen worden zijn de standaard gloeilampen die we allemaal zeer goed kennen, en misschien nog wel gebruiken in huis. Wanneer we deze gloeilampen gaan vervangen omdat ze stuk zijn, komen we tot de ontdekking dat ze momenteel niet meer in de handel zijn in ons land, omdat de verkoop ervan ondertussen verboden werd. Dan is het goed om weten dat er led verlichting en led lampen zoals de Led E27 bestaan. Zo kan je gewoon de lampen in je luchter vervangen. Je zult qua uitzicht alvast het verschil niet merken. Maar er bestaan nog andere types led verlichting en led lampen in het gamma van de Led E27.

Soorten Led E27

De Led E27 wordt behalve als gloeilampvervanger ook aangeboden als kleine bolvormige lamp of als spot. Bij deze laatste kun je kiezen of je voor een opbouwmodel of een inbouwmodel kiest. Zo weet je dat je met de Led E27 alle kanten uit kunt en zowat alle gangbare verlichting door led lampen als led vervangers kunt vervangen. Deze verlichting is zowel duurzaam als spaarzaam en dit zal je zeker aan je energierekening merken.

Verbruik van de Led E27

De Led E27 wordt gekenmerkt door een heel erg laag wattage. Alle led lampen en led verlichting uit dit gamma hebben een wattage tussen 3 Watt en 15 Watt. Dit verbruik kun je helemaal niet vergelijken met het energieverbruik van klassieke verlichting zoals we dit jarenlang gekend hebben. Voor vele mensen lijkt dit wel heel erg weinig en daarom begrijpen we het ook wanneer jij zou denken dat deze wattages te laag zouden zijn om nog maar enig licht te geven. We kunnen je alvast geruststellen. Dit lage verbruik heeft alleen maar gevolgen voor je energierekening. De feitelijke lichtsterkte van deze Led E27 wordt namelijk uitgedrukt in lumen en dat in de eenheid van lichtsterkte. Wanneer we dit voor deze led lampen en led verlichting bekijken, kunnen we niet anders dan besluiten dat de Led E27 zeer veelzijdig is en voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

https://www.leds-depot.be/led-230v/e27-led-lampen.html

VAT Registration Netherlands?

VAT Registration Netherlands?When you want to do business in the Netherlands over the internet is very easy. You make a descent webshop with a payment link and people will buy from you. But there is one issue that you have to keep in mind and this is the VAT treshold (BTW in the Netherlands). When you exceed the VAT treshold in the Netherlands you are obliged to apply for a VAT number in the Netherlands (is called BTW nummer). You have to look in the search engines for VAT registration Netherlands. At a certain moment you will receive a bleu envelop and then you finaly have your ‘BTW nummer’. It sounds easy but you have to do a lot paperwork. The question is are you gonna do the Application yourself or are you gonna hire an expert? When you want to outsource there is only one organisation in Europe that can help you at a reasonable price. In the VAT hub at the heart of Europe you will find RM Boulanger (RMB). Al the experts are concentrated in the hub so al the knowledge is at one hand.

Your advantage is that when you have concoured one country it is very easy to step into another country. RM Boulanger can help you to do al the applications in al the 28 European member states and manage the paperwork once you have received your VAT number. Also when you want to go into Switzerland, Norway, Finland and Sweden. RM Boulanger can be your partner to help you avoiding penalties for not reporting in time.

Each year the VAT law is changing and this is also for the VAT tresholds. To be updated al the time you need to have your internal expert. But this is ussualy to expensive for smaller companies and even for the bigger companies it is cheaper to outsource al the work about administration and reporting. Working together with RM Boulanger means that you just have to dail the national number in the UK and you will be connected to your contact person. This is also the person that can help you to step into another country when it comes to VAT reporting. RM Boulanger is into the VAT consultancy over more then 30 years. So there is a lot of experience and expertise in the organisation. So if you are looking for a company that can help you, then you should First talk with RM Boulanger (RMB).

For VAT registration in the Netherlands look at www.rmboulanger.co.uk

VATT registration Spain with RM Boulanger UK

When do you need a VAT Registration Spain? You need a VAT registration in Spain when you are selling goods to Spanish consumers above the level of the treshold in Spain. This means in Spain when you sell more then 35.000 Euro a year (the Spanish goverment need money)… You have to anticipate in time and apply for a Italian VAT number. To achieve this you have to do a lot of paperwork. Most logical you need a local fiscal representative. So does this sound very complex to you? Because it can be that you are selling in more then one country. This means that you have to do this exercise for each individual EU Member State where you are selling to consumers. Also companies using Amazon or Alibaba and selling inside Europe have this issue. It is not that Amazon is handling the VAT procedure for you. So if you don’t handle in the correct way it means that you get fines afterwards. Al the profit you made is going directly to state you are dealing in. You still want to sell to European consumers? Of course, because there is a solution to overcome al this difficulties. In Europe there is the company RM Boulanger UK. This company has al the VAT skills in house to service you al the different EU Member States. Not only the Application and the fiscal representation, but also the yearly, quarterly and monthly administrative issues, because you have to send in the paperwork in time. This company is independent and not connect to one of the big accountancy firms. The advantage for you that they can work faster and cheaper. And when you want to expand to another country in Europe, you just inform your contact person inside RM Boulanger UK. This person is able to explain to another VAT specialist in a specific country or in the RM Boulanger UK office about your company and your business.

Even when you are based outside Europe it is also possible to apply for the EORI-number that is needed to import goods into Europe. This unique identifer give customs the opportunity to check the goods and they know that they are linked to your company. Once the Application procedure is handled and you finally have your EORI number you can import via every European airport or harbour. The specialists of RM Boulanger UK can arrange this EORI number for you. So for you it is easy because you do one stop shopping. And about the one stop shopping there is more that RM Boulanger UK can do for you: Claim tax back Spain Tax representation Spain Intrastats Spain

For more information: www.rmboulanger.co.uk

Ref. 13

VAT registration Germany?

When do you need a VAT Registration Germany? You need a VAT registration in Germany when you are selling goods to consumers above the level of the treshold. This means in Germany when you sell more then 100.000 Euro a year. You have to anticipate in time and apply for a German VAT number. To achieve this you have to do a lot of paperwork. Most logical you need a local fiscal representative. So does this sound very complex to you? Because it can be that you are selling in more then one country. This means that you have to do this exercise for each individual EU Member State where you are selling to consumers. Also companies using Amazon or Alibaba and selling inside Europe have this issue. It is not that Amazon is handling the VAT procedure for you. So if you don’t handle in the correct way it means that you get fines afterwards. Al the profit you made is going directly to state you are dealing in. You still want to sell to European consumers? Of course, because there is a solution to overcome al this difficulties. In Europe there is the company RM Boulanger UK. This company has al the VAT skills in house to service you al the different EU Member States. Not only the Application and the fiscal representation, but also the yearly, quarterly and monthly administrative issues, because you have to send in the paperwork in time. This company is independent and not connect to one of the big accountancy firms. The advantage for you that they can work faster and cheaper. And when you want to expand to another country in Europe, you just inform your contact person inside RM Boulanger UK. This person is able to explain to another VAT specialist in a specific country or in the RM Boulanger UK office about your company and your business.

Even when you are based outside Europe it is also possible to apply for the EORI-number that is needed to import goods into Europe. This unique identifer give customs the opportunity to check the goods and they know that they are linked to your company. Once the Application procedure is handled and you finally have your EORI number you can import via every European airport or harbour. The specialists of RM Boulanger UK can arrange this EORI number for you. So for you it is easy because you do one stop shopping.

For more information: www.rmboulanger.co.uk 

Ref.: 1

Cross border VAT?

The rules for cross border VAT that are applicable for more then 25 years since borders in the EU are removed. The business people had to adapt to the new situation and hear new terms like VAT treshold. The numerous VAT changes are responsable for the complexity and rising costs to be VAT compliant. Especially the fact when you do cross border operations and so you have to be compliant in many of the 28 EU member states.

When do we talk about cross border VAT? We speak about it when companies are selling goods and services in another EU Member State. The rules about VAT compliancy apply also for companies bases outside the EU. The guidelines are set in a European Directive. The big difference in B2B and B2C business is that companies selling to other companies are ‘zero VAT rated’. But when it comes cross border selling to consumer (B2C) the rules change spectecular. You have to consider the hight of the VAT treshold. You pay VAT in the country that you are based, but when exceeding the treshold you need apply for a local VAT number.

To avoid cross border VAT issues you should hire a fiscal representative in each European country. You get headace now? You should have because it is very complex to find companies that can give the service of fiscal representation. You are Lucky that you found this article, because we found our solution in RM Boulanger. This company has centralized al the expertise in the VAT compliance hub in the heart of Europe. So dealing with RM Boulanger means that they handle all the applications and do the administrative paperwork when you have to fill out the reporting forms.

You can decide to not pay VAT in each country but have to realize that you get penalized and your company can be blacklisted. This means when you do business in another EU Member State that your company will double checked because you have a spot on your imago. And when you deliver goods and services to the government you play with you license. So be smart and contact the people of RM Boulanger. You can continue doing business and they will handle al the husle.  And when you expand to another country it is easy to do, because RM Boulanger knows your company and your business you are in. So that makes the Application easier en cheaper for you.

More information: www.rmboulanger.co.uk

Ref.: 1

RM Boulanger UK for VAT registration in France

When you want to sell to consumers above the VAT treshold in France you need to register for VAT in France (companie search withe the searchword ‘VAT registration France’ in the UK. Since France is a Member State of the European Union VAT isn’t an issue anymore? Sorry, but this is a misunderstanding. Everytime you sell above the treshold from another country to France you also need to apply for a French VAT number. The rules of VAT in Europe and the individual countries are changing al the time, so you have to be a professional VAT expert to understand what is going on. It doesn’t stop with the registration. At the moment the French authorities have granted your VAT number you have to do your monthly submission and informat what amount will be paid to the French Tax Administration. And be in time otherwise you will get penalties. Like every country the French administration needs a lot of money! What companies have to register for VAT in France – When you do cross border selling from France to other companies in the EU – When you want to export from France – You don’t want to pay import VAT – You sell to private people (consumers) in France France has three different rates of VAT. You have the standard rate of 20%, 5,5% for food and basic services and 10% of others.

The VAT registration in France is pretty complex and needs constant follow up. And when you expand your business to other Member States aswell then it becomes even more complex. There for you need a local representative in each Member State. A company with the expertise in al the 28 EU Member States is RM Boulanger, based in the VAT compliance HUB of Europe. Al the experts are concentrated in one building that is created for this specific need. To get your French VAT number you just have to write an email or call RM Boulanger. You will get you local specialist. You can dail from the UK the local Phone number for VAT related or EORI questions. The expertise is just one Mouse click away. So consider what it will cost you in terms of time and energy to organize it yourself. Better is to work with RM Boulanger to avoid al kind of penalties. It is not enough to just register, because every month you have to do the VAT reporting. RM Boulanger can handle this for you too.

More information www.rmboulanger.co.uk (*)

Speel met strip led verlichting

Speel met een LED strip in je woning
Led verlichting is niet langer meer de verlichting van de toekomst, het is inmiddels de verlichting van nu! We kunnen niet meer om deze manier van verlichten heen, niet in de laatste plaats van de enorme energiebesparing die dit op levert. Maar omdat LED verlichting nog meer mogelijkheden biedt dan conventionele verlichting, kun je je huis een stuk creatiever van lampen voorzien. Led strips zijn misschien wel het meest revolutionair en op veel verschillende manieren toepasbaar.

LED verlichting biedt eindeloze mogelijkheden
Met een LED strip kun je lekker creatief aan de gang omdat deze heel flexibel is. Houd je van films en series kijken op je televisie? Overweeg dan eens een LED strip te plaatsen achter je televisiekast. Wanneer je kiest voor een LED strip die je ook nog eens van kleur kunt laten veranderen, dan pas je de kleur aan aan de serie of film die je aan het kijken bent. Een andere optie in de woonkamer is het plaatsen van een LED strip aan de achterkant van een schilderij of kunstwerk, zodat deze echt de aandacht krijgt die het verdient in de kamer.

Een LED strip in de tuin
Omdat er ook Led strips zijn die waterbestendig zijn, kun je deze ook prima buiten toepassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het toegangspas tot je woning? Plaats een lange Led strip aan beide kanten van het pad langs de tegels en wijs je bezoekers de weg. Een andere optie om LED verlichting toe te passen is via enkele spots in de tuin die de planten verlichten. Zo creëer je een hele bijzondere sfeer in je tuin met slechts een paar kleine veranderingen.

Vooral het feit dat veel LED strips niet alleen in warm wit te krijgen zijn, maar dat je ze kunt aanpassen in de kleur die je wilt, zorgt er voor dat deze manier van verlichten steeds meer terrein wint. Leef je uit en verzin nieuwe manieren om LED strips in je huis te gebruiken.

http://www.leds-depot.be/led-strips.html

SEO en SEA

Heel veel bedrijven doen al aan internet marketing. Zij hebben uitgevonden of dit voor hun relevant was. En dat was blijkbaar ook zo. Waarom hebben zij hiervoor gekozen? Het is een strategie waarbij heel veel kansen liggen. Mensen Googelen dagelijks heel veel. Van deze mensen zit er af en toe iemand bij dit dan ook daadwerkelijk wat koopt. Daarom kun je heel heel gemakkelijk gebruik van maken. Het is ook zo dat de laatste jaren de conversies alleen maar hoger worden. Dit houdt in dat steeds meer mensen iets kopen op het internet. Het kan ook zo zijn dat je hierdoor steeds meer omzet gaat draaien. Dat is natuurlijk wel wat ieder bedrijf wil. Hieronder ga ik je uitleg geven over vormen van internet marketing. SEO en SEA

SEO

Als je bijvoorbeeld iets intikt bij Google, krijg je heel veel resultaten. Daartussen wil je natuurlijk staan met jouw website. Je wilt niet dat je slecht gevonden. Wilt worden. Er wordt in de zoekresultaten onderscheid gemaakt tussen SEO en SEA. Bij SEO probeer je organisch zo hoog mogelijk te scoren. Hiermee wordt bedoeld dat je zo hoog mogelijk scoort tussen de organische resultaten, dus niet bij de advertenties. Echter klikken ook veel meer mensen op de organische resultaten in plaats van de advertenties.

SEA

Bij SEA probeer je natuurlijk te scoren tussen de advertenties. Hoe meer je betaalt, des te hoger je komt in de advertenties. Je wilt natuurlijk heel graag goed scoren hiermee zodat je dit ook echt kan zien als een ware marketingtool. Hier gaat het betalen ook wat anders, je betaalt hier namelijk voor het aantal mensen dat op jouw link klikken. Het is ook erg leuk als je ziet dat het uit kan. Heel veel bedrijven zijn je al voorgegaan dus wees er snel bij. Anders wordt de concurrentie alleen maar hoger.

http://www.siege-marketing.nl/

VAT registration Italy is simple with RM Boulanger

Imagine that your business is expanding and you want to sell to Italian customers. You sell to private people and the business is going well. When you exceed the VAT treshold you are obliged to apply for a VAT registration. You look on the internet for ‘VAT registration Italy’ and will find RM Boulanger. You will find out that you have to fill out a lot of paperwork and when you get the approval there is a lot of administrative work to be done.

To be sure that you do it all in a perfect way you need to hire an expert in this field. RM Boulanger has the expertiece and can handle al the documents and administration. You should try First to realize that you are blessed that you have read this article. Because now you know where to go find affordable specialists concentrated in one location in Europe.

The advantage is when you to grow to other countries. You will also have the (different) VAT treshold. So you call your representative at RM Boulanger and explain what your plans are. The RM Boulanger employee will arrange all the documents to be signed by you and apply for your VAT registration.

When you are late with the paperwork you will receive penalties but also has to pay the VAT. When you have paid the VAT in your home country you have to get your VAT back. This is also a big issue, because governments want to collect and not pay.

RM Boulanger has representatives voor each country in Europe including Switzerland and Norway. Also when you want to export products to Europe from the USA. You need to have an EORI number. This number is your identifier at all the customs throughout Europe. One number is directly linked to your company. Also this will take a lot of time to arrange al the paperwork to signed. The experts of RMB can do al the paperwork in one time. So it saves you a lot of money and time to get your EORI-number.

On a yearly base the VAT rates in Europe are changing and because of this you need to updated about these changes. The changes can effect your margins and sales prices. You now know that this harm you. But you have the solution to overcome this problem and that is cooperate with RM Boulanger so that they can do al your paperwork. You can focus on your business.

More information: www.rmboulanger.co.uk

Intrastat helps the 28 EU Member States

Have you ever heard about intrastat? In the past the countries where only interested to know how much was imported and exported. They still are, but Europe also wants to know about the figures and see the bigger picture. Each country of the 28 European Member States need statistics about the cross border trade. There is a difference between the trade within the EU and outside the EU. When it movement of goods in the EU we speak about intrastat. And to other countries is called extrastat. The intrastat information has to be transfered to Eurostat. The statistics bureau of the EU. The EU uses the information to make plans for the future based on the figures. In the past (till 1993) the information was collected by the bureaus of customs in each country. Because there are no more internal borders the customs do not receive the intrastat information. Depending on the amount of trade you are obliged or not to deliver information to the ‘local’ government. Every year the treshold for reporting is evaluated by the EU. In each country a different bureau of collecting is responsable. For example in The Netherlands it is called the CBS and in the Belgium the Nationale Bank. They report yearly about trade in general.

As a company it is depending where you are based and what your value of trade is. For most of the companies it is to complex to go after al the information and they prefer to hire consultancy. But when you sell to consumers it is even more complex, because you also have the VAT-treshold. To avoid problems it is important that you hire a specialist that can help you to do the applications and reporting. Centralised in Europe there is an organisation that is growing because the are independend. They are connect to an accountants company. You can have your own accountant and cooperate for the Intrastat matters with RM Boulanger. RM Boulanger is the largest independence service provider when it comes to issues like cross border vat, fiscal representation and eori numbers. Also when you are expanding in Europe it is convinient that you have a business partner that already knows your company and the business that you are in. It is your contactperson that can arrange al the paperwork to apply for a local VAT-number in each country. Because of this your company can save a lot of money, energy and frustration…

E-commerce is distance selling

E-commerce companies in the EU member states or from abroud must be VAT Compliant in al the 28 EU Member States, Norway and Switzerland. This means also instrastat reporting. The term Intrastat means the you are selling cross border as a European based company. When the level of VAT exceeds the local treshold you have pay VAT local (this is in the country where you are selling). This is only in the B2C business (via E-commerce), because companies with a VAT-number can sell most of the time without charging VAT. To arrange all the paperwork for applying you also need a fiscal representative for your reporting. Each country has different forms and obligations. When a webshop exceed the VAT treshold you obligied to apply for a ‘local’ VAT number. For big organisation with many people working in the accounting department there are more abilities to organize it yourself. But SME’s only thing about selling instead of doing a lot administrational work. This is some kind of ‘blank spot’ but can very costly. The fines are extremly high so be prepared and look for a VAT representative like RMB that can provide you with all kinds of service in al the EU member states, Switzerland and Norway. The fact that you found this article means that you are aware of the fact that you need look for fiscal representation. You can ask RMB (short for RM Boulanger in the UK), because the have a network of experts throughout Europe with a VAT compliance hub in the heart of Europe. Companies selling via Amazon-like platforms (also Alibaba) are in state of panic, because they where mostly selling via the low Luxembourg VAT rate. In fact this was a big VAT leakage for the other EU members. So they solved the problem and closed this gap in the EU VAT law. In the law is arranged the treshold, how, where and how much VAT which says that you have to pay VAT in the country that you are selling in. Amazon or Alibaba are able to resolve this problem for you. You as a selling company are responsable to be VAT compliant. The maximum Alibaba or Amazon can do is to tell you where to get the service. Mostly they forget to mention one of the best companies in Europe to help and thats RM Boulanger (RMB). And what about an EORI-number? The registration is also a lot of paperwork like the VAT appliance. You can hire RM Boulanger to handle this for you.

It is not in the interest of Amazon and Alibaba to help you solving the problem. They online provide a sales platform, but it would be fair that advice you to talk with RM Boulanger. They have a Intrastat hub in the heart of Europe where al the experts are concentrated. That makes it is easy for you because you have a single point of contact for the whole EU. Beside that RMB provides a local Phone number in your country. So there is no treshold to contact this service oriented company. And of course even you are not selling via Amazon you can also contact RMB directly.

You can find more inforrmation on the independend RM Boulanger website in the UK: www.rmboulanger.uk

RM Boulanger is the independend VAT specialist in Europe

RMB or RM Boulanger

RM Boulanger UK with the European headoffice in France is of the oldest independend companies in Europe giving VAT services. This is a special field of expertise. Most companies doing B2B business inside Europe don’t have to claim back VAT. But when your business is in the B2C, then it is different. In each country you have a so called ‘VAT treshold’ that means as long as you don’t exceed this number, that you can pay VAT in the country that you are registered. Most of the countries in Europe are lowering the treshold, because they loos money. But what do you have to do when you exceed the treshold? You have to go after registering in the specific country to get a VAT-number. So you have to spend a lot of time to do all paperwork in terms the appliance. And everytime you have send in documents, you have to be sure that it is all correct, so you don’t have to pay penalties or fines. To make it easier for yourself you just have to look for a fiscal represenative like RMB or RM Boulanger. This company has a network in all the 28 European Member states, Norway and Switzerland. Even when your business is expanding you just have to call your contactperson or send an email to put the registration in proces. So don’t make things complex for yourself and save a lot of time and money. And what to think of a EORI-number?

E-commerce
One of the most common circomstances where you need a foreign EU VAT registration is when companies are selling goods across Europe, specificly through the internet. This is called distance selling or E-commerce. With the law change that VAT is a tax on the final consumer, countries expect from the online selling companies to register with them, but also charge and colled their local VAT. On the website of RM Boulanger (RMB) you can check the registration treshold. The most common treshold in Europe is € 35.000,- and countries like France are decreasing their amount. Even when you sell your products through the Amazon platform. Amazon will do the fulfilmment, but you as a seller are still responsable for paying the VAT in each country. You can call or email RMB or RMB Boulanger to check out what they do for you in al the countries where you are selling. Actually Amazon should make a deal with al the administrations that Amazon will collect the VAT as an extra service and they can charge there customers for it.

Fiscal Respresentation in the 28 EU Member States

Fiscal Representation for VAT and EORI

Selling via the internet is the dream of many entrepreneurs. So they build a little webshop and after a few years they got customers al over Europe. People start to make money. The problem with many cross border selling webshops is that they forget to aks for a local VAT-number. And that is where the problem appears. Ofcours you are allowed to sell in other countries, but every country has its VAT treshold. So this is pretty tricky, because in Germany for example you are allowed to sell for € 100.000, but in Belgium it is less then € 40.000,-. And you are only interested in selling, not into a lot administrative work. So you have to look in Google for ‘Fiscal Representation’. You need in every country where you want to sell in Europe a Fiscal Representative. This person or organisation can handle all the paperwork for you to get a local VAT-number. On a regular base you have to report how much you earned and pay you duties to the local administration. 

Is this expensive? The penalty you will get by not paying VAT will be much higher then the yearly charge. The charge is not so much that you can’t afford it. If you can’t afford, the you better choose another kind of business. But you reached the treshold it might be clear that means that you have a certain turnover. Befor you enter a new market be aware that you are well informed.

Where to search for a fiscal representative? There are several organisations that can handel this for you, but in the UK you can work the best with RM Boulanger. This organisation handles more then 30 years al kind of TAX and VAT issues. Because of the experience you avoid extra work, because the know exactly what you need in each country. In the heart of Europe RM Boulanger has a VAT Compliance hub on the Belgian and French border. Here are al the specialists concentrated. In every European country RM Boulanger has a local number so you can dial on the local charges. The 1th of January is a remarkable date that many webshops will feel in their pockets. The treshold espessialy in France is seriously decreased. So be aware to contact RM Boulanger (RMB) in time to avoid serious trouble. Call the local number and you can speak with a specialist. You can concentrate on your business and RMB does al the work.

VAT Compliance is needed selling crossborder

VAT Compliance

Serveral webshops sell cross border in Europe but aren’t VAT Compliant. VAT Compliance means that you are aware of the VAT tresholds in al the 28 EU member countries where you are selling. Every country has its own treshold, but also its own way of penalizing. Governments in the EU are hardly looking for money to finance to shelter the refugee imagrants entering Europe. The question is always where find the money? When a webshop is going over the VAT treshold it is obligator to ask for a ‘local’ VAT number. But when you are a small company just interested in selling then you might think this is not for us… But the fines are hughe so be prepared and look for a VAT representative in al the countries where you are selling. It is hard to find a company that can provide you these services in al the EU member states. You found this article so you are Lucky, because I can tell you where to go. You can ask RM Boulanger in the UK, because the have a network throughout Europe. Also in Switzerland and Norway, so you are well informed now. They are also able to advice what countries you can skip. Because the treshold is different in most of the countries. Companies selling via Amazon are panicking now, because they where mostly selling via the low VAT rate in Luxembourg. The EU has passed a new law which says that you have to pay VAT in the country that you are selling in. Amazon is not solving this problem for them, so Amazon tells them where to go. In real live they forget to mention one of the best companies in Europe to help and thats RM Boulanger (RMB).

In is not in the interest of Amazon to help solving the problem. They online provide a sales platform, but it would be fair that advice you to talk with RMB. They have a VAT compliance hub in the heart of Europe where al the experts are concentrated. That makes it is easy for you because you have a single point of contact for the whole EU. Beside that RMB provides a local Phone number in your country. So there is no treshold to contact this service oriented company. And of course even you are not selling via Amazon you can also contact RMB directly…

You can find more inforrmation about VAT compliance on: www.rmboulanger.co.uk 

EU VAT registration by RM Boulanger

EU VAT registration

Imagine you have stared your business and your dream is to sell via the internet through out Europe. And it isn’t wishful thinking anymore and you can sell in all the 28 EU member states. Then you have to start thinking about EU VAT registration. Every country has its own VAT treshold and once you have exceed the maximum amout you have to register in the specific country. You have to apply for a local VAT registration. So you have to become VAT compliant to avoid al kind of penalties.  Penalties are different in each country so need to have a local VAT representative to handle al the paperwork and discussions with the governmental organisation.

Are you still interested to sell cross border? It is not to create fear, but you have to realize that you get extra costs once you have exceeded the treshold. You should calculate this in the costprice of your products. If you don’t it is effecting your margin. When you do business in several countries you need to have a fiscal representative in each country. To handle this it is consuming a lot of time and energy. So what do you think of a partner that can handle this for you in al the countries you are selling? Just one contact person that communicates in al the countries? You just have to speak English and explain what countries are needed. This partner in Europe RM Boulanger. They are located in the VAT Heart of Europe. All the experts are centralized and you just have to dail your local UK Phone number. Ofcourse you can also send email.

After receiving your email of request by Phone you will receive a quotation. In some of the cases you will be called to give you an explenation of the prices. They can be different in each country depending on the local costs. Even if you want to import from outside the EU you need and EORI number. RM Boulanger can help you with this too. To be sure just contact RM Boulanger, because when you are to late you still have pay the penalties. The services of RM Boulanger are much cheaper then the penaltie you will get by being late. When you want to start cooperating with RM Boulanger you have to realize that the paperwork at the governmental organizations also tak time. So don’t expect that when you call today that you will receive your VAT number or EORI number by the end of the day…

More information you will find at www.rmboulanger.co.uk

Do you need an EORI Number?

EORI Number

Exporting from outside the EU can be much easier with the one stop shopping concept of RM Boulanger. You can apply for your EORI Number and VAT numbers via RM Boulanger. This company is able to do ful Application procedure for the EORI number and al the VAT numbers in all the 28 EU member states including Norway, Sweden, Finland and Switzerland. It sounds logical but for many companies it isn’t. They start exporting to Europen, handle the EORI number for al the customs issues, but forget the local VAT numbers. When you exceed the VAT treshold (different in al the 28 member states) you get penalties and your company can be blacklisted.

When you work with companies like Amazon and Alibaba don’t think that you don’t have to apply. This platforms only help you to sell easily, but when it comes to invoicing, paying tax, VAT en others issues you are responsable. So be aware that in every country you have to sell that you are well organised. RM Boulanger is located in the VAT compliance heart of Europe. Al the experts are centralized in the VAT compliance HUB so it is easier to access the knowledge and cut the cost for your company. RM Boulanger is handling al kind of customs and VAT issues over more then 30 years. So maybe the are not the cheapest of Europe but at least they are the leading company in Europe with the most expertise. With the new laws you have to be aware that you deal with an expert, because otherwise you pay the penalties.

Most companies don’t like al the paperwork and are only interested in selling. So for the less exciting work of the appliance you hire your VAT en EORI expert RM Boulanger. How does it work in real life? You just call your local RM Boulanger number or send an email. From there it starts with a conversation about your plans and your needs. RM Boulanger will work on a tailormade quotation that fits your specific needs. So you only have to agree and the process of appliance can start. Selling can be your only focus to councor the European market. Many companies are already working with RM Boulanger and seriously satisfied. So don’t complain after reading this article that you didn’t know. You just have to take the First step and the rest will follow.

More information can be found at: www.rmboulanger.co.uk